Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους σας! Εχώ ενα θεμα με την smart tv μου , ειναι μοντελο το 2012 και η τρεχουσα εκδοση λογισμικου μου ειναι  V8 MT51F01-LF1V710 κανω ενημερωση λογισμικου μεσω διαδικτιου αλλα μου βγαζει παντα πως δεν εντοπιστηκε νεο λογισμικο ! Ολα τα APPS που εχει ειναι εκδοσεις του 2012 οπως και το NETFLIX (που σε αυτην την εκδοση δεν εχει ελληνικους υποτιτλους) μηπως γνωριζει καποιος πως και αν μπορω να κανω ενημερωσει στη TV ή στα APPS μεσω του MENU?

Δημοσ.

Οχι δεν μπορεις να κάνεις τιποτα αν η μαμα εταιρεία δεν εχει βγάλει κάποιο update, το οποιο θα εμφανιζονταν οταν εκανες ελεγχο για ενημερωση μεσω διαδικτυου.

Πάμε τώρα στην πικρή αλήθεια. Οι κατασκευάστριες εταιρείες, μετά απο 3-4 χρονια σταματάνε να βγάζουν αναβαθμίσεις για δυο κυριους λογους:

• Δεν τις συμφερει να πληρώνουν προσωπικό-προγραμματιστές για να βγάζουν αναβαθμίσεις, αφου δεν θα εχουν κάποιο οικονομικό οφελος.
  • Θα αρχισεις να ψάχνεσαι για νεα τηλεοραση, δηλαδη θα δώσεις χρήματα (δηλαδη κερδος) και το εργοστάσιο θα συνεχίσει να δουλευει. 

Το φαινόμενο ειναι πιο έντονο οσο πιο "ανωνυμες" ειναι οι τηλεορασεις, γιατί τα "λιγοτερα γνωστα brands" δεν εχουν δική τους παραγωγή, αλλά πάνε σε κατασκευαστές (κυρίως Κίνα και Τουρκία) και ψωνίζουν οτι παραγουν, βαζοντας απλα το δικό τους ταμπελάκι. Σιγα μην πάει ο διαχειριστής του brand της thomson στην Κίνα και να πληρώσει για firmware update. Και οι επώνυμες κάνουν αναλογες κινησεις (εγκατάλειψη παλαιών συσκευών) αλλα σε λιγο μεγαλυτερο βαθος χρόνου. 

Ενδεικτικές Λύσεις

• Να αλλάξεις τηλεοραση, αλλα ολιγον αντιοικονομικο αν εχεις μεγαλη τηλεοραση
  • Να αγοράσεις ένα tv box, να το συνδεσεις με hdmi και να κάνεις πάλι την τηλεοραση σου smart με συγχρονες προδιαγραφες. Σε 3-4 χρονια αλλαζεις πάλι tv box και η τηλεοραση σου θα ειναι παλι συγχρονη smat
  • Εφοσον ειναι smart, αρα εχει wireless display, οποτε μπορεις απο το κινητο σου να συνδεεσαι και να βλεπεις στην τηλεοραση σου, οτι βλεπεις στο κινητο σου (βιντεο, ταινιες, νετφλιχ). Κάποιοι αγοράζουν και μετρια ταμπλετ για αυτη τη δουλεια για να μη δεσμευουν το κινητο τους
  • Να αγοράσεις ενα chrome cast και από το κινητο σου να προβαλεις στην τηλεοραση ταινιες και μουσικη
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 1/9/2019 στις 1:03 ΠΜ, vassia11 είπε

Καλησπέρα σε ολους σας! Εχώ ενα θεμα με την smart tv μου , ειναι μοντελο το 2012 και η τρεχουσα εκδοση λογισμικου μου ειναι  V8 MT51F01-LF1V710 κανω ενημερωση λογισμικου μεσω διαδικτιου αλλα μου βγαζει παντα πως δεν εντοπιστηκε νεο λογισμικο ! Ολα τα APPS που εχει ειναι εκδοσεις του 2012 οπως και το NETFLIX (που σε αυτην την εκδοση δεν εχει ελληνικους υποτιτλους) μηπως γνωριζει καποιος πως και αν μπορω να κανω ενημερωσει στη TV ή στα APPS μεσω του MENU?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...