basilis_k6 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Εχω 3-4 ώρες στο σπίτι σχεδόν καθημερινά που θα μπορούσα να τις αξιοποιήσω. Εχω δουλεια κανονικα, δεν θέλω να εργάζομαι full time απο το σπιτι. Ούτε θελω να ειναι "δουλεια" απαραίτητα. Θα μπορούσε να ειναι "ξέρω να παιζω καλα το τάδε game και κάνω στριμ". τυχαιο το παράδειγμα, απλα δεν ψάχνω εργοδότη απαραιτήτως, μπορώ να κάνω οτιδήποτε δεν χρειάζεται ειδικές γνώσεις. Θα πρεπει να ειναι κάτι σε υπολογιστη ασφαλώς, δεν μπορω να σκεφτω κατι άλλο. Αν υπάρχει κάποια καλή ιδεα θα μπορούσα να δαπανήσω 6 μήνες και κάποια χρηματα να μάθω καποιο software η κάτι άλλο απαραίτητο. Ιδανικά θα ήθελα να μου αποφέρει 40-50 ευρω την εβδομάδα. Καμία ιδέα?
Lasombra Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Ρίξε μια ματιά σε πλατφόρμες τύπου freelancer να πάρεις ιδέες...
gianniskou Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Κάνε μεταπώληση προϊόντων που βρίσκεις σε προσφορά ή γερή έκπτωση ... Μερικοί στο insomnia έχουν διδακτορικό πάνω σε αυτό 😂 Και λίγο σοβαρά,αν γενικά ξέρεις καλά κάποια γλώσσα μπορείς να ασχοληθείς με μεταφράσεις κειμένων και ιδιαίτερα μαθήματα μέσω skype.Υπάρχει τρομερή ζήτηση ειδικά για το πρώτο. Επίσης αν ασχολείσαι με κάποιον τομέα και το 'χεις με το γράψιμο δοκίμασε να στείλεις 2-3 αρθρογραφίες σε σχετικά site , ποτέ δεν ξέρεις.
basilis_k6 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 22 λεπτά πριν, gianniskou είπε Κάνε μεταπώληση προϊόντων που βρίσκεις σε προσφορά ή γερή έκπτωση ... Μερικοί στο insomnia έχουν διδακτορικό πάνω σε αυτό 😂 Και λίγο σοβαρά,αν γενικά ξέρεις καλά κάποια γλώσσα μπορείς να ασχοληθείς με μεταφράσεις κειμένων και ιδιαίτερα μαθήματα μέσω skype.Υπάρχει τρομερή ζήτηση ειδικά για το πρώτο. Επίσης αν ασχολείσαι με κάποιον τομέα και το 'χεις με το γράψιμο δοκίμασε να στείλεις 2-3 αρθρογραφίες σε σχετικά site , ποτέ δεν ξέρεις. μεταπώληση εχω κάνει πολλα χρόνια πριν, τοτε που το ebay το ξέραμε 100 έλληνες ολοι κι όλοι. Γλώσσες -πλην αγγλικων- δεν ξερω δυστυχως, με το γράψιμο δεν εχω ασχοληθει να πω την αλήθεια. Πρέπει να βρω κάτι να μάθω πρώτα αλλα ποιο software θα ήταν χρήσιμο? btw ξερω κοσμο που κάνει social media υποστήριξη (οτι και αν σημαινει αυτο) αλλα δεν εχω ασχοληθει με social αρκετα. Παίζουν παντως δουλιτσες τυπου μαρκετινγκ εκει μεσα. 1
Moderators Kercyn Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Γίνε mod στο insomnia. 1 1
kkailas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Υπάρχουν κυριολεκτικά άπειρα πράγματα που μπορείς να κάνεις μέσω ίντερνετ για να βγάζεις εισόδημα μέσω ίντερνετ. Δες εδω
flo1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 31/8/2019 στις 10:48 ΜΜ, kkailas είπε Υπάρχουν κυριολεκτικά άπειρα πράγματα που μπορείς να κάνεις μέσω ίντερνετ για να βγάζεις εισόδημα μέσω ίντερνετ. Δες εδω Μπορω να σε ρωτησω αν υπαρχει κατι απο αυτα που εχεις δοκιμασει εσυ και δουλευει?
Lanike71 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν το έχω δοκιμάσει για να ξέρω το τι κερδίζεις, αλλά πληκτρολόγηση για βάσεις δεδομένων, ίσως να είναι το πιο απλό.
kkailas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, flo1 είπε Μπορω να σε ρωτησω αν υπαρχει κατι απο αυτα που εχεις δοκιμασει εσυ και δουλευει? Έχω δοκιμάσει, είχα ένα μικρό εισόδημα κάθε μήνα 150-200 ευρώ. Λόγω πανελληνίων το άφησα και προφανώς με άφησε και αυτό(τεράστια βλακεία) Αυτά τα 150-200 θα μπορούσαν να γινουν πολύ περισσότερα, αλλά όπως είπα έκανα τεράστια βλακεία που το άφησα
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, kkailas είπε Έχω δοκιμάσει, είχα ένα μικρό εισόδημα κάθε μήνα 150-200 ευρώ. Λόγω πανελληνίων το άφησα και προφανώς με άφησε και αυτό(τεράστια βλακεία) Αυτά τα 150-200 θα μπορούσαν να γινουν πολύ περισσότερα, αλλά όπως είπα έκανα τεράστια βλακεία που το άφησα Ποιο ηταν αυτό δηλαδή?
kkailas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Ποιο ηταν αυτό δηλαδή? Affiliate Marketing
theo93 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 πώς το είχες πετύχει, είχες κάποιο κανάλι ή blog?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, kkailas είπε Affiliate Marketing Και πως ακριβώς δικαιολογείς τα έσοδα? Και μην μου γράψεις το κλασσικό ότι για τόσο μικρά ποσά δεν ασχολείται κανείς για να μιλάς για 150+ευρώ κέρδος μιλάς για αρκετές πωλήσεις προφανώς οπότε ταυτόχρονα και αρκετές κινήσεις στο λογαριασμό σου
Lanike71 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 47 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Και πως ακριβώς δικαιολογείς τα έσοδα? Και μην μου γράψεις το κλασσικό ότι για τόσο μικρά ποσά δεν ασχολείται κανείς για να μιλάς για 150+ευρώ κέρδος μιλάς για αρκετές πωλήσεις προφανώς οπότε ταυτόχρονα και αρκετές κινήσεις στο λογαριασμό σου Πληρώνεις τρέχοντες λογαριασμούς πριν προλάβει κάποιος να τα δει...😂
kkailas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Inuyasha είπε Και πως ακριβώς δικαιολογείς τα έσοδα? Και μην μου γράψεις το κλασσικό ότι για τόσο μικρά ποσά δεν ασχολείται κανείς για να μιλάς για 150+ευρώ κέρδος μιλάς για αρκετές πωλήσεις προφανώς οπότε ταυτόχρονα και αρκετές κινήσεις στο λογαριασμό σου Στην paypal τα ειχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα