ksessalonikios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Οπως λέει κι ο τίτλος τα video από twitter κυρίως αλλά και κάποιες πιο άγνωστες υπηρεσίες δεν μπορεί να τα παίξει ο safari, πρέπει να πάω στο develop μενού και να αλλάξω το user agent σε κάποιον άλλον browser, κατά προτίμηση firefox macos για να τα αναπαράγει. Αντιθετως με youtube, facebook δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Επισης και με το netflix μου βγάζει σφάλμα αλλά εκεί δεν πιάνει ούτε το κόλπο με το user agent, πρέπει να μπω από chrome για να δω netflix. Είναι κάτι που μου ξεφεύγει; Να σημειώσω ότι είμαι σε hackintosh ΑΝ παίζει κάποιο ρόλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Mac OS 10 x?? Hackintosh δεν παιζει τόσο μεγάλο ρόλο εκτός και δεν αναγνωριζεται σωστά η καρτα γραφικών . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 10.14.6 Με την ενσωματωμένη του skylake παίζω κι αναγνωρίζεται κανονικά, δεν έχω αλλα θέματα. Με το netflix διάβασα ότι λόγω hackintosh έχει θέμα με το drm, θέλει κάποια kext, αλλα αυτό δεν με ενοχλεί και τόσο. Για τα βίντεο στο twitter δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δοκίμασες το flash player από την Adobe? https://get.adobe.com/flashplayer/otherversions/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα