gazp Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι να τοποθετήσω αισθητήρες παρκαρίσματος στο i20 (μοντέλο 2010) και θέλω να το κάνω μόνος μου για να γλυτώσω χρήματα. Έχω κάποιες απορίες & θα μου ήταν απίστευτη βοήθεια αν κάποιος έχει ήδη τέτοιο σύστημα ή αν έχει επιχειρήσει να βάλει σε i20.... 1) Θα ήθελα αν έχει κάποιος μετρημένες τις αποστάσεις που πρέπει να μπούν οι αισθητήρες. Αν δεν υπάρχουν οι μετρήσεις, δεν πειράζει, απλά ρωτάω μήπως απέφευγα την όλη διαδικασία του μετρήματος και το ρίσκο να τρυπήσω στραβα. Ο προφυλακτήρας μου είναι σαν αυτόν της εικόνας μιας και το αμάξι είναι η pre-facelift έκδοση: 2) Αν υπάρχει κάποιος που το έχει δοκιμάσει, από πού πρέπει να περάσω τα καλώδια από τον προφυλακτήρα στο χώρο αποσκευών? Απο την "μέση" που έχω δεί ότι βγαίνει μια φίσα ή απο κάποια από τις 2 άκρες? 3) Το kit που έχω ήδη αγοράσει είναι αυτό. Θα με εξυπηρετούσαν πολύ ορισμένες ιδέες σχετικά με το σημείο τοποθέτησης της οθόνης. Σημειώνω ότι έχω βάλει κάλυμμα στο ταμπλώ. Ορισμένες φωτό (δυστυχώς έχω μόνο μία αυτη τη στιγμή από το δικό μου, οι άλλες είναι απ το ίντερνετ 😞)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα