medidia Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Γιατί τέτοιο μίσος στην Apple; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakomirogloy Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 20 ώρες πριν, medidia είπε Γιατί τέτοιο μίσος στην Apple; Γιατί το αξίζει 🤔 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ps3bagg Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) --- ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΤΡΩΤΟΙ --- Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2019 από ps3bagg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 20 hours ago, kakomirogloy said: Γιατί το αξίζει 🤔 40 minutes ago, ps3bagg said: --- ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΤΡΩΤΟΙ --- Γι 'αυτό υπάρχει η Google και το Android, για να είστε ήσυχοι και ασφαλείς ως προς τα προσωπικά σας δεδομένα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ps3bagg Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, billdanos είπε Γι 'αυτό υπάρχει η Google και το Android, για να είστε ήσυχοι και ασφαλείς ως προς τα προσωπικά σας δεδομένα! Η Google δεν κάθετε από το πρωί μέχρι το βράδυ να υπερηφανεύεται το λειτουργικό της, άλλη το κάνουν ( και όπως λέει και η παροιμία ότι κλειδώνει - ξεκλειδώνει και χακάρετε σε όλα τα λειτουργικά ). Αγαπημένο λειτουργικό TIZEN 😀 Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2019 από ps3bagg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
froyd Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Έχει δίκιο η Google. Θυμάμαι ότι στο iphone 3gs μου, είχα τραβήξει αρχείο .txt με όλα τα SMS μου, μέσω μιας ιστοσελίδας!! Με μόνο ένα απλό accept στην πρόσβαση, χωρίς εγκαταστάσεις προγραμμάτων κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 2 hours ago, froyd said: Έχει δίκιο η Google. Θυμάμαι ότι στο iphone 3gs μου, είχα τραβήξει αρχείο .txt με όλα τα SMS μου, μέσω μιας ιστοσελίδας!! Με μόνο ένα απλό accept στην πρόσβαση, χωρίς εγκαταστάσεις προγραμμάτων κλπ. Κι εγώ είχα δώσει το iPhone μου σ’ έναν άγνωστο μαζί με το passcode και μου αντέγραψε όλες μου τις φωτογραφίες. Απαράδεκτο!!! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skotadopsyxos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 https://www.theguardian.com/world/2019/sep/02/uighurs-china-target-two-year-ios-malware-attack-reports Όσοι μιλάνε για τσόντες κτλ ας διαβάσουν το παραπάνω άρθρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros_D Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 31/8/2019 στις 5:46 ΠΜ, aypnia είπε Το οποίο WebKit είναι κι αυτό fork από το KTML και το KJS του KDE. Δεν πρόκειται για μηχανή από το μηδέν, fork είναι και το WebKit. Και ναι, όταν οι άλλοι έτρωγαν βελανίδια το linux έφτιαχνε browser engines 😃 https://en.wikipedia.org/wiki/KHTML Θα συμφωνήσω εν μέρη μαζί σου αλλά δεν μπορείς να συγκρίνεις Blink με Webkit και KHTML. Επίσης εγώ απάντησα για τον ξερόλα που ισχυρίστηκε ότι η μηχανή του chrome (blink) είναι φτιαγμένη από την apple. Στις 31/8/2019 στις 1:07 ΜΜ, EuphangeL είπε Μάλλον είστε λιγάκι καθυστερημένοι στο due diligence σας https://en.wikipedia.org/wiki/WebKit H Webkit δεν είναι η μηχανή του Chrome! Νιώσε λίγο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EuphangeL Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, Alexandros_D είπε Θα συμφωνήσω εν μέρη μαζί σου αλλά δεν μπορείς να συγκρίνεις Blink με Webkit και KHTML. Επίσης εγώ απάντησα για τον ξερόλα που ισχυρίστηκε ότι η μηχανή του chrome (blink) είναι φτιαγμένη από την apple. H Webkit δεν είναι η μηχανή του Chrome! Νιώσε λίγο! Καταλαβαίνεις τι σημαίνει fork, έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros_D Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 32 λεπτά πριν, EuphangeL είπε Καταλαβαίνεις τι σημαίνει fork, έτσι; Καταλαβαίνεις ότι η webkit είναι fork της KHTML, έτσι; Καταλαβαίνεις ότι επειδή την webkit την ανάπτυξαν παραπάνω από μία εταιρία (apple), έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EuphangeL Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, Alexandros_D είπε Καταλαβαίνεις ότι η webkit είναι fork της KHTML, έτσι; Καταλαβαίνεις ότι επειδή την webkit την ανάπτυξαν παραπάνω από μία εταιρία (apple), έτσι; Ξέρω γω, εσύ τι λες; Το καταλαβαίνω ή όχι; Let me guess: είσαι το κλασσικό παράδειγμα Έλληνα developer που έχει communication breakdown πιο συχνά και από τα διαλείμματα του για τσιγάρο Στις 31/8/2019 στις 1:00 ΠΜ, EuphangeL είπε Γελάω με τους τύπους που αναρωτιούνται πως μια ομάδα της Google γίνεται να βοηθάει την Apple. Απλά δεν έχετε ιδέα τι σας γίνεται στον ψηφιακό κόσμο Αυτή είναι η αρχική τοποθέτηση μου, και αυτό είναι το point μου: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros_D Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, EuphangeL είπε Ξέρω γω, εσύ τι λες; Το καταλαβαίνω ή όχι; Let me guess: είσαι το κλασσικό παράδειγμα Έλληνα developer που έχει communication breakdown πιο συχνά και από τα διαλείμματα του για τσιγάρο Αυτή είναι η αρχική τοποθέτηση μου, και αυτό είναι το point μου: Μην μας δείχνεις στατιστικά του '13. Έλεος... Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2019 από Alexandros_D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
froyd Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 2/9/2019 στις 3:34 ΜΜ, CheOnWeb είπε Κι εγώ είχα δώσει το iPhone μου σ’ έναν άγνωστο μαζί με το passcode και μου αντέγραψε όλες μου τις φωτογραφίες. Απαράδεκτο!!! Μάλλον δεν κατάλαβες, και ειρωνεύεσαι κιόλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 3/9/2019 στις 10:18 ΜΜ, Alexandros_D είπε Μην μας δείχνεις στατιστικά του '13. Έλεος... https://webkit.org/ https://en.m.wikipedia.org/wiki/WebKit Από το 2003 δούλευε με το WebKit στον safari η Apple ,οι υπόλοιποι τότε υποστήριζαν flash player κτλ. Ελεος γιατί πραγμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα