Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 5/11/2019 στις 5:50 ΜΜ, GeoCommand είπε

Καλησπέρα ,

Φετος δίνω και γω και θέλω Σ.Ι 

Ποιος άλλος στοχεύει φέτος εκεί;

Εγω. Αν δεν με προδωσει και μενα η οραση βεβαια 😂

• Like 1
  • Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 ώρες πριν, PilotGuy είπε

Εγω. Αν δεν με προδωσει και μενα η οραση βεβαια 😂

Έλα συνάδελφε 😂

Μην αγχώνεσαι 

Όλοι έχουμε τα θεματακια μας 😎

Άλλωστε η ΣΙ έχει και άλλα τμήματα

• 8 μήνες μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 5/8/2020 στις 7:02 ΜΜ, Mitsaras03 είπε

τελικα @PilotGuy και @GeoCommand  τι εγινε περασατε στη σχολη;; Αν οχι θα ξαναδώσετε ή θα αρκεστειτε σε αλλη επιλογη;

Εγω φιλε περασα! 

• Like 2
Δημοσ.
Στις 29/8/2020 στις 3:17 ΜΜ, PilotGuy είπε

Εγω φιλε περασα! 

ποτε αρχιζετε με το καλο; Επισης ερωτηση, σου προστιθονται μορια απο τα αγωνισματα (τρεξιμο,κολυμβηση κτλπ)στο γενικο συνολο μοριων που εχεις γραψει απο τις πανελληνιες;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Mitsaras03 είπε

ποτε αρχιζετε με το καλο; Επισης ερωτηση, σου προστιθονται μορια απο τα αγωνισματα (τρεξιμο,κολυμβηση κτλπ)στο γενικο συνολο μοριων που εχεις γραψει απο τις πανελληνιες;

Όχι.

Δημοσ.
Στις 3/9/2020 στις 1:20 ΠΜ, Mitsaras03 είπε

Ευχαριστω πολυ μαγκες. Δευτερα 14 Σεπτεμβρη παρουσιαζομαστε. Επισης οχι δεν παιρνεις μορια απο τα αθληματα, απαιτειται απλως να περασεις τα ορια

Δημοσ.

αδερφε περιμενω νεα σου, για το ιδιο ονειρο πολεμαω κι εγω... Ειμαι σιγουρος οτι θα τα πουμε κι απο κοντα!

Στις 5/9/2020 στις 3:41 ΜΜ, PilotGuy είπε

Ευχαριστω πολυ μαγκες. Δευτερα 14 Σεπτεμβρη παρουσιαζομαστε. Επισης οχι δεν παιρνεις μορια απο τα αθληματα, απαιτειται απλως να περασεις τα ορια

δε μου λες τι βαθμους εβγαλες σε ποια μαθηματα μπορεις να μ πεις;(πανελλαδικες)

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εμαθα οτι στη Σχολη Ικαρων μπορεις να μπεις και απο την Σχολη Ευελπιδων ... Ισχυει κατι τετοιο; Αν ναι ποσο πιθανο ειναι ;

karaLRS καμια ιδεα?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Mitsaras03 είπε

εμαθα οτι στη Σχολη Ικαρων μπορεις να μπεις και απο την Σχολη Ευελπιδων ... Ισχυει κατι τετοιο; Αν ναι ποσο πιθανο ειναι ;

karaLRS καμια ιδεα?

Αν κάτσεις και διαβάσεις και ξαναδώσεις ναι αυτό γίνεται. επίσης κάποια άτομα είχαν μπεί στην ευελπίδων και μετά τους κάλεσαν σαν επιλαχόντες στην σχολή ικάρων. ίσως αυτό άκουσες.

Δημοσ.
Στις 10/10/2020 στις 5:37 ΜΜ, karaLRS είπε

Αν κάτσεις και διαβάσεις και ξαναδώσεις ναι αυτό γίνεται. επίσης κάποια άτομα είχαν μπεί στην ευελπίδων και μετά τους κάλεσαν σαν επιλαχόντες στην σχολή ικάρων. ίσως αυτό άκουσες.

αυτο δηλαδη ετυχε να το πουμε ετσι ή γινεται καθε χρονο;

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...