Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω 3-4 ώρες στο σπίτι σχεδόν καθημερινά που θα μπορούσα να τις αξιοποιήσω. Εχω δουλεια κανονικα, δεν θέλω να εργάζομαι full time απο το σπιτι. Ούτε θελω να ειναι "δουλεια" απαραίτητα. Θα μπορούσε να ειναι "ξέρω να παιζω καλα το τάδε game και κάνω στριμ".  τυχαιο το παράδειγμα, απλα δεν ψάχνω εργοδότη απαραιτήτως, μπορώ να κάνω οτιδήποτε δεν χρειάζεται ειδικές γνώσεις. Θα πρεπει να ειναι κάτι σε υπολογιστη ασφαλώς, δεν μπορω να σκεφτω κατι άλλο. Αν υπάρχει κάποια καλή ιδεα θα μπορούσα να δαπανήσω 6 μήνες και κάποια χρηματα να μάθω καποιο software η κάτι άλλο απαραίτητο. Ιδανικά θα ήθελα να μου αποφέρει 40-50 ευρω την εβδομάδα. Καμία ιδέα?

Δημοσ.

Κάνε μεταπώληση προϊόντων  που βρίσκεις σε προσφορά ή γερή έκπτωση ... Μερικοί στο insomnia έχουν διδακτορικό πάνω σε αυτό 😂

Και λίγο σοβαρά,αν γενικά ξέρεις καλά κάποια γλώσσα μπορείς να ασχοληθείς με μεταφράσεις κειμένων και ιδιαίτερα μαθήματα μέσω skype.Υπάρχει τρομερή ζήτηση ειδικά για το πρώτο. Επίσης αν ασχολείσαι με κάποιον τομέα και το 'χεις με το γράψιμο δοκίμασε να στείλεις 2-3 αρθρογραφίες σε σχετικά site , ποτέ δεν ξέρεις.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, gianniskou είπε

Κάνε μεταπώληση προϊόντων  που βρίσκεις σε προσφορά ή γερή έκπτωση ... Μερικοί στο insomnia έχουν διδακτορικό πάνω σε αυτό 😂

Και λίγο σοβαρά,αν γενικά ξέρεις καλά κάποια γλώσσα μπορείς να ασχοληθείς με μεταφράσεις κειμένων και ιδιαίτερα μαθήματα μέσω skype.Υπάρχει τρομερή ζήτηση ειδικά για το πρώτο. Επίσης αν ασχολείσαι με κάποιον τομέα και το 'χεις με το γράψιμο δοκίμασε να στείλεις 2-3 αρθρογραφίες σε σχετικά site , ποτέ δεν ξέρεις.

μεταπώληση εχω κάνει πολλα χρόνια πριν, τοτε που το ebay το ξέραμε 100 έλληνες ολοι κι όλοι. Γλώσσες -πλην αγγλικων- δεν ξερω δυστυχως, με το γράψιμο δεν εχω ασχοληθει να πω την αλήθεια. Πρέπει να βρω κάτι να μάθω πρώτα αλλα ποιο software θα ήταν χρήσιμο? btw ξερω κοσμο που κάνει social media υποστήριξη (οτι και αν σημαινει αυτο) αλλα δεν εχω ασχοληθει με social αρκετα. Παίζουν παντως δουλιτσες τυπου μαρκετινγκ εκει μεσα. 

• Sad 1
Δημοσ.

Υπάρχουν κυριολεκτικά άπειρα πράγματα που μπορείς να κάνεις μέσω ίντερνετ για να βγάζεις εισόδημα μέσω ίντερνετ. Δες εδω

Δημοσ.
Στις 31/8/2019 στις 10:48 ΜΜ, kkailas είπε

Υπάρχουν κυριολεκτικά άπειρα πράγματα που μπορείς να κάνεις μέσω ίντερνετ για να βγάζεις εισόδημα μέσω ίντερνετ. Δες εδω

Μπορω να σε ρωτησω αν υπαρχει κατι απο αυτα που εχεις δοκιμασει εσυ και δουλευει?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, flo1 είπε

Μπορω να σε ρωτησω αν υπαρχει κατι απο αυτα που εχεις δοκιμασει εσυ και δουλευει?

Έχω δοκιμάσει, είχα ένα μικρό εισόδημα κάθε μήνα 150-200 ευρώ. Λόγω πανελληνίων το άφησα και προφανώς με άφησε και αυτό(τεράστια βλακεία) Αυτά τα 150-200 θα μπορούσαν να γινουν πολύ περισσότερα, αλλά όπως είπα έκανα τεράστια βλακεία που το άφησα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kkailas είπε

Έχω δοκιμάσει, είχα ένα μικρό εισόδημα κάθε μήνα 150-200 ευρώ. Λόγω πανελληνίων το άφησα και προφανώς με άφησε και αυτό(τεράστια βλακεία) Αυτά τα 150-200 θα μπορούσαν να γινουν πολύ περισσότερα, αλλά όπως είπα έκανα τεράστια βλακεία που το άφησα

Ποιο ηταν αυτό δηλαδή?

• Moderators
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, kkailas είπε

Affiliate Marketing

Και πως ακριβώς δικαιολογείς τα έσοδα? Και μην μου γράψεις το κλασσικό ότι για τόσο μικρά ποσά δεν ασχολείται κανείς

για να μιλάς για 150+ευρώ κέρδος μιλάς για αρκετές πωλήσεις προφανώς οπότε ταυτόχρονα και αρκετές κινήσεις στο λογαριασμό σου

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Και πως ακριβώς δικαιολογείς τα έσοδα? Και μην μου γράψεις το κλασσικό ότι για τόσο μικρά ποσά δεν ασχολείται κανείς

για να μιλάς για 150+ευρώ κέρδος μιλάς για αρκετές πωλήσεις προφανώς οπότε ταυτόχρονα και αρκετές κινήσεις στο λογαριασμό σου

Πληρώνεις τρέχοντες λογαριασμούς πριν προλάβει κάποιος να τα δει...😂

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Inuyasha είπε

Στην paypal τα ειχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...