kti23 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Για την ακριβεια ειμαι στη θεση εκεινων που πληρωνουν μεχρι τελευταιας δεκαρας το ασφαλιστικο σου ταμειο ωστε αν παθεις τιποτα εσυ που φοροδιαφευγεις και το λες και ευθαρσως, να εχεις περιθλαψη, φαρμακα, συνταξη μεθαυριο κλπ. Ναι εσυ που εγραψες πριν λιγο οτι "γιατι να δινεις εισφορες, σιγα το Σκανδιναβικο κρατος που εχουμε κιολας...". Ε σορρυ που δε δινω ολο μου το μισθο για να εχεις υπηρεσιες σκανδιναβικου κρατους φοροδιαφευγοντας. Επισης, θετεις προαπαιτουμενο για να εισαι οκ στις υποχρεωσεις σου να εχεις υπηρεσιες σκανδιναβικου κρατους, αν αντιλαμβανομαι σωστα. Συνεπως οτι ο εργοδοτης δηθεν σε εβαλε να δουλεψειςμαυρα, μπορει να ισχυει, αλλα ειναι η κορυφη του παγοβουνου, διοτι βλεπω οτι κι εσυ ετοιμη την εχεις την επιχειρηματολογια σου για τη φοροδιαφυγη (οπως αλλωστε και ο εργοδοτης σου που ομως τον κατηγορεις). Επισης, εχω βρεθει στη θεση σου αγαπητε, κι εχω ριξει ακυρο στους εργοδοτες που μου προτειναν μαυρη εργασια, σε εναν απο αυτους τραβηξα και καταγγελια καθως το εκανε σε τετοιο βαθμο που ηταν αδυνατο σε ελεγχο που θα του γινοταν να την εβγαζε καθαρη. Αν αυτο το εκανες κι εσυ και η υπολοιπη πλεμπα ΠΟΝΗΡΙΔΗΔΩΝ ΜΙΣΘΩΤΩΝ , που τους προσφερεται μαυρη εργασια με υψηλοτερες αποδοχες ή μαυρη εργασια αντι ανεργιας, (χαλωντας και την πιατσα παραλληλα), τοτε θα ειχαν μειωθει και οι "πονηριδηδες" εργοδοτες οπως αρεσκεσαι να τους αποκαλεις. Αλλα που να μπλεκεις τωρα με καταγγελιες κι ιστοριες ε; Καλυτερα το 3χιλιαρο στη τσεπη να παμε καμια Σαλαμυκονο διακοπουλες με το αισθημα και δε γ@μιεται..παει περασε τωρα, παμε για αλλα (πχ πώς θα χρησιμοποιησουμε-ξεπλυνουμε τα λεφτα χωρις να μας παρουν χαμπαρι οι αρχες του κρατους ). Μνημονια μεχρι να σας προσλαμβανουν για εργασια και να τους πληρωνετε εσεις . Ισως τοτε να παρετε χαμπαρι, αντι να κουνατε και το δαχτυλο στους υπολοιπους. Κουνάμε το δάχτυλο στους γύρω για ξέπλυμα χρημάτων και δουλειά σεζόν(λες και είναι λαθρέμπορος) και παράλληλα ψηφίζουμε άτομα που έμπλεκονται σε σκάνδαλα,ξεπούλημα περιουσιών και δημοσίων ιδιοκτησιών για ψίχουλα,εκμεταλεύσεις βασικών οικονομικών πόλων μεχρι το 2100 και λεφτά που κάνουν φτερά σε offshore(αλλά οι υπαίτιοι την σκαπουλάρουν με 50Κ πρόστιμο). Μιλάμε για εκατομμύρια και όχι 1000 και 2000 ευρώ οπού και πάλι με αγορές επιστρέφουν στο σύστημα ουσιαστικά και κινείται η οικονομία. Παράλληλα ο νομοταγής μικρομεσαίος που στα δίνει μαύρα αποδίδει και το 80% κερδών σε φόρους. Νόμιμη δουλίτσα όμως με 3ευρο μισα ένσημα και μια χαρά. Δεν μας είπες σε ποιά δουλειά μπήκες τότε. Λυπηρή κατάντια και κανιβαλισμός. Ανοίξτε τα παράθυρα να μπει η ανάπτυξη Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2019 από kti23 1
-Dimitris- Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Θαψε στην αυλη το ποσο για να το εχουν τα εγγονια σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις