lumberjack93 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ, λόγο καλοκαιριού και δουλειάς δεν πολυ χρησιμοποιώ τον σταθερό, χθες που λέτε και ενώ πάω να τον ανοίξω αφού έδειχνε ότι φορτώνουν τα Windows (Windows 7) μετά με έβγαλε στην αρχική με μαύρη οθόνη και μόνο τον κέρσορα, έψαξα κάτι βίντεο στο YouTube αλλά δεν βοήθησαν στην επίλυση του προβλήματος, κατάφερα να τον ανοίξω αλλά μετα είχα το εξής θέμα,πρέπει να περιμένω κάνα 10λεπτο να με βγάλει στην αρχική, από τον σκληρό μου 500 GB τον έχω χωρίσει σε 2, και μου αναγνώριζει μόνο τα 100 GB Που τα έχω για τα Windows , τα υπόλοιπα 400 GB Που είχα τα πάντα από αρχεία μου το εμφανίζει όταν πάω στον υπολογιστή μου αλλά δεν δείχνει ούτε πόσο αποθηκευτικό χώρο έχω ούτε τίποτα και όταν πατάω πάνω κρασάρει, λέτε να έχασα τα πάντα? Ή τι φταίει και γίνεται αυτό, αν είχε χαλάσει ο σκληρός δεν θα έπρεπε να ανοίγει καθόλου σωστά?
leolipop Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μπορει να καταρεει ο δισκος , το στηριζω πιο πολυ αυτο στο οτι αργει παρα πολυ να μπει στο λειτουργικο.Ειχα το ιδιο θεμα και τελικα αντικαθιστωντας το δισκο , εστρωσε.Αν δοκιμασεις να μπεις σε safe Mode αργει το ιδιο ; Δοκιμασε μεσω εντολως να κανεις chkdsk σε πρωτη φαση. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2019 από leolipop
leolipop Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν καταλαβαινω τι εκανε απο αυτα που ανεφερα.Οπως και να εχει πιο πολυ προς τα εκει το βλεπω.Να φταιει καποιο καλωδιο ;
lumberjack93 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Μπήκα με safe mode και με έβγαλε αυτό
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Κατέβασε ένα HD Sentinel να δεις υγεία δίσκου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα