thanasisxask Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Για παραλαβή από κατάστημα. Από 369 στο skroutz. https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/184842-sony-xperia-xz2-black 2 1
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Είναι εκθεσιακά όλα τα XZ2 στον Κωτσόβολο, το γνωρίζω γιατί είχα παραλάβει το τελευταίο σφραγισμένο που είχαν.
koukis hlias Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Εάν είναι εκθεσιακό το χάνεις γενικότερα?
makhs5 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, koukis hlias είπε Εάν είναι εκθεσιακό το χάνεις γενικότερα? Εκθεσιακο = Μεταχειρισμενο. Αν σε καλυπτει το μεταχειρισμενο πηγαινε παρε το 1
stafaf Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Παιδιά πως το ξέρουμε ότι είναι εκθεσιακό;
AntiCambeR Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν θα έπαιρνα με τίποτα εκθεσιακό.Τα έχουν σε full φωτεινότητα και όλο το 24ωρο συνδεδεμένα σε Wi-Fi.Φυσικά τα έχουν περιεργαστεί εκατοντάδες χέρια. Αν είστε μακριά απο κατάστημα, ρωτήστε. 3
makhs5 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Απλα πρωι πρωι παιρνετε τηλ το καταστημα που ενδιαφερεστε, και ρωτατε, αν μια στις χιλιες "τυχει" να ειναι σφραγισμενο, απλα πειτε τους να σας το κρατησουν στο ονομα σας και να πατε να το παρετε, αλλα σφραγισμενο, μια στις χιλιες, ειδικα σε αυτη την περιπτωση της τοσο χαμηλης τιμης 1
LifeScarcity Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Καλά, επιτρέπεται να πουλάνε εκθεσιακά χωρίς καμία ενημέρωση; 1
geodimis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, stafaf είπε Παιδιά πως το ξέρουμε ότι είναι εκθεσιακό; Στο τηλέφωνο σήμερα σου λένε "υπάρχει από ένα τμχ και "ενδέχεται" να είναι το εκθεσιακό" 6 ώρες πριν, LifeScarcity είπε Καλά, επιτρέπεται να πουλάνε εκθεσιακά χωρίς καμία ενημέρωση; Φυσικά και όχι, είναι υποχρεωμένοι βάσει Κανόνων Δ.Ι.Ε.Π.Π.Υ. να αναγράφεται στην ιστοσελίδα. 5
stafaf Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τηλεφώνησα στο κατάστημα Τρικάλων και μου είπαν οτι υπάρχει 1 κομμάτι, εκθεσιακό. Ακυρος ο συναγερμός. 1
Vaggalf Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Τρίκαλα είχε ένα εκθεσιακό.Κανένα σφραγισμένο
lorddeimos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Πήρα κι εγώ τηλέφωνο παιδιά. Μου είπαν ότι όπου υπάρχει διαθέσιμο είναι εκθεσιακό. Κρίμα... Θα ήταν πολύ καλή περίπτωση.
kezm Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 μπορεί να είμαι εγώ ο άτυχος, αλλά οτιδήποτε εκθεσιακό έχω αγοράσει, μου έχει χαλάσει. Από τηλεόραση, μέχρι ατμοσίδερο (πρόσφατα πριν ένα μήνα). Χίλιες φορές ένα προσεγμένο μεταχειρισμένο 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα