Προς το περιεχόμενο

Bluetooth project

udroxoos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή ο γιος είναι μικρός και ούτε κατά διάνοια μπορούν να παίζουν πλέον τα 5.1 ηχεία, πρέπει να βρεθεί λύση ώστε με τη σύζυγο να μπορούμε να παρακολουθούμε tv δίχως να ενοχλείται ο πιτσιρίκος.

Με την επιφώτιση του αγίου πνεύματος μου ήρθε η αναλαμπή: πρέπει να συνδεθεί ασύρματα η τηλεόραση με δυο ακουστικά.

Μετά από μπόλικο γκουγκλάρισμα ανακάλυψα ότι αυτό είναι όντως εφικτό με bluetooth transmitter.

Ο θείος γούγλης λοιπόν μου έμαθε όρους όπως aptX, low latency, κτλ. Το παραπάνω transmitter το επέλεξα επειδή υποστηρίζει δύο ακουστικά ταυτόχρονα και έχει και οπτική έξοδο όπως και τη tv μου, άρα προφανώς καλύτερη απόδοση από 3.5 jack.

Επίσης διάβασα πως για αποφυγή διακοπής σύνδεσης transmitter-ακουστικών και άλλων τυχών προβλημάτων, καλό είναι τα ακουστικά να είναι ακριβώς τα ίδια και να είναι LL (Low Latency) για να είναι συγχρονισμένος ο ήχος με την εικόνα.

Επειδή το budget δεν είναι μεγάλο, κατέληξα στα Mpow059 τα οποία μάλιστα είναι και ίδια μάρκα με το transmitter αν αυτό μπορεί να εκληφθεί ως προτέρημα.

Σε χαμηλή τιμή βρήκα και τα August EP650 επίσης aptX-LL.

Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω, ανάμεσα στα δύο ακουστικά για ποιά προτείνετε να πάω; Υπάρχουν άλλα εξίσου φτηνά aptX-LL;

Έχω καταλάβει σωστά πως με τον παραπάνω εξοπλισμό δεν θα έχω καθυστέρηση στον ήχο ή θα μοιάζουν όλα σαν μεταγλωτισμένα βραζιλιάνικα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...