atheatos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 7 λεπτά πριν, Kleathhs είπε Εγώ ψηφίζω σελίδα γιατί έχω να λάβω MMS καμία δεκαετια Αν έπαιρνες mms θα πήγαινες σε iOS ? Μια απλή ερώτηση και χωρίς google. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kleathhs Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, atheatos είπε Αν έπαιρνες mms θα πήγαινες σε iOS ? Μια απλή ερώτηση και χωρίς google. Δέχεται MMS το iphone? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Kleathhs είπε Δέχεται MMS το iphone? Κάτσε να δω στο google γιατί δεν έχω iPhone αλλά λογικά πρέπει να παίρνει. Κατι άλλο, από ποιο βουνό κατέβηκες?Γιατί από τον Όλυμπο αποκλείεται οπως έγραψε ένας συνάδελφος σου εδώ μέσα, είναι για όσους έχουν iPhone.... ΥΓ. Ναι παίρνει mms το iPhone. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2019 από atheatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kleathhs Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, atheatos είπε Κάτσε να δω στο google γιατί δεν έχω iPhone αλλά λογικά πρέπει να παίρνει. Κατι άλλο, από ποιο βουνό κατέβηκες?Γιατί από τον Όλυμπο αποκλείεται οπως έγραψε ένας συνάδελφος σου εδώ μέσα, είναι για όσους έχουν iPhone.... ΥΓ. Ναι παίρνει mms το iPhone. Ήθελα.να αγοράσω παλιά ένα αλλά μου είπαν ότι δεν παίρνει mms και δεν το πήρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, Kleathhs είπε Ήθελα.να αγοράσω παλιά ένα αλλά μου είπαν ότι δεν παίρνει mms και δεν το πήρα Καλύτερα που δεν πήρες γιατί θα σου κάνανε καζούρα αυτοί που έχουν Android.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 59 λεπτά πριν, Kleathhs είπε Μου αρέσεις γιατί είσαι ειλικρινής. Δηλαδή ακόμα και αν σου κλέψουν τα αρχεία και τους κωδικούς εξαιτίας κενού ασφαλείας του ios πάλι θα συνεχίζεις να αγοράζεις iPhones? Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kleathhs Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, korakios είπε Ναι Ήρωας!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, Kleathhs είπε Ήρωας!! Όχι , απλά δε μου αρέσει το android (το θεωρώ πρακτικά λιγότερο ασφαλές) και περιμένω κάποιο εναλλακτικό OS για κινητά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tokyo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Τι βαρετά comments 😕 Περίμενα να συγκρίνουν κινητά με Φεράρι Κάπως να χωσουν μέσα το Linux και τα Windows στη κουβέντα Να έχουν πέσει 2-3 ban Ένα ποστ από τον Federer που θα μιλούσε για κάποιο αρχαιο sony-ericsson Ξενέρωσα. 2 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kleathhs Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 20 λεπτά πριν, korakios είπε Όχι , απλά δε μου αρέσει το android (το θεωρώ πρακτικά λιγότερο ασφαλές) και περιμένω κάποιο εναλλακτικό OS για κινητά Κάτι ετοιμάζει η huawei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eloy Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά, τέτοιες ειδήσεις τις βάζουν Κυριακή πρωί - με τον καφέ - όχι Παρασκευή 9 το βράδυ που θέλει να πάει βόλτα ο κόσμος και τον κλείνετε μέσα... Ελεος...!!! Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2019 από Eloy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klempr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Απορώ πως δεν το έχει ανακοινωσει η apple ακόμα και ειναι τόσο απλό, δεν εχεις κανένα στοιχείο σου στη συσκευη iphone καθολου φωτογραφίες βιντεο social media τραπεζικους λογαριασμους κτλ και εχεις το κεφαλι σου ησυχο το κρατας μονο για μοστρα αυτο στο ενα χερι και στο αλλο κρατας κανα φθηνο πχ νοκια 3310 για κλήσεις και μυνήματα μονο. Τι θα χακαρουν ετσι, τιποτα. Και σε περιπτωση που αποκτησουν προσβαση της τοποθεσιας σου το παιρνεις και το πετας στη θαλασσα και ησυχαζεις αν και θα τσουξει λιγο το 1300αρι αν είναι απο τα τελευταία μοντέλα αλλα τι να κάνουμε συμβαίνουν και αυτά. Α ρε καημενε Tim. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vadou Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, EuphangeL είπε Απλά δεν έχετε ιδέα τι σας γίνεται στον ψηφιακό κόσμο. Φαντάζομαι θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό όταν μάθετε οτι η μηχανή του Chrome είναι φτιαγμένη από την Apple. Μάλλον εσύ θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό όταν μάθεις ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο (ευτυχώς)... 😛 Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2019 από vadou 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros_D Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, EuphangeL είπε Φαντάζομαι θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό όταν μάθετε οτι η μηχανή του Chrome είναι φτιαγμένη από την Apple. https://en.wikipedia.org/wiki/Blink_(browser_engine) Κλείσε το στόμα τώρα που έμαθες ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aypnia Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Alexandros_D είπε https://en.wikipedia.org/wiki/Blink_(browser_engine) Το οποίο WebKit είναι κι αυτό fork από το KTML και το KJS του KDE. Δεν πρόκειται για μηχανή από το μηδέν, fork είναι και το WebKit. Και ναι, όταν οι άλλοι έτρωγαν βελανίδια το linux έφτιαχνε browser engines 😃 https://en.wikipedia.org/wiki/KHTML Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2019 από aypnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα