Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα μετατροπης αρχειου mpg -> DVD format?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει καποιο προγραμμα να μετατρεπει αρχεια .mpg (format 400X576 για παραδειγμα απο δορυφορικα καναλια) σε format DVD (720X576)? Εχω δοκιμασει με διαφορα προγραμματα Impression DVD PRO και Adobe Encore DVD αλλα ή δεν το διαβαζει ή βγαζει οτι ειναι invalid format.

Υπαρχει καποιο απλο προγραμματακι που να κανει μονο αυτη την μετατροπη (ωστε να μπορω να το επεξεργαστω με τα παραπανω προγραμματα)?

Δημοσ.

Δεν ανοίγει ,ρε Αρίστο,το TMPGEnc mpg's(!).Θέλει (αμφίβολα) plugins η frameserving.

Μια καλή κίνηση,φίλε Χρήστο,είναι να πας για μελέτη στο doom9,στους Οδηγούς,να δεις πως μεταμορφώνεται-χωρίς re-encoding-το DVB σε DVD...

Δημοσ.

Παιδια, χρειαζομαι ενα προγραμμα το οποιο θα κανει μετατροπη μονο στην αναλυση του mpg (απο μικροτερη αναλυση σε format DVD 720X576) και οχι να ξανακανει κωδικοποιηση το mpg.Στην συνέχεια θελω να χρησιμοποιησω συγκεκριμενο προγραμμα(Adobe DVD Encore στην περιπτωση μου) για να φτιαξω το DVD.

Ξερετε καποιο τετοιο?

Δημοσ.

patates,

Φιλε μου, Απο οτι ειδα με μια πρωτη ματια το προγραμματακι πρεπει να κανει αυτο που ζηταω (δεν το δοκιμασα ακομη 100%, γιατι δεν έχω αυτη τι στιγμη τεστ αρχειο). Το απογευμα θα το δοκιμασω και θα σου πω. Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω!!! παντως

Δημοσ.

patates,

Τελικα το DVDPatcher δεν μπορεσα να το δουλεψω. Οταν εκανα μετατροπη σε 720X576 ειδα τα εξης:

1. Μετατροπη μόνο το header(first header only), το εκανε μεν αλλα οταν πηγα να το φορτωσω με το Adobe encore DVD δεν επαιζε(κολλησε ολο το προγραμμα).Προφανως αλλαζει στο header την αναλυση αλλά το αρχειο παραμενει ωσ εχει.

2. Μετατροπη σε ολο το αρχειο (entire file). Το αρχειο χαλασε εντελως (Η μιση κατω οθονη ήταν κενη)

Δεν ξερω αν χρειαζεται κατι αλλο που δεν εκανα, αλλα εγω δεν μπορεσα να το δουλεψω.

Αν το εχεις δουλεψει, πες μου πως γινεται.

Δημοσ.

για δοκιμασε το nero vision express με το mpeg-2 plugin.

παιρνει σαν input αρχεια mpg, avi[divx], dv, dat και σου φτιαχνει vob και ifo ετοιμα για καψιμο.

δοκιμασμενο και παιζουν μια χαρα σε deck player αλλα πρεπει να το "αγορασεις" ;-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...