PhonEee Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα υπάρχει τρόπος να κλειδώνω τον εξωτερικό σκληρό δίσκο? Ώστε να έχω πρόσβαση μόνο. Εγώ η τα αρχεία που υπάρχουν μέσα σε αυτόν και να μην μπορεί να έχει άλλος πρόσβαση αν ναι πως? ευχαριστώ
mxpert Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 με bitlocker λογικά θα είναι το πιο βολικό.... Μέσω των windows δηλαδή αν έχεις έκδοση Pro...
stelios.s Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 1/9/2019 στις 7:41 ΜΜ, PhonEee είπε Καλησπέρα υπάρχει τρόπος να κλειδώνω τον εξωτερικό σκληρό δίσκο? Ώστε να έχω πρόσβαση μόνο. Εγώ η τα αρχεία που υπάρχουν μέσα σε αυτόν και να μην μπορεί να έχει άλλος πρόσβαση αν ναι πως? ευχαριστώ Όπως είπε ο φιλος παραπάνω με bitlocker το οποιο ειναι ενσωματωμένο σε windows 7 έκδοση enterprise ή windows 10 από έκδοση PRO και πάνω.
RTW4ever Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Επίσης με το VeraCrypt, διάδοχο του TrueCrypt. Τα χρησιμοποιώ μπορεί και πάνω από δέκα χρόνια, πολύ πιο αξιόπιστα από το Bitlocker.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα