alexioannou Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Καλό το pace που έχω της ίδιας εταιριας,αλλά ρολόι με gps και hr και να μην έχει χειροκίνητο lap stop σε run mode,tragic..... Οπότε πήγα σε Garmin. Πάντως σαν ποιότητα πολύ καλό το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΜΟ huami. Φαντάζομαι το ίδιο και καλύτερα τα νέα μοντέλα ...
stapd_21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Σαν κάτοχος του pace για 8 μήνες το βασικό του πρόβλημα ήταν η εφαρμογή. Δε συγχρόνιζε με τίποτα πολλές φορές , αλλά και όταν το έκανε, έχανε βήματα, ασκήσεις , δεδομένα
akeraios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Βλέπω πως είστε αρκετοί έμπειροι εδώ και θα ήθελα την βοήθειά σας παρακαλώ! Ξεκίνησα εδώ κι ένα μήνα περίπου με ένα δανεικό MI smart 2. Διαβάζω για διάφορα μοντέλα xiaomi & amazfit που καταγράφουν πολλαπλές δραστηριότητες και ασκήσεις, όμως πλέον αυτό που ψάχνω (χωρίς να έχω βγάλει συμπέρασμα) εδώ και μέρες είναι το εξής: Υπάρχει band η ρολόι ΤΗΣ XIAOMI, που να αντιλαμβάνεται και να καταγράφει ΑΥΤΟΜΑΤΑ τις δραστηριότητες, χωρίς να το ενημερώνω εγώ εκ των προτέρων, για το τι workout θα κάνω ; Με ενδιαφέρουν οι εξής δραστηριότητες: Ύπνος (νομίζω πως αυτό το κάνουν όλα αυτόματα) Περπάτημα (αυτό το κάνουν όλα αυτόματα μετρώντας τα συνολικά βήματα) Ανέβασμα σκάλας; Ποδηλασία; Κολύμπι; Τρέξιμο; Κάποιος φίλος μου έχει ένα samsung που το κάνει αυτό μάλλον, ωστόσο εγώ θέλω να μείνω σε xiaomi. Ευχαριστώ εκ των προτέρων κι ελπίζω να μην είμαι off topic. Εάν είναι έτσι, ενημερώστε με να ανοίξω νέο thread!
Retromaniac Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, akeraios είπε Βλέπω πως είστε αρκετοί έμπειροι εδώ και θα ήθελα την βοήθειά σας παρακαλώ! Ξεκίνησα εδώ κι ένα μήνα περίπου με ένα δανεικό MI smart 2. Διαβάζω για διάφορα μοντέλα xiaomi & amazfit που καταγράφουν πολλαπλές δραστηριότητες και ασκήσεις, όμως πλέον αυτό που ψάχνω (χωρίς να έχω βγάλει συμπέρασμα) εδώ και μέρες είναι το εξής: Υπάρχει band η ρολόι ΤΗΣ XIAOMI, που να αντιλαμβάνεται και να καταγράφει ΑΥΤΟΜΑΤΑ τις δραστηριότητες, χωρίς να το ενημερώνω εγώ εκ των προτέρων, για το τι workout θα κάνω ; Με ενδιαφέρουν οι εξής δραστηριότητες: Ύπνος (νομίζω πως αυτό το κάνουν όλα αυτόματα) Περπάτημα (αυτό το κάνουν όλα αυτόματα μετρώντας τα συνολικά βήματα) Ανέβασμα σκάλας; Ποδηλασία; Κολύμπι; Τρέξιμο; Κάποιος φίλος μου έχει ένα samsung που το κάνει αυτό μάλλον, ωστόσο εγώ θέλω να μείνω σε xiaomi. Ευχαριστώ εκ των προτέρων κι ελπίζω να μην είμαι off topic. Εάν είναι έτσι, ενημερώστε με να ανοίξω νέο thread! Όχι δεν υπάρχει. Πας σε ποιο ακριβές μάρκες που το κάνουν, όχι μόνο samsung.
akeraios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Όχι δεν υπάρχει. Πας σε ποιο ακριβές μάρκες που το κάνουν, όχι μόνο samsung. Μου ράγισες την καρδιά τώρα γιατί έχω βολευτεί πολύ το mi fit! Θα μπορούσες να μου δώσεις μερικές ιδέες να ψάξω;
stavag Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Εχω το amazfit verge light εδώ και ένα μήνα και είμαι πολύ ευχαριστημένος ,το λειτουργικό έχει εξελιχθεί πολύ ,ούτε αποσυνδέσεις με την εφαρμογή ,ούτε κρασαρισματα ούτε τίποτα.Η αυτονομία δε είναι απίστευτη , amoled οθονη ευκρινή ακόμα και κάτω από ηλιο..Σκεφτομαι να πάρω και το ,Gtr ,που για μένα είναι το ποιο ποιοτικό από τα ρολόγια που βγάζει η amazfit
konnak Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 31/8/2019 στις 5:24 ΜΜ, kirileman είπε Κοινοπραξία Huawei και Xiaomi; https://www.crunchbase.com/organization/huami Δεν έχει σχέση με τη Huawei, αν και η αλήθεια είναι ότι το όνομα μπορεί να οδηγήσει σε τέτοιους συνειρμούς Είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής της Xiaomi όσον αφορά τα wearables (όπως η Mijia για τα smart home προϊόντα ή η Yi για τις κάμερες).
JimGer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Παιδιά υποστηρίζει κανένα από αυτά τα smartwatches 1) οδηγίες maps με εικόνα να δεις που στρίβεις 2) Ανέπαφες nfc συναλλαγές?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα