Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ.

Just for fun.......

Ξεκινάω εγώ με ένα Οσκαρικης ερμηνείας κειμενο.

Προσφορά που κάνει για ένα smart watch.

Nα έδινα κάνα τενεκέ λάδι να το ψιλο κατανοήσω .....😂😂😂😂😂😂😂😂😂

IMG_20190831_144848.jpg

Επεξ/σία από TolisT1985
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Κλασσικός μεταπωλητής, πολλοί το κάνουν, σου λέει θα το πάρω εγώ 40, θα το διώξω 70-80 και θα βγάλω μεροκάματο. Την έχω πατήσει εγώ παλιά, είχα στείλει ένα xbox σε έναν από εδώ και αυτός κάθε μέρα έλεγε δικαιολογίες ότι δεν πρόλαβε κτλπ. Εν το μεταξύ όταν ήταν να το πάρει μου πε να το στείλω άμεσα γτ βιαζόταν και καλα. Στο τέλος παραδέχτηκε ότι το άφησε ταχυδρομείο γιατί έψαχνε να το πουλήσει. Δλδ ήθελε να πάρει λεφτά από τον πελάτη για να πληρώσει εμένα και να του μείνει η διαφορά.

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα πιο κλασσικά μηνύματα είναι τύπου "το αγοράζω άμεσα xxx" (όπου "xxx" είναι κάτω από την μισή τιμή και μου το παρουσιάζουν πως μου κάνουν και χάρη....

Μετα είναι οι κλασσικοί με την έκπτωση των 5 ευρώ (ακόμα και σε αντικείμενο των 10).

Θα αναφέρω ένα περιστατικό από πώληση κινητου...το είχα σε τιμή σκότωμα και εκτός το ότι το ήθελε αλλά 150 ευρώ κάτω, επέμενε να πάω και αεροδρόμιο να το δώσω :D οταν ξεκαθάρισα ότι δεν προκειται να συμβεί αυτό και εξακολουθεί η δική μου πρόταση, αυτός μου λεει: "το κατάλαβα άλλα εγώ το θέλω τόσο και να μου το φέρεις αεροδρόμιο" :D Δε χρειάστηκε να ξανασχοληθω, απλά delete....

Με λίγα λόγια είναι αυτοί που κάνουν τους large στις γκόμενες και στο insomnia κλαίγονται...

Αν αρχίσω να λέω ιστορίες, ακόμα και χωρίς ονόματα, παίζει να κλειδώσει το θέμα από αναφορές :D

Επεξ/σία από kioukiou800
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...