DsLmAnIaC Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 4 λεπτά πριν, babyonboard είπε Πέρα από το μέγεθος της παντόφλας, σε αυτή τη διάσταση (27 & 32 ) έχουμε ανταγωνιστή ή παίζει μόνη της? Και σε ips φυσικά https://www.skroutz.gr/s/18199862/Acer-Nitro-VG270UP.html 1
mcgerger Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 5/10/2019 στις 9:59 ΜΜ, dimoskoutr είπε Μα να μην καταλαβαίνουν ρε οι άτιμες. Σιγά το πράγμα τι ζητάμε; Μια οθόνη να αλλάξουμε μια από τις 9 χρονών 1080p 23άρες μας να μην χαλάσουν περισσότερο τα πολύτιμα ματάκια μας!!! Εγώ λέω να την φέρω προ τετελεσμένου γεγονότος. Λέω να ρισκάρω! 😂 23άρα; Μια χαρά είσαι... Εχω 20άρα (οθόνη όχι γυναίκα) και την είχα παραγγείλει! Έφαγα άκυρο από τη γυναίκα (που χρόνος για τέτοια) και την ακύρωσα. Έμεινα με την 20άρα... Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2019 από mcgerger 1
numb75 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 45 λεπτά πριν, mcgerger είπε .. Εχω 20άρα (οθόνη όχι γυναίκα) ... 😂🤣🤣😂
totomis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 προσπαθώ να παραγγείλω την οθόνη από το amazon.it αλλά μου λέει πως δεν στέλνει ελλάδα... κάνω κάτι λάθος ή θέλει κάποια συγκεκριμένη διαδικασία;
dimoskoutr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, totomis είπε προσπαθώ να παραγγείλω την οθόνη από το amazon.it αλλά μου λέει πως δεν στέλνει ελλάδα... κάνω κάτι λάθος ή θέλει κάποια συγκεκριμένη διαδικασία; Δεν κάνεις τίποτα λάθος. Για κάποιον λόγο δεν στέλνουν πια την συγκεκριμένη στην Ελλάδα. Τώρα γιατί και πως δεν έχω ιδέα. Εγώ εδώ όμως χάνω κάτι; Αυτή η ίδια δεν είναι;;; Και έχει τέτοια τιμή στο γαλλικό amazon;;;; Τι δεν πιάνω;;;; https://www.amazon.fr/Moniteur-Samsung-LC27HG70QQUXEN-Temps-réponse/dp/B0714BLPK1/ref=sr_1_1?__mk_fr_FR=ÅMÅŽÕÑ&keywords=LC27HG70QQUXEN&qid=1570740856&sr=8-1 Βαράω ή είναι άλλη;;; Αν ξέρει κάποιος ας πει να την χτυπήσω παίδες. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2019 από dimoskoutr
NoiSy MaN Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 16 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Δεν κάνεις τίποτα λάθος. Για κάποιον λόγο δεν στέλνουν πια την συγκεκριμένη στην Ελλάδα. Τώρα γιατί και πως δεν έχω ιδέα. Εγώ εδώ όμως χάνω κάτι; Αυτή η ίδια δεν είναι;;; Και έχει τέτοια τιμή στο γαλλικό amazon;;;; Τι δεν πιάνω;;;; https://www.amazon.fr/Moniteur-Samsung-LC27HG70QQUXEN-Temps-réponse/dp/B0714BLPK1/ref=sr_1_1?__mk_fr_FR=ÅMÅŽÕÑ&keywords=LC27HG70QQUXEN&qid=1570740856&sr=8-1 Βαράω ή είναι άλλη;;; Αν ξέρει κάποιος ας πει να την χτυπήσω παίδες. Δεν πιάνεις ότι ο πωλητής δεν είναι το ίδιο το amazon🙂 1
dimoskoutr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, NoiSy MaN είπε Δεν πιάνεις ότι ο πωλητής δεν είναι το ίδιο το amazon🙂 Ωπς απόλυτα σωστός! Μακριάααααα....ευχαριστώ φίλτατε! Άρα προς το παρόν το χάσαμε το κορμί πατριώτη.
Looter Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Στις 5/10/2019 στις 8:45 ΜΜ, DsLmAnIaC είπε Κι εγώ αυτό κάνω. Το καταλαβαίνει την ημέρα της παράδοσης. Συνήθως κοιμάμαι καναπέ τέτοιες ημέρες , πάω από μόνος μου.. 😂😂😂
totomis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 με διαθεσιμότητα αποστολής 25/10, με άφησε το amazon.it να κάνω παραγγελία πριν από λίγο. συνολικό κόστος 367,88 ευρώ... για να δούμε... 2
totomis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 παρέλαβα σήμερα την οθόνη, αλλά για κακή μου τύχη, εκτός από λίγο backlight bleed, έχει κολλημένο pixel σε εμφανές σημείο, όπως φαίνεται στις φωτό... ξεκίνησα διαδικασία για επιστροφή και περιμένω να μου στείλουν email, γιατί στο chat δε μπορούν να μου μιλήσουν στα αγγλικά... αυτό που με προβληματίζει είναι πως στις αυτοματοποιημένες οδηγίες λέει πως αποζημιώνει μέχρι 3.99 ευρώ μεταφορικά επιστροφής. έχεις κανείς ανάλογη εμπειρία; τα μεταφορικά καλύπτονται; https://photos.app.goo.gl/53V1mbcEMBVmVoPZ6
ktf Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, totomis είπε παρέλαβα σήμερα την οθόνη, αλλά για κακή μου τύχη, εκτός από λίγο backlight bleed, έχει κολλημένο pixel σε εμφανές σημείο, όπως φαίνεται στις φωτό... ξεκίνησα διαδικασία για επιστροφή και περιμένω να μου στείλουν email, γιατί στο chat δε μπορούν να μου μιλήσουν στα αγγλικά... αυτό που με προβληματίζει είναι πως στις αυτοματοποιημένες οδηγίες λέει πως αποζημιώνει μέχρι 3.99 ευρώ μεταφορικά επιστροφής. έχεις κανείς ανάλογη εμπειρία; τα μεταφορικά καλύπτονται; https://photos.app.goo.gl/53V1mbcEMBVmVoPZ6 Βρες το τηλέφωνο και μην μιλάς με chat. Συνεννοήσου (στα αγγλικά) και θα σου πουν να στείλεις scan την απόδειξη για τα μεταφορικά και θα στα πιστώσουν (μου έχουν πιστώσει 60ε στο γερμανικό για να επιστρέψω οθόνη).
totomis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 37 λεπτά πριν, ktf είπε Βρες το τηλέφωνο και μην μιλάς με chat. Συνεννοήσου (στα αγγλικά) και θα σου πουν να στείλεις scan την απόδειξη για τα μεταφορικά και θα στα πιστώσουν (μου έχουν πιστώσει 60ε στο γερμανικό για να επιστρέψω οθόνη). thanks!!! μου στείλανε email με οδηγίες. το άσχημο είναι πως δεν υπάρχει στοκ για την οθόνη, οπότε είμαι πάλι στο ψάξιμο... και μου άρεσε πολύ πάνω στο γραφείο ρε γαμώτο... τεσπα, ίσως και να την βρω ξανά. πλησιάζει και bf
kostas123pao Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 33 λεπτά πριν, totomis είπε thanks!!! μου στείλανε email με οδηγίες. το άσχημο είναι πως δεν υπάρχει στοκ για την οθόνη, οπότε είμαι πάλι στο ψάξιμο... και μου άρεσε πολύ πάνω στο γραφείο ρε γαμώτο... τεσπα, ίσως και να την βρω ξανά. πλησιάζει και bf Με τα μεταφορικα τι εγινε θα στα επιστεψουν τελικα?
totomis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 36 λεπτά πριν, kostas123pao είπε Με τα μεταφορικα τι εγινε θα στα επιστεψουν τελικα? ναι. μου είπαν πως καλύπτουν όλο το ποσό, ανεξαρτήτως ύψους αυτού. και θα γίνει άμεσα, δηλαδή πριν το παραλάβουν πίσω. με το που παραλάβουν την απόδειξη που θα τους στείλω, θα δρομολογήσουν την επιστροφή των μεταφορικών
ChrisN.S. Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, totomis είπε παρέλαβα σήμερα την οθόνη, αλλά για κακή μου τύχη, εκτός από λίγο backlight bleed, έχει κολλημένο pixel σε εμφανές σημείο, όπως φαίνεται στις φωτό... ξεκίνησα διαδικασία για επιστροφή και περιμένω να μου στείλουν email, γιατί στο chat δε μπορούν να μου μιλήσουν στα αγγλικά... αυτό που με προβληματίζει είναι πως στις αυτοματοποιημένες οδηγίες λέει πως αποζημιώνει μέχρι 3.99 ευρώ μεταφορικά επιστροφής. έχεις κανείς ανάλογη εμπειρία; τα μεταφορικά καλύπτονται; https://photos.app.goo.gl/53V1mbcEMBVmVoPZ6 Φίλε βγάλε τις πληροφορίες τοποθεσίας στις φωτογραφίες, φαίνεται το σπίτι σου φόρα παρτίδα.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα