Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 30 λεπτά πριν, mcstefan7 είπε Δεν παίζει ρόλο οτι είναι απο ΕΕ. Ο ΕΟΦ θα στο σταματήσει στο τελωνείο. Αυτό που λές είναι οι δασμοί. Οπότε πρέπει να πάω στα γραφεία του ΕΟΦ να κάνω υπεύθυνη δήλωση ή γίνεται μέσω διαδικτύου;
mcstefan7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Όχι μετά απο 3-4 μέρες θα σου στείλουν email. Νομίζω σε παίρνουν πρώτα τηλ. Θα σου στείλουν το έντυπο και αριθμό δέματος και πρέπει να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου, υπογράφεις και το στέλνεις πίσω.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 28 λεπτά πριν, mcstefan7 είπε Όχι μετά απο 3-4 μέρες θα σου στείλουν email. Νομίζω σε παίρνουν πρώτα τηλ. Θα σου στείλουν το έντυπο και αριθμό δέματος και πρέπει να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου, υπογράφεις και το στέλνεις πίσω. Πέρα απο αυτο τον αριθμό πρέπει να πάρετε έγκριση απο τον ΕΟΦ για να τα παραλάβετε. Θα χρειαστείτε: Αίτηση εκτελωνισμού: Θα σας σταλεί απο το τελωνείο Υπεύθυνη Δήλωση: Την συμπληρώνεται με τα προιόντα που αγοράσατε, και δηλώνετε οτι είναι για προσωπική χρήση Τιμολόγιο (δύο αντίγραφα): Η απόδειξη της παραγγελίας σας, με ονομα παραλήπτη, και τα προιόντα εμφανή. Σύνθεση προϊόντων : Απο τη σελίδα που αγοράσατε τα προιόντα (δείγμα απο iHerb) (Δηλαδή δεν χρειάζεται αυτή η διαδικασία;)
mcstefan7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Αυτή είναι η διαδικασία. Σου τα στέλνουν όμως απο το τελωνείο με προσυμπληρωμένο τον αριθμό του δέματος.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 28 λεπτά πριν, mcstefan7 είπε Αυτή είναι η διαδικασία. Σου τα στέλνουν όμως απο το τελωνείο με προσυμπληρωμένο τον αριθμό του δέματος. Ναι αλλά πέρα απο τα μηνύματα που έγραψα εδώ δεν μου έχει έρθει καμία άλλη ειδοποίηση.Ουτε τηλέφωνο ούτε email.Πρεπει εγώ τώρα να απευθυνθώ κάπου μέσω τηλεφώνου ή email.Ή μήπως θα πρέπει να πάω στα γραφεία του ΕΟΦ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα