kristina123 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Γεια σας, εχω κινητο meizu m6 και προσφατα εκανα αλλαγη γλωσσας στις ρυθμισεις απο ελληνικα αγγλικα και τωρα που μπαινω στις ρυθμισεις με πεταει στο δευτερολεπτο και δεν μπορω να ελεγξω τπτ. Μηπως ξερει καποιος να μου πει τι ακριβως πρεπει να κανω ωστε να μπορεσω να ξαναμπω στις ρυθμισεις οπως παλια? Επιπλεον ξερει κανεις πως θα μπορεσω να μεταφερω τις εφαρμογες, οχι στο συστημα του κινητου αλλα σε καρτα SD?
anderog Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Για το πρώτο έχω το ίδιο θέμα στο pro 7, σε αυτό το φόρουμ http://forum.flymeos.com/thread-49977-1-1.html λέει ότι με factory reset διορθώνεται το πρόβλημα που προήλθε από κάποιο update. Πέφτει κράξιμο γενικώς για το global flymeos που είναι παρατημένο , και εγώ που ήμουν φαν δεν ξαναπαίρνω meizu.
chios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Όχι απλός παρατημενο εντελώς νεκρό είναι, στο δικό μου έχω china rom 7.3 και την άλλη εβδομάδα έρχεται το flyme 8 έχω γραφτεί για beta tester. Ούτε εγώ ξανά πάω σε MEIZU.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα