Προς το περιεχόμενο

The Dark Pictures: Man of Medan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το αγόρασε κανένας αυτό το παιχνίδι? Το είχα pre order και χθες το παίξαμε με μια φίλη μου και μας φάνηκε πολύ ενδιαφέρον. Το τελειώσαμε μεν σε 4.5 ώρες, αλλά καταλήξαμε σε ένα από τα πολλά τέλη που έχει. 

Είναι interactive game και οι επιλογές σου καθορίζουν το τέλος. 

Αν θέλει κανείς να παίξουμε μαζί το co op, κάντε με add στο ps: SabotazNi

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, overpower είπε

Το αγόρασε κανένας αυτό το παιχνίδι? Το είχα pre order και χθες το παίξαμε με μια φίλη μου και μας φάνηκε πολύ ενδιαφέρον. Το τελειώσαμε μεν σε 4.5 ώρες, αλλά καταλήξαμε σε ένα από τα πολλά τέλη που έχει. 

Είναι interactive game και οι επιλογές σου καθορίζουν το τέλος. 

Αν θέλει κανείς να παίξουμε μαζί το co op, κάντε με add στο ps: SabotazNi

δεν το αγόρασα,μου αρέσει πολύ αλλά περιμένω να βγούν όλα τα επεισόδια μαζί.Θέλω να ευχαριστηθώ όλες τις ξεχωριστές ιστορίες μαζί και όχι μία μία.Πάντως γενικά τα 30 ευρώ για ένα επεισόδιο που είναι περίπου 4.5-5.5 ώρες ολόκληρο με διαφορετικούς τερματισμούς κάθε φορά και διαφορετική εξέλιξη στην βιωσιμότητα των χαρακτήρων το καθιστά καλή επιλογή.Μπορείς να μου πείς εάν έχεις παίξει και το  until dawn ,ποιο σου άρεσε περισσότερο και γιατί εάν γίνεται χωρίς spoilers ευχαριστώ.Ρωτάω επειδή το until dawn το έχω παίξει έτσι ώστε να πάρω μια ιδέα.

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ.

@jerry banana Οχι, δεν εχω παιξει το until dawn. Γενικα ειναι λιγο περιεργο ως προς το τροπο που το βλεπεις. Επειδη ειναι κινηματογραφικα φτιαγμενο, η καμερα δεν εχει και πολλες ελευθεριες κινησης, ωστοσο δεν με χαλασε καθολου μιας και αυτος ειναι ο σκοπος του. Εχει ωραια cutscenes και διαλογους, εκφρασεις και γραφικα.

Το επομενο θα βγει το 2020

Δημοσ.
1 ώρα πριν, overpower είπε

@jerry banana Οχι, δεν εχω παιξει το until dawn. Γενικα ειναι λιγο περιεργο ως προς το τροπο που το βλεπεις. Επειδη ειναι κινηματογραφικα φτιαγμενο, η καμερα δεν εχει και πολλες ελευθεριες κινησης, ωστοσο δεν με χαλασε καθολου μιας και αυτος ειναι ο σκοπος του. Εχει ωραια cutscenes και διαλογους, εκφρασεις και γραφικα.

Το επομενο θα βγει το 2020

Σε ευχαριστώ.Κρίμα που θα αργήσει το επόμενο,αλλά θα είναι καλό για να αργήσει.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, jerry banana είπε

αλλά θα είναι καλό για να αργήσει.

17c.png

Μονο το co-op και το movie night mode λένε, το game είναι κατώτερο του Until Dawn το οποιο ήταν απλά ok. Με παρέα καναπέ έχει φάση, έτσι κι αλλιώς 4 ώρες είναι οποτε μια μέρα ενοικίαση και τέλος.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

17c.png

Μονο το co-op και το movie night mode λένε, το game είναι κατώτερο του Until Dawn το οποιο ήταν απλά ok. Με παρέα καναπέ έχει φάση, έτσι κι αλλιώς 4 ώρες είναι οποτε μια μέρα ενοικίαση και τέλος.

Εγώ αναφέρουν για τον επόμενο τιτλο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...