pokemonhunter Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Καλημερα στην παρεα, σημερα το πρωι αφησε την τελευταια της πνοη η μπαταρια μου (45Αh)που ειχε ο προηγουμενος. Αυριο θα αγορασω καινουργια. Μηπως να παρω 50-60 Ah τωρα? Η προηγουμενη σαν πολυ μικρη μου φανηκε αλλα εβγαλε καμποσα χρονια. Εχει κανεις παρομοιο αμαξι να δωσει καμια προταση? Καλο μηνα !
Haldol Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Ναι, μπορείς να βάλεις μεγαλύτερη. Απλά το κουτί που στηρίζεται η μπαταρία, χωράει συγκεκριμένο μέγεθος. Και οι μπαταρίες εννοείται βγαίνουν σε στάνταρ μεγέθη, δεν φτιάχνει "χύμα" ο κάθε κατασκευαστής ότι θέλει. Συνήθως πάντως, χωράει πάντα το "επόμενο" μέγεθος.
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν είναι μόνο χωροταξικό το θέμα,πρέπει να μπορεί και ο εναλλάκτης να την φορτίζει.
Haldol Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Σε αυτό έχεις δίκιο, αλλά αν δε κάνει καμία καφρίλα (του στυλ από 44Ah σε... 120Ah) δε πρόκειται να υπάρξει θέμα. Όλοι οι εναλλάκτες υπερκαλύπτουν τις εργοστασιακές μπαταρίες. 1
meletis_m Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, pokemonhunter είπε Καλημερα στην παρεα, σημερα το πρωι αφησε την τελευταια της πνοη η μπαταρια μου (45Αh)που ειχε ο προηγουμενος. Αυριο θα αγορασω καινουργια. Μηπως να παρω 50-60 Ah τωρα? Η προηγουμενη σαν πολυ μικρη μου φανηκε αλλα εβγαλε καμποσα χρονια. Εχει κανεις παρομοιο αμαξι να δωσει καμια προταση? Καλο μηνα ! To επόμενο μέγεθος είναι 52Αh . Το εγχειρίδιο τι προτείνει ; Δές για Hankook και Banner . Τρίψε με γαυλόχαρτο τους πόλους και βάλε ειδικό γράσο για τα άλατα. Τέλος να γίνει έλεγχος στο δυναμό του. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2019 από meletis_m
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα