Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας. 

Ενδιαφέρομαι για αγορα μεταχειρισμένης μηχανής μεχρι 400-450 κυβικά.

Μεχρι τωρα ειχα ενα yamaha crypton x. 

Το budget μεχρι 3000-3500 και θα προτειμουσα σχετικα ενα μοντελο οσο πιο καινουργιο σε χρονολογία. 

Δεν ειμαι γνωστης γενικα του αντικειμενου για αυτο θα ηθελα να μου προτείνετε επιλογες.

Σκεφτομαι κατι σε naked.

ευχαριστω εκ των προτερων οποιον μπορει να βοηθησει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Masma είπε

Καλησπερα σας. 

Το budget μεχρι 3000-3500 και θα προτειμουσα σχετικα ενα μοντελο οσο πιο καινουργιο σε χρονολογία. 

Δεν ειμαι γνωστης γενικα του αντικειμενου για αυτο θα ηθελα να μου προτείνετε επιλογες.

Σκεφτομαι κατι σε naked.

400-450 υπαρχει μονο το Ζ400 αλλα δε παιζει μεταχειρισμένο και σιγουρα οχι κοντα στα 3χιλιαρικα.

Απο κει και περα σ αυτη τη κατηγορια υπαρχουν τα cb500f, mt-03, z300. Το z μπορεις να το βρεις κοντα στα 3500 αμα κανεις και κανα παζαρι. Χρονολογια παιζουν στο 15' ισως και 16' και συνηθως εχουν 10-30.000 χλμ. Το mt νομιζω καπου εκει παιζει επισης, ενω το cb μαλλον θα το δινουν πιο πανω

Υποψη το mt ειναι πανω απο 300cc και πληρωνεις 55 ευρω τελη κυκλοφοριας αντι για 22 που δινεις για το z. Ασφαλεια στα ιδια παει.

Μακρια απ το το 390 αν θες αξιοπιστη μηχανη

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/9/2019 στις 2:56 ΜΜ, TikiTaka23 είπε

Ktm Duke 390 η αν βρεις και κανένα kawasaki σειράς z ( z300 πχ) αλλά δύσκολο το κόβω. 

Και εγώ μέχρι τώρα αυτό είχα στο μυαλό μου αλλά διαβλαζω ανά,εικτα σχόλια. Ναι η αλήθεια είναι ένα z300 φαίνεται καλή επιλογή.

Στις 2/9/2019 στις 10:17 ΜΜ, Lezantas26 είπε

400-450 υπαρχει μονο το Ζ400 αλλα δε παιζει μεταχειρισμένο και σιγουρα οχι κοντα στα 3χιλιαρικα.

Απο κει και περα σ αυτη τη κατηγορια υπαρχουν τα cb500f, mt-03, z300. Το z μπορεις να το βρεις κοντα στα 3500 αμα κανεις και κανα παζαρι. Χρονολογια παιζουν στο 15' ισως και 16' και συνηθως εχουν 10-30.000 χλμ. Το mt νομιζω καπου εκει παιζει επισης, ενω το cb μαλλον θα το δινουν πιο πανω

Υποψη το mt ειναι πανω απο 300cc και πληρωνεις 55 ευρω τελη κυκλοφοριας αντι για 22 που δινεις για το z. Ασφαλεια στα ιδια παει.

Μακρια απ το το 390 αν θες αξιοπιστη μηχανη

μακριά απο 390 ε? αρα και εσύ θεωρείς 300z η καλύτερη επιλογη?

Επεξ/σία από Masma
Δημοσ.

Για αυτα που ζητας, και εγω νομιζω οτι το duke 390 ειναι μονοδρομος. Επισης ριξε μια ματια στο Daytona Rockstar, αν και δεν εχω ακουσει καλα ή κακα για αυτο.

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, GeorgeHellas είπε

Από το duke 390 εννοουσε ο φίλος, γιατι εβγαζε προβλήματα

Ναι το καταλαβα ευχαριστώ. :D

11 ώρες πριν, NinjACake είπε

Για αυτα που ζητας, και εγω νομιζω οτι το duke 390 ειναι μονοδρομος. Επισης ριξε μια ματια στο Daytona Rockstar, αν και δεν εχω ακουσει καλα ή κακα για αυτο.

