l337 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, george1807 είπε Πλέον δεν χρειάζεται εγγραφή στο μητρώο 11. Ήταν πριν εποχές gdpr. Κάθε κλήση που δεν έχεις συμφωνήσει να γίνει θεωρείται παράνομη και μπορείς να κάνεις καταγγελία. Άλλο που στην Ελλάδα δεν το εφαρμόζουμε. Μόνο όταν είναι προσωποποιημένη η κλήση. Οπότε, ναι, χρειάζεται η εγγραφή στο μητρώο.
cumulus Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 31/8/2019 στις 5:26 ΜΜ, Skatzivas είπε Το είχα ψάξει αλλά δεν έβρισκα τίποτα και δεν είμαι αμπαλος. Ξέρεις πώς το εννοώ. Το θέμα είναι ότι θέλω συσκευή να είναι διπλή σαν duplex δηλαδή, γιατί πάει το τηλέφωνο και στο διπλανό σπίτι. Βέβαια αυτό είναι δευτερεύον τώρα. To siemens που εγραψα ειναι το S850H.
poulinos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 η καθε συσκευη οταν βαζεις ενα τηλεφωνο στην black list συνηθως το κανει Mute.αυτο σημαινει οτι αν εχεις δευτερη συσκευη θα χτυπαει κανονικα. αντιθετα στα κινητα στελνει σημα κατελειμενου σαν να κλεινεις την κληση. 19 minutes ago, cumulus said: To siemens που εγραψα ειναι το S850H. στο Manual μπορεις να δεις τι υποστηριζει αλλα διαβασε το αποπανω.
cumulus Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, poulinos είπε η καθε συσκευη οταν βαζεις ενα τηλεφωνο στην black list συνηθως το κανει Mute.αυτο σημαινει οτι αν εχεις δευτερη συσκευη θα χτυπαει κανονικα. αντιθετα στα κινητα στελνει σημα κατελειμενου σαν να κλεινεις την κληση. στο Manual μπορεις να δεις τι υποστηριζει αλλα διαβασε το αποπανω. Εγω το εχω το τηλεφωνο,απλα το προτεινω στο φιλο που εχει το προβλημα
poulinos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 3 minutes ago, cumulus said: Εγω το εχω το τηλεφωνο,απλα το προτεινω στο φιλο που εχει το προβλημα α οκ.γενικοτερα τα περισσοτερα ασυρματα ειδικα καλες μαρκες Panasonic,siemens πλεον δινουν black list.το θεμα ειναι μερικες φορες ποσα νουμερα χωραει.
xp-user Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, poulinos είπε αν το λες σοβαρα τοτε συμπεριφορα μικρου παιδιου .μετα κανεις και yo και λες στους αλλους ναι τα καταφερα της την ειπα....με το χαμογελο της ικανοποιησης?? πολυ απλα μπορεις να το κλεινεις και να μην σπαταλας ουτε το δικο σου χρονο ουτε της αλλης πλευρας. καταλαβαινω οτι ειναι ενοχλητικο αλλα αμα θες να κανεις κατι βαλτα με την εταιρεια και οχι με τον υπαλληλο. προς τον τοπικ σταρτερ.σε πολλους παροχους υπαρχει επιλογη στο site τους οταν εχεις λογαριασμο πχ nova Ok όταν εσύ θα έχεις μικρο παιδί που κοιμάται...η καποιο ηλικιωμένο άρρωστο...η είσαι εσυ αρρωστος...κοιμάσαι...κάνεις σεξ...κλπ...κλπ και σε πάρουν μεσημεριάτικα ενω εχεις μπει στη σχετικη λιστα και αυτοι πουλανε τρελα..μίλησε τους στον πληθυντικό
poulinos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Just now, xp-user said: Ok όταν εσύ θα έχεις μικρο παιδί που κοιμάται...η καποιο ηλικιωμένο άρρωστο...η είσαι εσυ αρρωστος...κοιμάσαι...κάνεις σεξ...κλπ...κλπ και σε πάρουν μεσημεριάτικα ενω εχεις μπει στη σχετικη λιστα και αυτοι πουλανε τρελα..μίλησε τους στον πληθυντικό και αμα βρισεις τον υπαλληλο θα αλλαξει κατι?δεν διαφωνω για αυτο που λες.αλλα κατεβαζεις ολα τα καντηλια στην υπαλληλο.θα αλλαξει κατι?οχι.οποτε αν θες να κανεις κατι κυνηγα την εταιρεια. δηλαδη το να βρισεις την αλλη ή το να τις πεις πως κανει σεξ θα βοηθησει πουθενα? αν θες ζητα προισταμενο κανε καταγγελια για να πιασει κοπο αυτο που θα κανεις. 2 1
Skatzivas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, poulinos είπε αν το λες σοβαρα τοτε συμπεριφορα μικρου παιδιου .μετα κανεις και yo και λες στους αλλους ναι τα καταφερα της την ειπα....με το χαμογελο της ικανοποιησης?? πολυ απλα μπορεις να το κλεινεις και να μην σπαταλας ουτε το δικο σου χρονο ουτε της αλλης πλευρας. καταλαβαινω οτι ειναι ενοχλητικο αλλα αμα θες να κανεις κατι βαλτα με την εταιρεια και οχι με τον υπαλληλο. προς τον τοπικ σταρτερ.σε πολλους παροχους υπαρχει επιλογη στο site τους οταν εχεις λογαριασμο πχ nova Κι αυτό το έχω κάνει. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Λάθος παράθεση. Εννοούσα αυτό που έλεγε ο φίλος μέσα από την εφαρμογή του παρόχου.
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 20 hours ago, Skatzivas said: Κι αυτό το έχω κάνει. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Λάθος παράθεση. Εννοούσα αυτό που έλεγε ο φίλος μέσα από την εφαρμογή του παρόχου. Και μεσα απο εφαρμογη γινεται και τηλεφωνικως στον παροχο γινεται.αναλογος τον παροχο υπαρχουν και διαφορετικοι τροποι. παντως γενικως ακομα και μητρωο 11 να εχεις μπει σιγουρα μειωνονται τα τηλεφωνα αλλα ολο και καποιος θα παρει. υπαρχουν και αυτοι που παιρνουν στην τυχη πχ για γκαλοπ οπως και scam εταιρειες.
cumulus Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Με το μηρτωο 11 εγω τουλαχιστον εχω ελαχιστες κλησεις,2-3 το μηνα.Ο ΟΤΕ μονο δεν ελεγε να σταματησει με το 13888 και επαιρνε 2-3 φορες την ημερα!!Μιλαμε για σπασιμο νευρων.Το μπλοκαρα τον αριθμο και αρχισαν να με παιρνουν απο 10ψηφια.Εκανα τελικα μια καταγγελια στην ΕΕΤΤ και ησυχασα.
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 40 minutes ago, cumulus said: Με το μηρτωο 11 εγω τουλαχιστον εχω ελαχιστες κλησεις,2-3 το μηνα.Ο ΟΤΕ μονο δεν ελεγε να σταματησει με το 13888 και επαιρνε 2-3 φορες την ημερα!!Μιλαμε για σπασιμο νευρων.Το μπλοκαρα τον αριθμο και αρχισαν να με παιρνουν απο 10ψηφια.Εκανα τελικα μια καταγγελια στην ΕΕΤΤ και ησυχασα. δυστυχως ναι καποιοι παιρνουν τηλεφωνο.δεν ξερω τι παραθυρακια μπορει να υπαρχουν. επισης δεν νομιζω οτι αρχισαν να σε παιρνουν απο 10ψηφια επειδη τους μπλοκαρες.σκεψου οτι πχ για τον οτε δεν παιρνουν τηλεφωνο μονο απο τον οτε αλλα υπαρχουν και εξωτερικες εταιρειες.για αυτο πολλες φορες βλεπεις τελειως ασχετα τηλεφωνα μεταξυ τους.υπαρχουν παρα πολλα γραφειa (call center) τα οποια εχουν πχ 50 ατομα προσωπικο.οι 10 παιρνουν για wind οι αλλοι 10 για Cosmote οι αλλοι δεκα για watt and volt και παει λεγοντας.και μετα απο ενα μηνα μπορει να παιρνουν για κατι αλλο.δηλαδη παιζει πολυ Outsourcing και για αυτο πολλα διαφορετικα νουμερα. αμα δεν νιωθουν αλλιως μετα η καταγγελια ειναι μια καλη λυση.και το κακο επισης ειναι οτι αμα δεν το σηκωσεις φαινεται οτι δεν το εχεις σηκωσει στο συστημα οποτε θα σε ξαναπαρει.δεν εχει να κανει με τον χρηστη. ειναι Dialer απο πισω που παιρνει τα τηλεφωνα. επισης το γραφω και τυπικα. βλεπω πολλοι κοσμο να λενε με πηρε η ταδε εταιρεια και μου το κλεισε ή δεν μιλαγαν.αυτο οφειλεται στο παρακατω.ο dialer παιρνει νουμερα τυχαια και με το που το σηκωσεις δρομολογει την κληση αυτοματα στον agent που ειναι ελευθερος.(για αυτο και πολλες φορες οταν το σηκωσεις και πεις ναι ακους απο την αλλη πλευρα ενα τουτ τουτ που ειναι η αναμονη μεχρι να το σηκωσει ο agent).αν δεν βρει ελευθερο agent απλα δεν ακους κανεναν να μιλαει ή η κληση κλεινει.ναι ειναι βλακεια αλλα δυστυχως αυτο γινεται για να μην χρειαζεται ο agent να παιρνει ο ιδιος τα τηλεφωνα ωστε να μειωθει ο χρονος. αν με παρει καποιος τηλεφωνο και το σηκωσω και ακουσω το τουτ τουτ συνηθως μεσα σε ενα δεπτερολεπτο θα ακουσω και την αλλη να λεει καλησπερα σας ονομαζομαι χχχ.πριν προλαβει να το πει το εχω κλεισει αφου εχω καταλαβει οτι η κληση εσκασε απο Dialer λογω του τουτ τουτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα