Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα φορολογικη για το '18 ολα καλα= μηδενικός ο φορος

Τωρα το '19 δουλεψα σε μια δουλεια απο Απριλιο μεχρι Μαϊο και δηλωσα παραιτηση (Μισθος εκει ο βασικός) και υστερα εφυγα για σεζον σε νησι.

Εκει οι πονηριδιδες μου εβαλαν να υπογραψω να ειμαι "4ωρος" στα χαρτιά καποιες μερες της εβδομαδας αλλα θα παιρνω μαζι με αυτα μαυρα 1300 συνολο. Δηλαδη 401ευρω "καθαρα" καθε μηνα πληρωμη και αλλα 899 στο χερι.

Ολα ωραια γυρισα προχτες με λεφτα στα χερια μου αλλα μαύρα και ρωταω ποσα μπορω να παω να καταθεσω στην Πειραιως (προσωπικος λογαριασμος) ωστε να μην τα κραταω στο σπιτι αλλα να μην εχω προβλημα το 2020 οταν κανω δηλωση για το 2019. Μην τυχον υπερβαινει το αφορολογητο...;

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ:

Για 5-6 χιλιάδες euro ΔΕΝ θα κάτσει να ασχοληθεί κανείς...

ΤΕΛΟΣ

Παρ'ολα αυτά αν θες να αισθάνεσαι όσο πιο ασφαλής γίνεται μπορείς να ανοίξεις τον λογαριασμό με 500-1000euro και τα υπόλοιπα να τα βάζεις με δόσεις...Π.χ 500euro / 2 ευδομάδες...

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμη και αν τα δηλωνες όλα,  δηλαδή περίπου 8-9 χιλιάρικα, πως θα περάσεις το αφορολόγητο; 

Χώρια που κανονικά πρέπει να σε σκίσουν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tι σχέση έχει το αφορολόγητο με τις καταθέσεις;Με το ξόδεμα δεν εχει σχέση;

Επίσης δεν είναι μόνο αυτοί πονηρίδηδες αλλά και εσύ.Μεταξύ μας έτσι;

Αν γίνει καμιά στραβή πως θα δικαιολογήσεις τις καταθέσεις;

Επεξ/σία από Ukforthemoment
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Tι σχέση έχει το αφορολόγητο με τις καταθέσεις;Με το ξόδεμα δεν εχει σχέση;

Επίσης δεν είναι μόνο αυτοί πονηρίδηδες αλλά και εσύ.Μεταξύ μας έτσι;

Τι να κανω να εφευγα; Αφου πηγα εκει αλλα μου ειχαν πει αλλα ειδα στο χαρτι προσληψης. Τους ειπα τι ειναι αυτα, καθως με εβαλαν και οινοχοο αντι για κουζινα μεσα κωδικο προσληψης...

Αμα θες μεινε ή φευγεις αυριο το πρωι μου ειπαν.

Μαρεσουν εμενα τα μισα ενσημα νομιζεις...;

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε

Εκανα φορολογικη για το '18 ολα καλα= μηδενικός ο φορος

Τωρα το '19 δουλεψα σε μια δουλεια απο Απριλιο μεχρι Μαϊο και δηλωσα παραιτηση (Μισθος εκει ο βασικός) και υστερα εφυγα για σεζον σε νησι.

Εκει οι πονηριδιδες μου εβαλαν να υπογραψω να ειμαι "4ωρος" στα χαρτιά καποιες μερες της εβδομαδας αλλα θα παιρνω μαζι με αυτα μαυρα 1300 συνολο. Δηλαδη 401ευρω "καθαρα" καθε μηνα πληρωμη και αλλα 899 στο χερι.

Ολα ωραια γυρισα προχτες με λεφτα στα χερια μου αλλα μαύρα και ρωταω ποσα μπορω να παω να καταθεσω στην Πειραιως (προσωπικος λογαριασμος) ωστε να μην τα κραταω στο σπιτι αλλα να μην εχω προβλημα το 2020 οταν κανω δηλωση για το 2019. Μην τυχον υπερβαινει το αφορολογητο...;

Τα μαύρα πόσα είναι ?

2700€ ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Tetrabitos είπε

Τι να κανω να εφευγα; Αφου πηγα εκει αλλα μου ειχαν πει αλλα ειδα στο χαρτι προσληψης. Τους ειπα τι ειναι αυτα, καθως με εβαλαν και οινοχοο αντι για κουζινα μεσα κωδικο προσληψης...

Αμα θες μεινε ή φευγεις αυριο το πρωι μου ειπαν.

Μαρεσουν εμενα τα μισα ενσημα νομιζεις...;

Βρε και εγώ θα έκανα το ιδιο,δεν το συζητώ.

Αλλά τα μαυρα δεν τα βγάζεις στην κυκλοφορία μεσα απο επισημα κανάλια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Τα μαύρα πόσα είναι ?

2700€ ?

2100 εχω στην ντουλαπα μου.

900 ευρω μεσα τραπεζα (απο δουλεια καταθεση)

συν ενα 300 αρι δανεικο στον αδερφο μου που δεν το εχω τωρα αλλα μολις πληρωθει

Μειον 600 εστειλα για το σπιτι οσο ελειπα (αυτα δεν τα βλεπω ξανα)

Μειον οτι εφαγα εκει

αρα 2400 θελω να καταθεσω για να μην τα κρυβω οπως οι γιαγιαδες!

3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Βρε και εγώ θα έκανα το ιδιο,δεν το συζητώ.

Αλλά τα μαυρα δεν τα βγάζεις στην κυκλοφορία μεσα απο επισημα κανάλια.

Γι αυτο ρωταω επειδη δεν ειναι τοσα πολλα μην εχω θεμα σε δηλωση του '19 αμα βρεθουν με καταθεσγ 2400-2500 ετσι μια Δευτέρα.

¨Ή επειδη ειναι πολυ λιγο το ποσο δεν θα φανει καν; Αυτο ρωταω

Επεξ/σία από Tetrabitos
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tetrabitos είπε

2100 εχω στην ντουλαπα μου.

900 ευρω μεσα τραπεζα (απο δουλεια καταθεση)

συν ενα 300 αρι δανεικο στον αδερφο μου που δεν το εχω τωρα αλλα μολις πληρωθει

Μειον 600 εστειλα για το σπιτι οσο ελειπα (αυτα δεν τα βλεπω ξανα)

Μειον οτι εφαγα εκει

αλλα 2400 θελω να καταθεσω για να μην τα κρυβω οπως οι γιαγιαδες!

Έχεις δουλέψει 3 συν 3 μήνες και πήρες καθαρά γύρω στα 3300€ ?

Άρα, με 900 συν 2100 = 3000€ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΣ !!!!

• Like 1
Δημοσ.

Εχω κανει καταθεση 2-3 χιλιαδες σε ελληνικες καρτες με μηδενικο εκκαθαριστικο εδω και 3 χρονια! 

Δεν ειναι τοσο τραγικα τα ποσα για να σε κυνηγησουν! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαρταται πως και ποτε θα ξοδεψει τα λεφτα αυτα στο μελλον.

Τωρα σαν καταθεση δεν νομιζω να ασχοληθουν. Αν και θα επρεπε. Διοτι μεχρι τοτε θα διαβαζουμε για "πονηριδηδες που τον βαλανε να υπογραψει". Αν ηξερε ομως οτι στη συνεχεια θα φαει ενα ξεσκισμα απο την ΑΑΔΕ για τα αγνωστου προελευσεως λεφτα, ισως να μην ηταν και τοσο...θυμα οσο αυτοπαρουσιαζονται γενικα αυτοι που συνειδητα δουλευουν μαυρα και φοροδιαφευγοντας απο παντου.

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Έχεις δουλέψει 3 συν 3 μήνες και πήρες καθαρά γύρω στα 3300€ ?

Άρα, με 900 συν 2100 = 3000€ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΣ !!!!

Δουλεψα συνολικα 3 μηνες και 7 μερες στις οποιες φαινομουν 4 ωρος με 387€ (διορθωση απο 401€ μειον κρατησεις) τον μηνα. Τα νομιμα αυτα φαινονται συν στο τελος πηρα επιδομα αδειας και δωρο χριστουγεννων κτλπ.

Απλα ολα αυτα σαν 4ωρος.

3 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Εξαρταται πως και ποτε θα ξοδεψει τα λεφτα αυτα στο μελλον.

Τωρα σαν καταθεση δεν νομιζω να ασχοληθουν. Αν και θα επρεπε. Διοτι μεχρι τοτε θα διαβαζουμε για "πονηριδηδες που τον βαλανε να υπογραψει".

Καλα πληρωνε εσυ εισητηρια μαζευε τα πραγματα σου, αγορασε σαμπω και μαχαιρια για κουζινα και οταν πας και σου φερουν χαρτι 4ωρου και τα αλλα μαυρα πες οχι και γυρνα πισω Αθηνα κανοντας το σωστο.

