Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, για να κάνω πληρωμές με το κινητό μου τηλέφωνο, θα πρέπει η τράπεζα να έχει δική της εφαρμογή; Απ' ότι κατάλαβα η Πειραιώς δεν έχει, ενώ η Alpha έχει. Υπάρχει κάποιος τρόπος για εμένα που έχω Πειραιώς;

Δημοσ.

Δεν υπάρχει δλδ  κάποια εφαρμογή της google ( Όχι ότι νανε )  που να κάνει αυτό που έκανε η apple ? Να βάζουμε όλες της κάρτες εκεί και  να πληρώνουμε?  Κάποιος μου είχε πει για ενα google pay αλλά μάλλον μούφα, δεν το βρήκα πουθενά... Χρόνια μπροστά η apple αν και φανατικός samsung... κρίμα.... 

Στις 2/9/2019 στις 12:25 ΠΜ, zx1234r είπε

Όχι μόνο τράπεζες που το υποστηρίζουν.

Δημοσ.

Υπάρχει το google pay αλλά δεν υποστηρίζεται ακόμα στην Ελλάδα για αυτό και δεν το βρίσκεις όταν έχεις δηλώσει ελληνική διευθυνση.Εγώ αγγλία το χρησιμοποιώ κανονικά όπως και Ελλάδα όταν έρχομαι,αλλά όχι με ελληνικές κάρτες.

Ακόμα και η samsung νομίζω έχει εφαρμογή.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Η πειραιως φτιαχνει εφαρμογη. Εχει δωσει το app σε μια αλλη εταιρια να το κανει.

Ολες οι αλλες εχουν.

Η Εθνική και η Eurobank έχουν εφαρμογές για NFC πληρωμές; 

Νομίζω πως όχι. Η Εθνική έχει μόνο για πληρωμές μέσω Bluetooth (😥) και μέσω QR code (😥😥). 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ihavetheanswers είπε

Η Εθνική και η Eurobank έχουν εφαρμογές για NFC πληρωμές; 

Νομίζω πως όχι. Η Εθνική έχει μόνο για πληρωμές μέσω Bluetooth (😥) και μέσω QR code (😥😥). 

Ναι εχεις δικιο. Οποτε μονο alpha η iphone

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ihavetheanswers είπε

Βάλε Alpha. 😋 

Πιστεύω σου λύνει λίγο τα χέρια να μην κουβαλάς κάρτες μαζί σου. 

Δεν είναι τόσο εύκολο να αλλάξω... Τεσπα κάποια στιγμή μπορεί και η Πειραιώς να πάρει μπρος...  Η samsung Ποια εφαρμογή έχει που είπες κάποιος?

2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Υπάρχει το google pay αλλά δεν υποστηρίζεται ακόμα στην Ελλάδα για αυτό και δεν το βρίσκεις όταν έχεις δηλώσει ελληνική διευθυνση.Εγώ αγγλία το χρησιμοποιώ κανονικά όπως και Ελλάδα όταν έρχομαι,αλλά όχι με ελληνικές κάρτες.

Ακόμα και η samsung νομίζω έχει εφαρμογή.

Δημοσ.

Πλέον έχω φτιάξει αμερικανικό google account kai κατέβασα επίσημα το google pay από το play store.  

Λειτουργεί κανονικά στην Ελλάδα αλλά όχι με ελληνικές κάρτες ... Έχω βγάλει την revolut και δουλεύει κανονικά στην δικιά μου . Είναι ακόμα σε beta σταριού όμως με την revolut ...οπότε ίσως να μην δουλέψει σε όλους σας . Μια δοκιμή αξίζει πάντως . Ειναι η μόνη λύση , αν δεν θες να μπλέξεις με σαπιες εφαρμογές από ελληνικές τράπεζες οι οποίες είναι και ελάχιστες . Λειτουργεί άψογα κάθε φορά .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...