Ωραια σε ευχαριστώ θα το τσεκάρω και αυτό. H αλήθεια είναι μου αρέσει το duke αλλα σκέφτομαι και το z3000 αν το βρώ μέχρι 3500 περίπου.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, NinjACake είπε

Επισης τσεκαρε το yamaha xt antersia. 400c αλλα δεν ξερω τιμες και απο μοντελα τι γινεται

Μηπως θελεις να πεις yamaha artesia 400; Επειδη το ειχα, πολυ καλο μεν, μοντελο του 90 ομως.

Δημοσ.

Σωστος ο φιλος που γραφει για το αν εχεις οδηγησει η σου αρεσουν εμφανισιακα.οδηγησε πρωτα για λιγο καιρο να δεις αν σου ταιριαζουν τα naked και μετα αγαρασε.αλλο τι μας αρεσει αλλο αν θα ειναι βολικο. Μεσα στην πολη τα naked δεν ειναι οτι καλυτερο για εμενα τουλαχιστον.μην κανεις αγορα μηχανης naked και μετα το μετανοιωσεις.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 2/9/2019 στις 8:24 ΠΜ, Masma είπε

Καλησπερα σας. 

Σκεφτομαι κατι σε naked.

Για τι χρηση την θελεις;

Εχεις οδηγησει αναλογη μηχανη;

Δημοσ.
Στις 6/9/2019 στις 8:54 ΜΜ, kostasgr78 είπε

Στην κατηγορία naked θέλεις να πας, μετά από οδήγηση τέτοιων μοντέλων ή απλά επειδή σού αρέσουν εμφανισιακά;

Οχι δεν έχω ιδιέτερη εμπειρία naked. Μόνο μηχανάκι και σκούτερ μέχρι τωρα. Όπως είπα έχω ένα yamaha crypton x.

Απλά επειδή θέλω να πάω σε "μηχανη" ώστε μελοντικά να πάω και σε κατι μεγαλύτερο σκεφτηκα κατι σε naked.

Στις 7/9/2019 στις 5:15 ΠΜ, mp123 είπε

Σωστος ο φιλος που γραφει για το αν εχεις οδηγησει η σου αρεσουν εμφανισιακα.οδηγησε πρωτα για λιγο καιρο να δεις αν σου ταιριαζουν τα naked και μετα αγαρασε.αλλο τι μας αρεσει αλλο αν θα ειναι βολικο. Μεσα στην πολη τα naked δεν ειναι οτι καλυτερο για εμενα τουλαχιστον.μην κανεις αγορα μηχανης naked και μετα το μετανοιωσεις.

Δίκιο έχεις αλλά πως ακριβώς θα δω αν μου ταιριάζουν όταν δεν έχω. 😛 που να τη βρω.... Εσυ σε τι είδος θα πρότεινες δηλαδή?

Στις 7/9/2019 στις 5:20 ΠΜ, talibanakos είπε

Για τι χρηση την θελεις;

Εχεις οδηγησει αναλογη μηχανη;

Για κάθε μέρα ουσιαστικά την θελω μέσα στην πόλη κυρίως. Όπως γράφω πιο πάνω όχι δεν έχω οδηγήσει τέτοιο στιλ, μόνο μηχανακι και σκουτερ και cbf125.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Masma είπε

Δίκιο έχεις αλλά πως ακριβώς θα δω αν μου ταιριάζουν όταν δεν έχω. 😛 που να τη βρω.... Εσυ σε τι είδος θα πρότεινες δηλαδή?

δεν μπορω να σου πω εγω τι ειδος.ο καθενας οτι του ταιριαζει και ποσα χρηματα διαθετει και γιατι το θελει.. προσωπικα περασα απο σκουτερ και μηχανη ( και τα δυο στο γκαραζ ).τελικα επελεξα σκουτερ και σε λιγο καιρο θα παω για ενα απο τα δυο τοπ σκουτερ που κυκλοφορουν.( μαλλον για ak550   με βλεπω ) . εσυ θα δεις τι θα παρεις.κανεις απο εμας. .

• Like 1
Δημοσ.
Στις 6/9/2019 στις 8:03 ΠΜ, Ioannisto είπε

Μηπως θελεις να πεις yamaha artesia 400; Επειδη το ειχα, πολυ καλο μεν, μοντελο του 90 ομως.

Ναι artesia ηθελα να γραψω. Ναι μονο αυτο ειναι το αρνητικο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...