kristina123 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, AgnwstosY είπε Τι εννοείς να τον καλέσουν?Αν πιάνεις τη σχολη και την δηλώσεις μπαίνεις.Δες τις βάσεις από προηγούμενα έτη να δεις που κυμαίνονται περίπου.Η βάση ουσιαστικά είναι ο κατώτερος βαθμός που λες. Εννοω για τους επιλαχοντες μεχρι ποσα μορια κατω απο τη βαση παιρνουν, αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AgnwstosY Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 31 λεπτά πριν, kristina123 είπε Εννοω για τους επιλαχοντες μεχρι ποσα μορια κατω απο τη βαση παιρνουν, αυτο Η βάση ειναι ο κατώτατος βαθμός δεν γίνεται να πάρουν υποψηφίους με χαμηλότερο βαθμό από τη βαση (αν κατάλαβα σωστά την ερώτηση σου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kristina123 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, AgnwstosY είπε Η βάση ειναι ο κατώτατος βαθμός δεν γίνεται να πάρουν υποψηφίους με χαμηλότερο βαθμό από τη βαση (αν κατάλαβα σωστά την ερώτηση σου). Κατάλαβα τον τρόπο που σκέφτεσαι, αλλά εγώ μιλάω για τους επιλαχοντες και όχι για τα παιδιά που περνάνε με βαθμό ίσο με αυτόν της βάσης της εκάστοτε σχολής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AgnwstosY Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 38 λεπτά πριν, kristina123 είπε Κατάλαβα τον τρόπο που σκέφτεσαι, αλλά εγώ μιλάω για τους επιλαχοντες και όχι για τα παιδιά που περνάνε με βαθμό ίσο με αυτόν της βάσης της εκάστοτε σχολής. Δεν ξέρω κάτι για επιλαχοντες οπότε για κάτι άλλο μιλάς που δεν γνωρίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kristina123 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, AgnwstosY είπε Δεν ξέρω κάτι για επιλαχοντες οπότε για κάτι άλλο μιλάς που δεν γνωρίζω Ευχαριστώ πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeoCommand Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα , Φετος δίνω και γω και θέλω Σ.Ι Ποιος άλλος στοχεύει φέτος εκεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, GeoCommand είπε Καλησπέρα , Φετος δίνω και γω και θέλω Σ.Ι Ποιος άλλος στοχεύει φέτος εκεί; Εγώ... Το 1999 😎 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeoCommand Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 18 ώρες πριν, karaLRS είπε Εγώ... Το 1999 😎 Πέρασες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, GeoCommand είπε Πέρασες ; Πέρασα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeoCommand Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, karaLRS είπε Πέρασα... Δηλαδή αποφοιτήσες κανονικά ως ανθυποσμηναγοσ και τώρα είσαι σε μοίρα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, GeoCommand είπε Δηλαδή αποφοιτήσες κανονικά ως ανθυποσμηναγοσ και τώρα είσαι σε μοίρα ; Εδώ και πολλά χρόνια 😎 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeoCommand Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, karaLRS είπε Εδώ και πολλά χρόνια 😎 Τα σέβη μου λοιπόν ! Μακάρι να μπω και γω στην τιμημένη αυτή σχολή... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 33 λεπτά πριν, GeoCommand είπε Τα σέβη μου λοιπόν ! Μακάρι να μπω και γω στην τιμημένη αυτή σχολή... Υπομονή και διάβασμα συστήνω και θα τα καταφέρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeoCommand Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, karaLRS είπε Υπομονή και διάβασμα συστήνω και θα τα καταφέρεις Σε Ευχαριστώ! 4 ώρες πριν, karaLRS είπε Υπομονή και διάβασμα συστήνω και θα τα καταφέρεις Σε Ευχαριστώ! Άσχετο ... Είμαι απο Ναύπακτο επειδή βλέπω οτι είσαι από Πάτρα 😎😎 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, GeoCommand είπε Σε Ευχαριστώ! Σε Ευχαριστώ! Άσχετο ... Είμαι απο Ναύπακτο επειδή βλέπω οτι είσαι από Πάτρα 😎😎 Ναι εδώ δίπλα είμαι 😎 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα