Par1s* Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα, για να κάνω πληρωμές με το κινητό μου τηλέφωνο, θα πρέπει η τράπεζα να έχει δική της εφαρμογή; Απ' ότι κατάλαβα η Πειραιώς δεν έχει, ενώ η Alpha έχει. Υπάρχει κάποιος τρόπος για εμένα που έχω Πειραιώς;
stefanosnik Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν υπάρχει δλδ κάποια εφαρμογή της google ( Όχι ότι νανε ) που να κάνει αυτό που έκανε η apple ? Να βάζουμε όλες της κάρτες εκεί και να πληρώνουμε? Κάποιος μου είχε πει για ενα google pay αλλά μάλλον μούφα, δεν το βρήκα πουθενά... Χρόνια μπροστά η apple αν και φανατικός samsung... κρίμα.... Στις 2/9/2019 στις 12:25 ΠΜ, zx1234r είπε Όχι μόνο τράπεζες που το υποστηρίζουν.
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Υπάρχει το google pay αλλά δεν υποστηρίζεται ακόμα στην Ελλάδα για αυτό και δεν το βρίσκεις όταν έχεις δηλώσει ελληνική διευθυνση.Εγώ αγγλία το χρησιμοποιώ κανονικά όπως και Ελλάδα όταν έρχομαι,αλλά όχι με ελληνικές κάρτες. Ακόμα και η samsung νομίζω έχει εφαρμογή.
Ihavetheanswers Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Βάλε Alpha. 😋 Πιστεύω σου λύνει λίγο τα χέρια να μην κουβαλάς κάρτες μαζί σου.
alexakos89 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Η πειραιως φτιαχνει εφαρμογη. Εχει δωσει το app σε μια αλλη εταιρια να το κανει. Ολες οι αλλες εχουν.
Ihavetheanswers Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Η πειραιως φτιαχνει εφαρμογη. Εχει δωσει το app σε μια αλλη εταιρια να το κανει. Ολες οι αλλες εχουν. Η Εθνική και η Eurobank έχουν εφαρμογές για NFC πληρωμές; Νομίζω πως όχι. Η Εθνική έχει μόνο για πληρωμές μέσω Bluetooth (😥) και μέσω QR code (😥😥).
alexakos89 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Ihavetheanswers είπε Η Εθνική και η Eurobank έχουν εφαρμογές για NFC πληρωμές; Νομίζω πως όχι. Η Εθνική έχει μόνο για πληρωμές μέσω Bluetooth (😥) και μέσω QR code (😥😥). Ναι εχεις δικιο. Οποτε μονο alpha η iphone
stefanosnik Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Ihavetheanswers είπε Βάλε Alpha. 😋 Πιστεύω σου λύνει λίγο τα χέρια να μην κουβαλάς κάρτες μαζί σου. Δεν είναι τόσο εύκολο να αλλάξω... Τεσπα κάποια στιγμή μπορεί και η Πειραιώς να πάρει μπρος... Η samsung Ποια εφαρμογή έχει που είπες κάποιος? 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Υπάρχει το google pay αλλά δεν υποστηρίζεται ακόμα στην Ελλάδα για αυτό και δεν το βρίσκεις όταν έχεις δηλώσει ελληνική διευθυνση.Εγώ αγγλία το χρησιμοποιώ κανονικά όπως και Ελλάδα όταν έρχομαι,αλλά όχι με ελληνικές κάρτες. Ακόμα και η samsung νομίζω έχει εφαρμογή.
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, stefanosnik είπε Η samsung Ποια εφαρμογή έχει που είπες κάποιος? Δεν είναι δύσκολο να το ψάξεις στο google https://www.samsung.com/global/galaxy/samsung-pay/
stefanosnik Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Δεν είναι δύσκολο να το ψάξεις στο google https://www.samsung.com/global/galaxy/samsung-pay/ Δουλεύει στο Ελλάδα?? Γιατί είμαστε και κάποια χρόνια πίσω..
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, stefanosnik είπε Δουλεύει στο Ελλάδα?? Γιατί είμαστε και κάποια χρόνια πίσω..
stefanosnik Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Άρα καλά είπα... Ευχαριστώ πολύ φίλε..!!
dimitrisdim14 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Πλέον έχω φτιάξει αμερικανικό google account kai κατέβασα επίσημα το google pay από το play store. Λειτουργεί κανονικά στην Ελλάδα αλλά όχι με ελληνικές κάρτες ... Έχω βγάλει την revolut και δουλεύει κανονικά στην δικιά μου . Είναι ακόμα σε beta σταριού όμως με την revolut ...οπότε ίσως να μην δουλέψει σε όλους σας . Μια δοκιμή αξίζει πάντως . Ειναι η μόνη λύση , αν δεν θες να μπλέξεις με σαπιες εφαρμογές από ελληνικές τράπεζες οι οποίες είναι και ελάχιστες . Λειτουργεί άψογα κάθε φορά .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα