overpower Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Προσπαθώ να καταλάβω τι αρχεία μπορεί να υποστηρίξει η τηλεόραση που έχω. Κατέβασα το fantastic beasts και τα χρώματα ήταν κάπως ξεθωριασμένα. Η τηλεόραση υποστηρίζει hdr, αλλά μήπως όχι στο usb? Πχ το τορρεντ της ταινίας έχει αυτά τα χαρακτηριστικά. "Blu Ray Χ265 10bit hdr dts HD ma truehd 7.1 atmos." Έχω και mi box 3 (αναφέρω μήπως ο δικός του επεξεργαστής σηκώνει καλύτερα αρχεία)
alexakos89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, overpower είπε Προσπαθώ να καταλάβω τι αρχεία μπορεί να υποστηρίξει η τηλεόραση που έχω. Κατέβασα το fantastic beasts και τα χρώματα ήταν κάπως ξεθωριασμένα. Η τηλεόραση υποστηρίζει hdr, αλλά μήπως όχι στο usb? Πχ το τορρεντ της ταινίας έχει αυτά τα χαρακτηριστικά. "Blu Ray Χ265 10bit hdr dts HD ma truehd 7.1 atmos." Έχω και mi box 3 (αναφέρω μήπως ο δικός του επεξεργαστής σηκώνει καλύτερα αρχεία) HDR είναι αυτό που βλεπεις το ξεθωριασμένο ...υποστηρίζει και από το USB και από stream και από HDMI. σε αυτές τις TV να κατεβάζεις 4K SDR Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2019 από alexakos89
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα