mike299 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Συνεχίζω το προηγούμενο κλειδωμένο θέμα καθώς μου ήρθε σήμερα το εξής μήνυμα. Dear friend, so sorry to inform you that the factory delay to send us UMIDIGI UPods due to problem with package. In order to provide you the best product, we need about 5 days to improve the package, would you mind extended processing time to 8-10 days for us? Sorry again for inconvenient. hope for your kindly reply. Best wishes, UMIDIGI Official Store Ήρθε σε κανέναν άλλο? Δεχτήκατε την παράταση? Προσωπικά δεν με ενοχλεί να περιμένω περισσότερο, για δεύτερα τα θέλω, αλλά δεν δεν μου έχει ξανά τύχει κάτι παρόμοιο και δεν ξέρω αν παίζει τίποτα περίεργο.
dali13gr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Μου ήρθε κι εμένα. Μάλλον καθυστέρησε η παραγωγή και το πλασάρουν έτσι. Δεν είναι και πολύ συνεπείς στις ημερομηνίες οι B-brand κινέζικες εταιρείες. 1
chios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Εμένα δε μου έχει έρθει τίποτα αυτό μου γράφει Awaiting Shipment : Will be shipped within: 8 days 5 hours 10 minutes
basilis5 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Σχετικο ασχετο: για αυτο δεν πρεπει να κλειδωνουν τα νηματα. στο θεμα μας, καλο που ειναι τοσο ευγενικοι και τυπικοι, αυτα ηταν προπαραγγελια; 3
dali13gr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 11 λεπτά πριν, basilis5 είπε Σχετικο ασχετο: για αυτο δεν πρεπει να κλειδωνουν τα νηματα. στο θεμα μας, καλο που ειναι τοσο ευγενικοι και τυπικοι, αυτα ηταν προπαραγγελια; Ναι.
kostas123pao Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Και μενα το ιδιο μνμ μου ηρθε και έκανα extend.
marios32 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Το ίδιο και σε μένα και έκανα και εγώ extend. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να περιμένω γιατί δεν τα χρειάζομαι πραγματικά.. Είναι ένα πειραματικό μπιχλιμπίδι
chios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Εχθές μου έδωσαν Tracking number για να δούμε πότε θα έρθει.
marios32 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Θετικό που στο στείλανε, εμένα ακόμα είναι σε κατάσταση processing. Υπομονή και τα λέμε σε κάνα μήνα μάλλον για εντυπώσεις.
dali13gr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, chios είπε έχει πάρει άλλος track number; Εμένα δεν είχε έρθει καν ενημέρωση ότι έφυγε η παραγγελία και μπήκα μόλις να ελέγξω. Έχει φύγει και υπάρχει tracking number στην παραγγελία. Μπες στις παραγγελίες σου και τσέκαρε μήπως έφυγε.
marios32 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Ήρθε και σε μένα tracking number. Μήνα κόντεψε να κλείσει σε processing, hehe.
kostanen Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 τα νεύρα μου, παραγγελία από τέλος Αυγούστου , ενώ μου είχε δώσει tracking number , μου ήρθε ειδοποίηση για update, μπήκα να δω και βλέπω επιστροφή στον αποστολέα. Έχει συμβεί σε κανέναν κάτι αντίστοιχο , έχω μικρή εμπειρία από Alie
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα