Voodooman Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Και εγώ τα βρίσκω εξαιρετικά καλά, ιδίως για τα χρήματά τους. Είχα αγοράσει το Pace όταν είχε πρωτοβγεί και μέχρι και σήμερα συνεχίζουν να το αναβαθμίζουν ουσιαστικά, προσθέτουν συνεχώς σημαντικά πράγματα που βρίσκεις στα πολύ ακριβότερα Garmin. Αλλά πράγματι μετά από κάθε Update όλο και κάτι στραβώνει. Και η εφαρμογή τους δεν είναι απόλυτα λεπτομερής, χρειάζονται ακόκη χρόνο και δουλειά για να φτάσουν τις μεγάλες εταιρίες του χώρου. Για εμένα κάποιο από τα amazfit πρέπει να είναι το πρώτο sportswatch που αγοράζει κανείς, ιδίως αν είναι αρχάριος αθλητής. Αν αργότερα δει ότι δεν τον καλύπτει, ας δοκιμάσει και κάτι άλλο, αλλά για αρχή (το λιγότερο) είναι παραπάνω από καλά.
kostasgr78 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Όπως είπα και παραπάνω, απίστευτη αστάθεια στον αλγόριθμο καταγραφής. Αν κάποιος θέλει ένα ρολογάκι στο χέρι, απλά να νιώθει ότι «κάτι» κάνει και το παίζει digital τύπος (σεβαστά τα γούστα του καθενός), είναι μια καλή λύση σε αυτά τα χρήματα. Όποιος πραγματικά θέλει να καταγράψει άθληση και περπάτημα, κλπ, μακριά από την Amazfit. 3 2
svartevarg Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 8 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε Όπως είπα και παραπάνω, απίστευτη αστάθεια στον αλγόριθμο καταγραφής. Αν κάποιος θέλει ένα ρολογάκι στο χέρι, απλά να νιώθει ότι «κάτι» κάνει και το παίζει digital τύπος (σεβαστά τα γούστα του καθενός), είναι μια καλή λύση σε αυτά τα χρήματα. Όποιος πραγματικά θέλει να καταγράψει άθληση και περπάτημα, κλπ, μακριά από την Amazfit. Όπως και να έχει το βασικό πρόβλημα είναι ότι δεν έχει εξελιχθεί τόσο η τεχνολογία στα smartwatch με λειτουργικό android σε θέματα ενεργειακής αυτονομίας. 2
nefos78 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Επειδή σκεφτόμουν και εγώ να πάρω το band 4 είδα και το gts και είπα να περιμενω γιατί μου αρέσει.Και επειδή δεν έχω κόμπλεξ μου αρέσει το apple αλλά δεν έχω τόσα χρήματα να διαθέσω ( και δεν θέλω ). Είμαι xiaomi αγοραστής και πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε με τα updates .Δεν είχα ποτέ προβλήματα . Ίσως έχετε περισσότερο έμπειρα από τα watches της οπότε μπορει να έχετε δίκιο. Όπως και να έχει γνωρίζουμε πότε θα έρθουν προς τα εδώ? 2 1
Retromaniac Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 39 λεπτά πριν, nefos78 είπε Επειδή σκεφτόμουν και εγώ να πάρω το band 4 είδα και το gts και είπα να περιμενω γιατί μου αρέσει.Και επειδή δεν έχω κόμπλεξ μου αρέσει το apple αλλά δεν έχω τόσα χρήματα να διαθέσω ( και δεν θέλω ). Είμαι xiaomi αγοραστής και πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε με τα updates .Δεν είχα ποτέ προβλήματα . Ίσως έχετε περισσότερο έμπειρα από τα watches της οπότε μπορει να έχετε δίκιο. Όπως και να έχει γνωρίζουμε πότε θα έρθουν προς τα εδώ? Ούτε εγώ είχα ποτέ πρόβλημα με την εφαρμογή mi fit και το mi band. Μάλιστα το mi band 4 είναι αυτή τι στιγμή η εναλλακτική ή η κυρία πρόταση από όλο το ίντερνετ σχεδόν. Τώρα όσον αφορά το amazfit, η εφαρμογή παραμένει ίδια. Όσον αφορά το firmware του ρολογιού, πιστεύω ότι θα έχει αντίστοιχους αισθητήρες με το mi band 4. Μένει να δούμε τα review. 2
Black Demis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, svartevarg είπε Όπως και να έχει το βασικό πρόβλημα είναι ότι δεν έχει εξελιχθεί τόσο η τεχνολογία στα smartwatch με λειτουργικό android σε θέματα ενεργειακής αυτονομίας. αλλο smartwatch αλλο smartband καπου εχεις χασει την μπαλα
jadawin Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Εγω χρησιμοποιώ το amazfit fit 2 μηνες κοντα και δεν με εχει απογοητεύσει. Αντιθέτως, το GPS του το βρίσκω ακριβεστατο. Μπαταρία στο θεό, οθόνη always on, ελαφρύ και πάμφθηνο. Δεν τρέμεις μην το γραντζουνισεις κλπ.
