Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 minutes ago, zourman1981 said:

Από την κοινή λογική 

Και γιατί όχι 64? Ή 66? Ή 60? Ή 70?

Δεν βοηθάει τόσο η κοινή λογική εφόσον μιλάμε για νούμερα. 

Θα προτιμούσα κάτι πιο χειροπιαστό. 

Δημοσ.

παίζουν πολλά ρόλο για την κατανάλωση  από το κιβώτιο μετάδοσης μέχρι το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου.

Δεν μπορείς να πεις ότι μέχρι τα τάδε άλογα είναι οικονομικό και μετά από τα τάδε άλογα καεί σαν τρελό. Δεν παίζουν ρόλο μόνο τα άλογα.

δίλιτρο ντίζελ με 140 ps  σε εθνική με 80 εως 120  χιλιόμετρα 6η ταχύτητα και σε κατηφορικά σημεία με νεκρά. Έχω φτάσει 3 λίτρα πραγματική κατανάλωση μετρημένα  από φουλαρισμα σε φουλαρισμα 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, christopher0016 είπε

παίζουν πολλά ρόλο για την κατανάλωση  από το κιβώτιο μετάδοσης μέχρι το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου.

Δεν μπορείς να πεις ότι μέχρι τα τάδε άλογα είναι οικονομικό και μετά από τα τάδε άλογα καεί σαν τρελό. Δεν παίζουν ρόλο μόνο τα άλογα.

δίλιτρο ντίζελ με 140 ps  σε εθνική με 80 εως 120  χιλιόμετρα 6η ταχύτητα και σε κατηφορικά σημεία με νεκρά. Έχω φτάσει 3 λίτρα πραγματική κατανάλωση μετρημένα  από φουλαρισμα σε φουλαρισμα 

Σωστοςςςς

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NickTG είπε

Και γιατί όχι 64? Ή 66? Ή 60? Ή 70?

Δεν βοηθάει τόσο η κοινή λογική εφόσον μιλάμε για νούμερα. 

Θα προτιμούσα κάτι πιο χειροπιαστό. 

Πιστεύεις ότι έχει διαφορά το 62 με το 70 στα πχ 1000cc και 1,5 τόνο όχημα ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, zourman1981 said:

Πιστεύεις ότι έχει διαφορά το 62 με το 70 στα πχ 1000cc και 1,5 τόνο όχημα ?

Αποφάσισε. 

Έχει ή όχι? Αν δεν έχει τότε τι νόημα έχει το νούμερο που αναφέρθηκε πιο πριν? 

Επεξ/σία από NickTG
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι σχέση έχουν όλα αυτά που γράφετε με το ερώτημα του ts?

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To 60 με το 87 έχει μεγάλη διαφορά όμως όταν ο ts ως νέος φοιτητακος ψάχνει οικονομικό χιλιαρι- χιλιοδιακοσαρι και όσο πιο πολλά τα άλογα τόσο πιο πολύ και το απαιτούμενο σανο

Επεξ/σία από nik0laus
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως που ξεκίνησα την "αυτοκινητιστική" καριέρα μου στα 19 με το Polo του '08, δεν είχα κανένα ιδιαίτερο παράπονο. Κυβικά 1400 (σιγά τη διαφορά, μόνο στα τέλη κυκλοφορίας φαίνεται - δηλαδή ΜΙΑ φορά το χρόνο), ίππου ~80,  φυσιολογική κατανάλωση, απροβλημάτιστο, κλπ.

Ότι κι αν πάρεις, ΜΠΡΑΒΟ που δεν κοιτάς γκαζοτενεκέδες τύπου Starlet, αλλά κάτι πιο σύγχρονο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...