Θα με πληρωνει το κρατος το Σκανδιναβικο που εχουμε οχι οτι πρεπει να δουλευω σαν το σκυλι κανοντας και την παπια μηπως φαω και ξυλο απο τα αδερφια ταβερνιαριδες εκει και χασω και τα μαυρα λεφτα μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε

Καλα πληρωνε εσυ εισητηρια μαζευε τα πραγματα σου, αγορασε σαμπω και μαχαιρια για κουζινα και οταν πας και σου φερουν χαρτι 4ωρου και τα αλλα μαυρα πες οχι και γυρνα πισω Αθηνα κανοντας το σωστο.

Θα με πληρωνει το κρατος το Σκανδιναβικο που εχουμε οχι οτι πρεπει να δουλευω σαν το σκυλι κανοντας και την παπια μηπως φαω και ξυλο απο τα αδερφια ταβερνιαριδες εκει και χασω και τα μαυρα λεφτα μου.

Βρε ναι δεν αντιλεγω, αλλα μην μας λες οτι σε βαλανε κιολας. Ακριβως για τους λογους που αναφερεις κι αλλους τοσους που ειμαι σιγουρος οτι αμα θες μπορεις να βρεις, σε συμφερε στη συγκεκριμενη κατασταση να υπογραψεις τη συμβαση που σου προσφερανε. Και το εκανες εν γνωσει σου, period. Κι  εσυ πονηρα το αντιμετωπισες το θεμα ητοι προς το συμφερον της τσεπης σου. Πονηριδηδες εκεινοι , πονηριδης κι εσυ, σου μεινανε και παραπανω φραγκα στην τσεπη αφου φοροδιαφευγεις καμια 3-4 φορους, ε μη μας θυματοποιεισαι κιολας απεναντι στα κακα τα αφεντικα. Ρωτα αυτο που θες να ρωτησεις , δηλ πώς να ολοκληρωσεις αγαθα και αθωα τη φοροδιαφυγη σου χωρις να σε παρουν χαμπαρι οι αρχες και ασε τους πονηριδηδες κλπ. Η μαυρη εργασια εχει παντα δυο πλευρες (εργοδοτη και μισθωτου) , οι οποιες ευνοουνται κατα τον ιδιο τροπο οταν καταφευγουν σε αυτην.

*Αν για παραδειγμα οταν σου ειπαν για 4ωρο τους αντιπροτεινες να σε βαλουν 8ωρο και οι κρατησεις να γινουν απο το μισθο σου, μαλλον δε θα αρνουνταν. Θα χες και τα ενσημα σου και ολα. Αλλα μαλλον δε θα σου περασε απο το μυαλο, ε; Οποτε παρεα βολευτηκατε και οι δυο, κλεβοντας απτο κρατος και βαζοντας στην τσεπη.

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.

Εγω παλι θελω να τγα βαλω τραπεζα αλλιως γινεται και η ντουλαπα μου ΑΤΜ και χωρις PIN.

Ο,τι εγινε εγινε. Τωρα αν νομιμοποιηθουν θα εχω προβλημα; Σιγα το ποσο δηλαδη.

Οσο για τα αλλα καλα τα λες αλλα σαν Βαρουφακης του 2015. Αν δεν ερθεις ποτε στη θεση του αλλου μην κρινεις σε παρακαλω.

Και εγω εχασα ενσημα ολοκληρα, τωρα καθομαι και ρωταω σε φορουμ για τα λεφτα γιατι δεν ξερω τι παιζει και θελω να τα κανω "νομιμα" ωστε να μπορεσω να τα χρησιμοποιησω καπου. Ακομα και με μισθο 1300 να με εβαζε το αφορολογητο παλι δεν το ξεπερνουσα, οποτε δεν ηταν επιλογη μου μαγκες...

Επισης για τις σεζον δεν ξερετε πολλα πραγματα πως παιζεται το παιχνιδι με τους εργαζομενους και τα αφεντικα εκει τι κανουν. Googlare Mykono και Σαντορινη και μετα Ζακυνθο να παρετε μια γευση..!

Δημοσ.

Κανεις δε θ'ασχοληθει με τα 3 χιλιαρικα μαυρα σου.

Απλα για να μη κανει "μπαμ" μη τα ξοδεψεις με αγορες μεσω καρτας, βαλτα στην τραπεζα και κανε αναληψεις μετρητων απο ΑΤΜ για να ξοδευεις. 

"Νομιμα" με το νοημα να χρησιμοποιηθουν για ποθεν εσχες κλπ φυσικα δε γινονται, αλλα καμια ΑΑΔΕ δεν θα ασχοληθει με τα 3 χιλιαρικα μαυρα που περασαν απο το τραπεζικο συστημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...