vvasilis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα, μου κάναν δώρο το συγκεκριμένο activity tracker και από οτι ειδα στο Huawei Health τα βήματα που μετράει είναι τα συγχωνευμένα δεδομένα από το band και την συσκευή κινητού. Πως μπορεί να γίνει διαχωρισμός, να μετράει μόνο τα βήματα απο τον tracker γιατί στο περπάτημα έχω και το κινητό μαζί τα βγάζει σχεδόν διπλά ;
stark Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Καλημέρα. Ρίξε μια ματιά εδώ: https://uk.community.huawei.com/software-40/huawei-health-counting-steps-from-phone-and-watch-936 Υπάρχουν μερικές πατέντες που θα βρεις εκει, αλλά δε νομίζω ότι "παλεύονται". Αυτό είναι το πρόβλημα με τα fitness trackers / watches της Huawei που δεν έχουν Wear OS λειτουργικό. Καλό και αξιόπιστο hardware, αλλά μέτριες έως κακές εφαρμογές με προβλήματα όπως αυτό που αντιμετωπίζεις εσύ και άλλα διάφορα (π.χ. το ότι δεν υπάρχει τρόπος να κάνεις export σε major 3rd party platforms όπως το Strava, κλπ, παρά μόνο ίσως στο google fit αλλά κι εκεί με προβλήματα και ασυνέπειες)
vvasilis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Ναι, όντως πολύ κόπος για το τίποτα. Ευχαριστώ πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα