Προς το περιεχόμενο

Requiem for a Dream: Telika ti einai?

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

na pw oti mou arese ws skhno0esia etc. ALLA dinei to lan0asmeno ama kaneis narkwtika 0a pe0aneis. posous jerw pou pinane preza xronia kai meta kopsane, den einai eukolo alla oxi oloi osoi pinoune kati bari pe0enoune!

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Marese pantws poly i teleutaia skini pou oloi oi irwes "oneireuontai" se stasi emvryou,isws i monadiki stigmi stin zwi mas-kai malista prin arxisei i zwi mas- pou aisthanomaste oloi asfaleis,ikanopoiimenoi kai xaroumenoi

aplws i skini pou me exei aggiksei perissotero se tainia...

Δημοσ.

ti les re pyro???Kai ti na deixei??Oti "eimai kala,pernaw mia xara,thelw na tous pseeeeemata"?

Prwton,KANEIS DEN PETHAINEI!!!XWRIS PLAKA!!PES ENA APO TOUS PRWTAGWNISTES POU PETHAINEI!!.

Deuteron:Ti les??Xereis ti les??Ti perimenes?

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο pyro είναι σωστό, τα ναρκωτικά είναι αρκετά επικύνδυνα απο μόνα τους και δεν χρειάζεται να υπερβάλουμε όσον αφορά τους κινδύνους.Το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να υποβαθμίσουμε τους πραγματικούς κινδύνους.

ΑΛΛΑ η ταινία πιστευω δεν υπερβάλει καθόλου σε αυτό το θέμα, όπως σωστά λέει ο KaizerSoze κανένας δεν πεθαίνει στο τέλος αλλα όλων οι ζωές αλλοιώνονται απο την σχέση τους αυτή με τα ναρκωτικά όποια και αν είναι αυτά.

Δημοσ.

Gia mena einai mia apo tis kaliteres tenies pou exo dei pote!Ola ta virka ekseretika!Skinothesia,ithopia,senario,mexri kai i mousiki itan poli orea kai teriaze me to olo concept!To telos eidikadinei resta!

Δημοσ.

Mιας και την ειδα σημερα... :lol:

Η ποιο συγκινησιακα δυνατη στιγμη για μενα ηταν

με διαφορά η αρχη, που υπο τον ηχο μιας απο τις

ποιο επιβλητικες μουσικες που εχω ακουσει, ηδη

λυπομουν την μητερα που θεωρησα ως την ποιο

τραγικη φιγουρα. Και πιθανον ο λογος που ενιωθα

οτι το εργο οσο περναει η ωρα χανει την ορμη του,

ηταν υποθετω, το οτι τη διαδρομη της θα τη χαρακτηριζα

μαλλον λυτρωτικη.

Τωρα τι συμπερασματα εβγαλα απο τη ταινια? τιποτα...

Οτι ακριβως δηλαδη εχω βγαλει και απο ολες τις υπολοιπες

ταινιες που εχω δει... :roll:

Υ.Γ. Δε νομιζω να μου λυθει ποτε η απορια του κατα ποσο

θα μου αρεσε το εργο χωρις αυτη τη μουσικη... :roll:

Δημοσ.

Tι σου κανα βρε και με τρομαζεις μεσημεριατικα? :shock:

Αυτο θα ηταν χειροτερο μαρτυριο απο το να σε βαζαν να

κανεις oc σε prescott με gigabyte mobo... :twisted: :lol:

Δημοσ.
Tι σου κανα βρε και με τρομαζεις μεσημεριατικα? :shock:

Αυτο θα ηταν χειροτερο μαρτυριο απο το να σε βαζαν να

κανεις oc σε prescott με gigabyte mobo... :twisted: :lol:

Βλέπω με παρακολουθείς ε;

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Συμφωνώ με τα περισσότερα απο αυτά που λέτε, και θα ήθελα να προσθέσω και το θέμα της μοναξιάς. Πιστεύω οτι η μοναξιά έσπρωξε την μητέρα στο να θέλει να βγει στο γυαλί, να κάνει κάτι να ξεφύγει, και απο 'κει ξεκίνηση και η ιστορία/ιστερία με τα χάπια.

Όσο αναφορά την ταινία, θεωρώ οτι είναι μια απο τις καλύτερες ταινίες που έχουν γυριστεί, τουλάχιστον όσο αναφορά την "καταστροφή" του ανθρώπου απο τις πράξεις του. Είναι γεμάτη σκηνές ανθολογίας, απο αυτήν με την κόνελυ στην μπανιέρα που ουρλιάζει, εκείνη που τρέχουν με την κάμερα κολλημένη πάνω τους και καδραρισμένη στο πρόσωπό τους, και την καλύτερη κατά τη γνώμη μου, όταν η μητέρα εμφανίζεται κουρεμένη γουλί. Ο τρόπος που έγερνε το κεφάλι της, το βλέμμα της. Σκέτη ανατριχίλα. Και να σκεφτεί κανείς οτι έδωσαν το όσκαρ στην Ρόμπερτς !!!! Απο την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή σε πιάνει απο την ψυχή σου και σε κάνει να αισθανθείς λίγο απο την μιζέρια των ηρώων.

Αλλά αυτό που πιστεύω οτι προσθέτει απίστευτα στην ταινία και την κάνει αυτό που είναι, είναι η μουσική του Κλιντ Μάνσελ. Το πιο κατατονικό σκορ που έχω ακούσει. Είναι το μόνο OST απο ταινία που μπορείς να ακούσεις και να σου μεταφέρει τα ίδια συναισθήματα με την ίδια την ταινία. Μακάρι στο μέλλον όλοι μας να ξαναδούμε τέτοιες ταινίες..

Δημοσ.

Από ότι βλέπω αρεσκόμαστε στο να ξεθάβουμε παλιά τόπικς. Αφού λοιπόν ο φίλος em_zed, ξεκίνησε ας πω και εγώ την γνώμη μου. Η ταινία σεναριακά είναι πολύ καλοδουλεμένη, τέλεια θα έλεγε κανείς. Το cast των ηθοποιών πολύ προσεγμένο (η κ***γρια έχει αποτυπωθεί στο μυαλό μου σαν το πιο εξαρτημένο άτομο που μπορεί να υπάρξει). Όταν βλέπω πρεζάκι στο δρόμο στο μυαλό μου έρχετε αυτή η γριά. Αλλά και η παραγωγή κορυφαία ξεπερνάει κατά πολύ το trainspotting που τόόόόόόόόόόόόσος ντόρος είχε γίνει. Βέβαια και η συγκεκριμένη ταινία ήταν καλή και είχε μια πολύ καλή ερμηνεία από τον Johnny Lee Miler (αλήθεια τι έγινε αυτός?).

Δημοσ.

χθες εφαγα και την μεγαλη απογοητευση...

ειχα γραψει ενα cd με διαφορα μπ3 και το ακουγα στο αμαξι με την κοπελα μου.

Ξεκιναει να παιζει το ost απο το Ρεκβιεμ και γυρναει η κοπελα και μου κανει:

"Α Η μουσικη απο τον Παπακαλιατη!!!"

Φρικαρα εντελως :shock: :shock: :shock: :shock:

Στην πυρα ο ενοχος!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.

Αυτός ο παπακαλιάτης έχει κατακλέψει το σύμπαν... (Μπρος στον δρόμο που χάραξε ο Φοίβος, ξέρετε ο κλεψικοσυνθέτης).

BTW τι mp3 player έχεις στο αμάξι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...