voltmod Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 H Huami, βασικός συνεργάτης της Xiaomi στον χώρο των wearables ανακοίνωσε τρία νέα προϊόντα, το Amazfit GTS με «τετράγωνη» κάσα, το Amazfit Smart Sports Watch 3 και το smart band Amazfit X. To Amazfit GTS διαθέτει οθόνη 1,65 ιντσών τεχνολογίας AMOLED που είναι αρκετά υψηλής ανάλυσης (341ppi, 348 x 442 pixels) και κάσα από κράμα αλουμινίου που έρχεται σε έξι διαφορετικά φινιρίσματα. Οι διαστάσεις του είναι 43,25 x 36,25 χιλιοστά και είναι εξαιρετικά λεπτό (9,4 χιλ.) και ελαφρύ (24,8 γρ. χωρίς το λουράκι). Το Amazfit GTS είναι water-resistant (5ATM) και επομένως είναι κατάλληλο και για κολύμπι. Διαθέτει μπαταρία 220mAh, η οποία επαρκεί για 14 ημέρες χρήσης υποστηρίζει η εταιρεία. Με το GPS ενεργοποιημένο πάντως, η αυτονομία δεν ξεπερνάει τις 25 ώρες. Η συσκευή διαθέτει επίσης NFC kai Bluetooth 5.0 LE, ενώ δεν απουσιάζουν αισθητήρες όπως το επιταχυνσιόμετρο και η πυξίδα, το βαρόμετρο, ο αισθητήρας εγγύτητας ή το αισθητήρας μέτρησης καρδιακών παλμών. Το κόστος του είναι 900 yuan (CNY) στην Κίνα, και επομένως περίπου €115. Το Amazfit Smart Sports Watch 3 διαθέτει στρογγυλή οθόνη/ καντράν που έχει διάμετρο 1,34 ιντσών και υποστηρίζει ανάλυση 320 x 320 pixels (low power transflective screen). Η στρογγυλή κάσα είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι 316L και έχει διάμετρο 48,6 χιλ. Το λουράκι είναι σιλικόνης ωστόσο υπάρχει και η έκδοση «Elite» της συσκευής που διαθέτει λουράκι fluoro-rubber, «bezels» από τιτάνιο και προστασία από κρύσταλλο ζαφείρι. Και οι δύο εκδόσεις είναι water-resistant (5ATM) και διαθέτουν μπαταρία 300mAh που προσφέρει στην συσκευή αυτονομία 7 ημερών (μπορεί να επεκταθεί έως και στις 14 ημέρες με τις ειδοποιήσεις και τον αισθητήρα καρδιακών παλμών ενεργοποιημένα, αλλά με όλα τα υπόλοιπα έξυπνα χαρακτηριστικά της συσκευής ελαχιστοποιημένα). Η αυτονομία της συσκευής με continuous GPS tracking φτάνει τις 70 ώρες, κάτι ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Το Amazfit Smart Sports Watch 3 έχει αποθηκευτικό χώρο 1,9GB. Οι εκδόσεις Standard και Elite στοιχίζουν στην Κίνα 1300 yuan (CNY) και 1700 yuan (CNY), δηλαδή περίπου €165 και €215 αντίστοιχα. Η τρίτη wearable συσκευή που ανακοίνωσε η Huami είναι το smart band Amazfit X, το οποίο βρίσκεται ακόμα σε φάση ανάπτυξης και θα διαθέτει οθόνη AMOLED 2,07 ιντσών εντυπωσιακής ανάλυσης (326ppi) και φωτεινότητας (430nits). Η μπαταρία του χωρητικότητας 220mAh επαρκεί για 7 ημέρες χρήσης. Η Huami δεν ανακοίνωσε την ημερομηνία διάθεσης της συσκευής ή το κόστος της. GSMArena Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο 1
ntguitar Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Καλά ε είμαι και πολύ πρώτος!γιατι πρώτος σχολίασα....κοιτάω πίσω μου και βλέπω το μέλλον λέμε. 1 2 3
Retromaniac Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, ntguitar είπε Καλά ε είμαι και πολύ πρώτος!γιατι πρώτος σχολίασα....κοιτάω πίσω μου και βλέπω το μέλλον λέμε. Μην στο χαλάσω, αλλά θα σβηστεί (ελπίζω). Τρομερά ρολόγια. Ήμουν έτοιμος για mi band 4 αλλά σκέφτομαι να κάνω το βήμα για amazfit τελικά... Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2019 από Retromaniac 2
vargas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Μην στο χαλάσω, αλλά θα σβηστεί (ελπίζω). Τρομερά ρολόγια. Ήμουν έτοιμος για mi band 4 αλλά σκέφτομαι να κάνω το βήμα για amazfit τελικά... Κ γω στην ίδια φάση . Πήρα το fit αντί για το band 4 . Νομίζω είναι αρκετά καλύτερο με highlight το gps κ το βαρόμετρο κ την αυτονομία στο θεό Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2019 από vargas 1
spectaculator Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Αλήθεια, τι ακρίβεια έχει το GPS σε αυτά; Όταν πέρασα από το iphone 5s στο φτηνό Xiaomi Redmi 6Pro η πρώτη στραβή που μου έκατσε είναι με την ακρίβεια του GPS. Θα μου πεις σιγά τα λάχανα, αλλά είναι τόσο χάλια που το Strava δεν μπορεί να κάνει match κανένα segment διαδρομής (δοκίμασα όλα τα κόλπα για το GPS, λούστηκα και με Ultrex). Τώρα σκέφτομαι σοβαρά την αγορά ενός wearable σαν αυτό για την καταγραφή των διαδρομών μου με το ποδήλατο. Έχει κανείς σχετική πείρα, αξίζει τον κόπο ή σαν το Amazfit Smart Sports Watch 3, ή να το αφήσω καλύτερα;
kostasgr78 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Μετά την περσινή μου εμπειρία με το Amazfit Stratos, θεωρώ ότι τα ρολόγια της Xiaomi/Amazfit είναι σχετικά καλά σαν σασί για την τιμή τους, αλλά πάσχουν από το κύριο πρόβλημα που πάσχουν και τα κινητά της Xiaomi. Μετά από κάθε αναβάθμιση λογισμικού, αλλάζουν αρκετά. Βελτιώνονται μερικά πράγματα, χαλάνε άλλα που δούλευαν κανονικά, κλπ. Στο Stratos, από αναβάθμιση σε αναβάθμιση, άλλαζε δραστικά μέχρι και ο αλγόριθμος καταγραφής και για το ίδιο προφίλ άθλησης, παρουσίαζε τελείως διαφορετικά στατιστικά. Unstable οικοσύστημα. 6
Haldol Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Και οι ειδοποιήσεις στα αλαμπουρνέζικα, όπως το Amazfit Bip; Θα το σκεφτόμουν να μην πάρω Apple Watch 5 (λόγω μικρής αυτονομίας) αλλά πέταξα ήδη 80 ευρώ με το Bip, μην πετάξω άλλα 100+ με τούτο...
kostasgr78 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Το Amazfit Bip που είχα πάρει στη γυναίκα μου, 1 χρόνο και 1 μήνα μετά παρέδωσε πνεύμα η οθόνη. Δεν ξαναπάω σε αυτό το οικοσύστημα ούτε με σφαίρες. 1 2
EuphangeL Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 To software τους, UI τους, integration με Android (?) δεν μας αφορά καθόλου;
kostasgr78 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Απάντησα παραπάνω. Το λογισμικό των Amazfit είναι τελείως ασταθές. Ποιό σοβαρό ρολόι, μετά από κάθε αναβάθμιση, αλλάζει δραστικά αλγόριθμο καταγραφής; Μπρος-πίσω μονίμως, σαν να μην ξέρουν ακριβώς τί θέλουν να κάνουν. 1 1
vargas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 27 λεπτά πριν, spectaculator είπε Αλήθεια, τι ακρίβεια έχει το GPS σε αυτά; Όταν πέρασα από το iphone 5s στο φτηνό Xiaomi Redmi 6Pro η πρώτη στραβή που μου έκατσε είναι με την ακρίβεια του GPS. Θα μου πεις σιγά τα λάχανα, αλλά είναι τόσο χάλια που το Strava δεν μπορεί να κάνει match κανένα segment διαδρομής (δοκίμασα όλα τα κόλπα για το GPS, λούστηκα και με Ultrex). Τώρα σκέφτομαι σοβαρά την αγορά ενός wearable σαν αυτό για την καταγραφή των διαδρομών μου με το ποδήλατο. Έχει κανείς σχετική πείρα, αξίζει τον κόπο ή σαν το Amazfit Smart Sports Watch 3, ή να το αφήσω καλύτερα; Το gps του fit είναι εξαιρετικό.Απο όσο θυμάμαι είναι dual positioning και σε μέτρηση με garmin φίλου είχε ακριβώς τα ίδια στοιχεία .σε τρέξιμο που κάναμε γύρω στα 5 χλμ συνολικά 2 1
kirileman Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Κοινοπραξία Huawei και Xiaomi; Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2019 από kirileman
margaritagr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Πανέμορφο το Apple wat.... εεεε συγγνώμη, το GTS ! 2 1
Retromaniac Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 15 λεπτά πριν, margaritagr είπε Πανέμορφο το Apple wat.... εεεε συγγνώμη, το GTS ! Η αλήθεια είναι ότι είναι ίδιο. 2
Black Demis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 δυστιχος το ίδιο παιζει εδώ οτι με κινητά της xiaomi και τα κινητά και τα ρολόγια της είναι πάρα πολύ καλά (ειδικά για τα λεφτά τους) αλλά μετά από κάθε update ένα φτιάχνει άλλο χαλάει κλπ κλπ σε βαθμό άπλα θες να το σπάσεις μερικές φόρες 3 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα