Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για PHP-nuke

chvet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια νέα ιστοσελίδα σε php-nuke και θέλω να κάνω το εξής: Στις ειδήσεις στο κεντρικό μενού (παράθυρο) βάζω την είδηση και στην συνέχεια για να δουν ολόκληρο το κείμενο κλικάρουν οι επισκέπτες στο "Διαβάστε Περισσότερα" και τους πηγαίνει σε άλλη σελίδα για να διαβάσουν ολόκληρο το κείμενο συνολικά. Αυτό που θέλω να κάνω είναι μόλις κλικάρουν στο "Διαβάστε Περισσότερα" να μπορούν να διαβάζουν ολόκληρη την είδηση μόνο αυτοί που είναι μέλη της ιστοσελίδας και όχι όλοι οι επισκέπτες. Πως μπορεί να γίνει αυτό και που πρέπει να παω για να το κάνω.

Και κάτι ακόμη. Όταν πηγαίνω στα Downloads, πάνω από το logo μου βγάζει αυτό το error:

Parse error: parse error in /home2/samchv66/public_html/news/modules/Downloads/language/lang-greek.php on line 181

Που είναι το πρόβλημα και τι πρέπει να αλλάξω; Κοίταξα μέσα και υπάρχει αυτό το αρχείο κανονικά. Οπότε γιατί βγάζει αυτό το λάθος;

Ευχαριστώ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μόλις το εγκατέστησα το php-nuke και εγώ γενικά ψάχνομαι, θα κατεβάσεις από ftp το αρχείο που σου βγάζει το λάθος και στις τελευταίες 4 γραμμές έχει κάτι γράμματα μπροστά από το define, σβήστα, σώσε το αρχείο και ανέβασε το πάλι στον κατάλογο απ΄όπου το πήρες και φυσικά θα κάνεις overwrite το παλιό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...