Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kkailas είπε

Στην paypal τα ειχα

Το paypal αν ζητηθει δινει κανονικα στοιχεια , εξηγησε μου πως θα τα δικαιολογησεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Το paypal αν ζητηθει δινει κανονικα στοιχεια , εξηγησε μου πως θα τα δικαιολογησεις

Μιλάμε για 3-4 χρόνια πριν, έδινα πανελλήνιες όπως έγραψα πιο πάνω. Δεν έχει ζητήσει τίποτα, αποκλείται να ζητήσει τώρα, τόσα χρόνια μετά

Επεξ/σία από kkailas
συμπλήρωση
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kkailas είπε

Affiliate Marketing

ελα ρε φιλε...σοβαρα?Εβαζες στην τυχη τα link Σου καπως? Η ειχες μια βαση/site? Γιατι ετσι γενικα καποιος να αρχισει αυτή την ιστορια.  5 χρονια να παλευει 100-200 δεν θα βγαζει τον χρονο

• Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kkailas είπε

Μιλάμε για 3-4 χρόνια πριν, έδινα πανελλήνιες όπως έγραψα πιο πάνω. Δεν έχει ζητήσει τίποτα.

οριακα πρεπει να ησουν , παντως πλεον το drop shipping/ affiliate marketing εχει πεθανει η τουλαχιστον δεν αφηνει οτι αφηνε πριν καποια χρονια

οπως και να εχει τετοιες δουλειες θελουν προσοχη στο πως θα πληρωνεστε ολες οι τραπεζικες υπηρεσιες ειτε λεγετε paypal ειτε λεγετε n26 revolt κτλ αν τους ζητηθει θα δωσουν οικονομικα στοιχεια οποτε θελει προσοχη μια φορα θα στραβωση το πραγμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

ελα ρε φιλε...σοβαρα?Εβαζες στην τυχη τα link Σου καπως? Η ειχες μια βαση/site? Γιατι ετσι γενικα καποιος να αρχισει αυτή την ιστορια.  5 χρονια να παλευει 100-200 δεν θα βγαζει τον χρονο

Τότε ήταν κάπως διαφορετικά τα πράγματα, πιο εύκολα. Τώρα έχουν αρχίσει και ασχολούνται όλοι. Αν κάτσεις και ασχοληθείς πάντως θα καταλάβεις ότι τα 5 χρόνια που λες είναι υπερβολικά

Edit: Είχα δικό μου σαιτ, αλλά έβαζα και στην τύχη τα λινκς. Σε φόρουμς κλπ κλπ

Επεξ/σία από kkailas
συμπλήρωση
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...