ktlk21 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δεν το λες smartwatch... αλλα για τα λεφτά του ειναι μονόδρομος... μιλάμε πάντα για το pace / stratos που έχω εδώ και 3 χρόνια
nefos78 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Retromaniac είπε Ούτε εγώ είχα ποτέ πρόβλημα με την εφαρμογή mi fit και το mi band. Μάλιστα το mi band 4 είναι αυτή τι στιγμή η εναλλακτική ή η κυρία πρόταση από όλο το ίντερνετ σχεδόν. Τώρα όσον αφορά το amazfit, η εφαρμογή παραμένει ίδια. Όσον αφορά το firmware του ρολογιού, πιστεύω ότι θα έχει αντίστοιχους αισθητήρες με το mi band 4. Μένει να δούμε τα review. Ναι ήταν κάτι που θα ήθελα να ξέρω.Χρησιμοποιουν το mi fit τα amazinfit?
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Πολύ πρόσφατα έβγαλε και το πολύ όμορφο GTR (που μοιάζει πάρα πολύ με το Huawei GT) και με πάρα πολύ καλή αυτονομία (το 47mm που φτάνει τις 24 μέρες). Ας κυκλοφορήσουν (να δούμε τι παίζει και με τα κινέζικα που έχουν όλα αρχικά στο λειτουργικό τους και βλέπουμε...). Λογικά πάντως κανένα δεν χρησιμοποιεί το mi fit (by default) αλλά το amazfit app.
Rpanagos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Ωραιο το Amazfit Smart Sports Watch 3 αλλα τι να το κανω αν υποστηριζει μονο την δικη του εφαρμογη. Εγω θελω να ανεβαζω και να βλεπω τα δεδομενα μου απο το strava η το sports tracker (εκει οπου εχω ολους τους φιλους δηλαδη). Δεν μου αρεσει αυτος ο αναγκασμος να βαλω την (δυστροπη) εφαρμογη τους. Μεχρι να αλλαξεια αυτο παντα κατι θα με κραταει πισω στην αγορα τους!
xalibas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 34 λεπτά πριν, Rpanagos είπε Ωραιο το Amazfit Smart Sports Watch 3 αλλα τι να το κανω αν υποστηριζει μονο την δικη του εφαρμογη. Εγω θελω να ανεβαζω και να βλεπω τα δεδομενα μου απο το strava η το sports tracker (εκει οπου εχω ολους τους φιλους δηλαδη). Δεν μου αρεσει αυτος ο αναγκασμος να βαλω την (δυστροπη) εφαρμογη τους. Μεχρι να αλλαξεια αυτο παντα κατι θα με κραταει πισω στην αγορα τους! Μπορείς να κάνεις sync με το Strava μέσω της εφαρμογής (amazfit) δίνεις τους κωδικούς και κάνει αυτόματα sync (στο Pace τουλάχιστον)
Rpanagos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, xalibas είπε Μπορείς να κάνεις sync με το Strava μέσω της εφαρμογής (amazfit) δίνεις τους κωδικούς και κάνει αυτόματα sync (στο Pace τουλάχιστον) A ναι ε; Τι αλλη εφαρμογη μπορω(λογικα θα γινετε σε ολα τα amazfit). Στο sports tracker μπορω; Bλεπω πάντως πως ειναι λιγο διαδικασια. Θελει καθε φορα να τα περνας απο την μια εφαρμογη στην αλλη και οχι απευθειας μολις τελειωσεις την δραστηριοτητα σου. Δεν ειναι και πολυ εύχρηστο ετσι. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2019 από Rpanagos
Shadowjump Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, nefos78 είπε Ναι ήταν κάτι που θα ήθελα να ξέρω.Χρησιμοποιουν το mi fit τα amazinfit? Όχι. Τα amazfit έχουν την εφαρμογή amazfit. 1
Retromaniac Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Shadowjump είπε Όχι. Τα amazfit έχουν την εφαρμογή amazfit. Κάποια χρησιμοποιούνται Στην ουσία, ίδιο source code και ίδια login credentials. Ότι ανέβει στο amazfit θα το δεις και στο mi fit όταν κάνεις login. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2019 από Retromaniac 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα