biliardas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους..Γνωρίζει κάποιος για τους κάδους απορριμμάτων του δήμου αν γίνονται ιδιωτική μιας πολυκατοικίας η μιας οικίας.??Το λεω γιατί υπάρχουν άνθρωποι π πιστεύουν ότι μόνο αυτοί πετάνε τα σκουπίδια και όχι εφόσον πληρώνουμε δημοτικά τέλη στους λογαρασμους.? Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2019 από biliardas
isay Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, biliardas είπε Καλησπέρα σε όλους..Γνωρίζει κάποιος για τους κάδους απορριμμάτων του δήμου αν γίνονται ιδιωτική μιας πολυκατοικίας η μιας οικίας.??Το λεω γιατί υπάρχουν άνθρωποι π πιστεύουν ότι μόνο αυτοί πετάνε τα σκουπίδια και όχι εφόσον πληρώνουμε δημοτικά τέλη στους λογαρασμους.? Οι κάδοι ειναι δημοσιοι και εξυπηρετούν κυριως τα περιμετρικά οικήματα καθώς και τους περιοδικά περαστικους. Αν κάποιος σου πει οτι ειναι μονο για το σπιτι του, πες του να καλεσει το δήμο και να κανει καταγγελια οτι και αλλοι βαζουν σκουπιδια στον καδο του (για να γελασουν λιγο και οι υπαλληλοι του δημου). Το προηγουμενο δεν ισχύει αν κάποιος που δε μένει εκει γυρω φέρνει συχνα μεγαλους ογκους σκουπιδιών και φορτώνει τους κάδους, πχ κάποιος που αδειάζει αποθήκες και φερνει τη σαβουρα με το φορτηγο και την αδειαζει σε συγκεκριμένο κάδο. Αντιμετώπισα τετοια περιπτωση από συνεργείο οικοδομών που οταν σχολουσαν εφερναν και ξεμπαζωναν στους δυο καδους της γειτονιας, επειδη δε συμφερε να πανε στην καθαριοτητα του δημου που ειναι κάπου στα 5 χλμ. Μιλάμε γεμιζαν τους κάδους και διπλα αφηναν αλλο ένα καδο (σε ογκο) σκουπιδιών. Φάγανε επώνυμες καταγγελίες και το σταμάτησαν. Επισης αν οι κάδοι δε φτάνουν για ενα τετράγωνο/ομαδα σπιτιών τοτε με ενα τηλεφωνημα στο δημο, συντομα θα φερουν και δευτερο για να καλυφθούν οι αναγκες.
NikosKallithea Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Έρχεται κάποιος που δεν πληρώνεις τέλη και πετάει σκουπίδια στον "καδο σου"
akiz90 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οι κάδοι είναι δημόσιοι και κανονικά απαγορεύεται ακόμα και η μετακίνηση τους. Έχω θέμα στη γειτονιά που μένω και όπως πάει θα αναγκαστώ να κάνω καταγγελία. Ήδη μαζεύω φωτογραφικό υλικό, βίντεο κτλ. Γείτονας ο οποίος ζει μέσα στη βρώμα χωρίς νερό, φως, τηλέφωνο έχει ως μοναδικό "εισόδημα" κάποια λίγα χρήματα που παίρνει από ανακύκλωση χαρτιού. Τι κάνει: τριγυρνάει όλη μέρα στις γύρω γειτονιές και φέρνει τους κάδους απορριμάτων στη δική μας για να κάτσει με την ησυχία του να ψάξει να βρει χαρτιά, κούτες κτλ. Αυτά που θα βρει τα στοιβάζει στο πεζοδρόμιο έξω από το κτήριο του "φράζοντας" έτσι το πεζοδρόμιο για τους πεζούς...χώρια η άσχημη εικόνα της γειτονιάς. Αφού τελειώσει άλλες φορές πάει τους κάδους πίσω, άλλες όχι. Αποτέλεσμα: Πολλές φορές έχουμε 4 και 6 κάδους έξω από τα σπίτια μας με ότι αυτό συνεπάγεται από θέμα βρόμας και δυσωδίας (2 κάδους έχει κανονικά η γειτονιά), χώρια ότι δένει τους κάδους με σκοινί για να μην μπορούν να τους πάρουν πίσω και αν πας να πετάξεις κάτι στους "δικούς του" κάδους σου λέει να πας σε αυτούς που έχει κανονικά η γειτονιά για να μην του χαλάς το ψάξιμο με τα σκουπίδια σου. Από λόγια δεν καταλαβαίνει στο παίζει τρελός ενώ εκεί που θέλει μια χαρά καταλαβαίνει. Το θέμα είναι ότι είμαι μόνος μου μαζί με άλλον 1 γείτονα. Οι υπόλοιποι γείτονες είναι μεγάλης ηλικίας και δεν ασχολούνται. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2019 από akiz90
biliardas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Έρχεται κάποιος που δεν πληρώνεις τέλη και πετάει σκουπίδια στον "καδο σου" Δικός μου κάδος δύσκολα..😂😂😂Το θέμα είναι ότι υπάρχει ένα στενό που με βολεύει φεύγοντας με το μηχανάκι να πετάω τα σκουπίδια εκεί..(Φυσικα για να μην παρεξηγηθώ δεν έχω κάδο κάτω από την πολυκατοικία μου)..Όλοι οι κάδοι είναι σε ίση απόσταση από το σπίτι μου αλλά με βολεύει εκείνος και έχω λογοφέρει πολλές φορές με τους κατοίκους του στενού ότι Πο κάδοι είναι δικοί τους και ιδιωτικοί..Βέβαια συνεχίζω και πετάω τα σκουπίδια εκεί..Απλά δεν ηξερα αν ισχύει ιδιωτικός κάδος επι πληρωμή στο δήμο η όχι.. Το θέμαείναι ότι υπάρχει ένα στενό που με βολεύει φεύγοντας με το μηχανάκι να πετάω τα σκουπίδια εκεί..(Φυσικα για να μην παρεξηγηθώ δεν έχω κάδο κάτω από την πολυκατοικία μου)..Όλοι οι κάδοι είναι σε ίση απόσταση από το σπίτι μου αλλά με βολεύει εκείνος και έχω λογοφέρει πολλές φορές με τους κατοίκους του στενού ότι Πο κάδοι είναι δικοί τους και ιδιωτικοί..Βέβαια συνεχίζω και πετάω τα σκουπίδια εκεί..Απλά δεν ηξερα αν ισχύει ιδιωτικός κάδος επι πληρωμή στο δήμο η όχι..
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Εγώ έχω συναντήσει το εξής φαινόμενο σε Παράλιο της Πιερίας. Κάποιοι έχουν όντως αγοράσει κάδους και τους έχουν έξω από το σπίτι τους. Δε ξέρω αν δικαιούνται να αποκλείσουν κάθε άλλο πολίτη να τους χρησιμοποιεί, αλλά το κάνουν για χρόνια. Βέβαια η αδυναμία του δήμου να διαχειριστεί την τουριστική περίοδο και η έλλειψη άλλων κάδων δημιουργεί τεράστια προβλήματα...
AgnwstosY Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Σε εμάς εδώ πάντως του κλειδώνουν με αλυσίδα και λουκέτο πολλά σπίτια.Η μιζέρια στο μεγαλείο της...
Curtis76 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 οι καδοι μπαινουν με βαση τους κατοικους του δρομου και το δρομολογιο του σκουπιδιαρικου. Αν καποιος βρει τον καδο που ειναι κοντα του γεμματο θα παει να τον βαλει στον αλλο παραδηπλα που ειναι πιο αδειος. Αν αυτο γινεται συνεχεια θα πρεπει να ενημερωσει οτι δεν επαρκουν οι καδοι και πρεπει να προστεθει και αλλος. Αν παλι θες να τα πηγαινεις συνεχεια αλλου, μπορεις να το κανεις αλλα εισαι λαθος. Παντως οι καδοι ειναι δημοσιοι. Αν παλι καποιος εχει βαλι δικο του καδο τοτε να φωναξει και δικο του απορριματοφορο.
biliardas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, Ηλεκτροσόκ είπε Εγώ έχω συναντήσει το εξής φαινόμενο σε Παράλιο της Πιερίας. Κάποιοι έχουν όντως αγοράσει κάδους και τους έχουν έξω από το σπίτι τους. Δε ξέρω αν δικαιούνται να αποκλείσουν κάθε άλλο πολίτη να τους χρησιμοποιεί, αλλά το κάνουν για χρόνια. Βέβαια η αδυναμία του δήμου να διαχειριστεί την τουριστική περίοδο και η έλλειψη άλλων κάδων δημιουργεί τεράστια προβλήματα... Αν εννοείς σκοτινα παντελεημωνα και εκεί γύρω γνωρίζω κ από πρώτο χέρι για εκείνες τις περιοχές..😂
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 πλαταμωνας ειναι το μαυρο χαλι με σκουπιδια
biliardas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Πάντως μιλάω για την Αθήνα που ζω τα τελευταία χρόνια και για κολλημένα μυαλά από ότι φαίνεται σε κάποιες συνοικίες...Ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας...
christopher0016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 1/9/2019 στις 1:34 ΠΜ, biliardas είπε Καλησπέρα σε όλους..Γνωρίζει κάποιος για τους κάδους απορριμμάτων του δήμου αν γίνονται ιδιωτική μιας πολυκατοικίας η μιας οικίας.??Το λεω γιατί υπάρχουν άνθρωποι π πιστεύουν ότι μόνο αυτοί πετάνε τα σκουπίδια και όχι εφόσον πληρώνουμε δημοτικά τέλη στους λογαρασμους.? Οι κάδοι είναι για δημόσια χρήση Οποίος θέλει ιδιωτικό να αγοράσει δικό του Κάδο και να φροντίσει να μεταφέρει τα σκουπίδια του στο κατάλληλο μέρος. Δικαίωμα έχουν όλοι να πετάνε τα σκουπίδια τους σε δημόσιους κάδους του δήμου. Εάν γίνεται κατάχρηση κάποιον λες και είναι ιδιοκτησία τους τότε να ενημερώσετε τον δήμο και να γίνουν συστάσεις και την αστυνομία Τύπου κλειδώνω Τον δημόσιο κάδο με λουκέτο κατευθείαν αστυνομία και καταγγελία στον δήμο Αρκετά ανεχόμαστε ηλίθιους που δεν σέβονται τίποτα.
Fubar.gr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Οι δήμοι δέν βάζουν παντού κάδους. Κάποιοι είναι όντως ιδιωτικοί. Και δέν ξέρω αν είναι παράνομο να πετάξει κάποιος τρίτος σκουπίδια εκεί, πάντως σίγουρα είναι γαιδουριά, καθώς το κόστος του κάδου, την συντήρηση και τον καθαρισμό τον αναλαμβάνει ο ιδιοκτήτης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα