Xenophongr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα, Εχω στο σπίτι μου σύνδεση Cosmote VDSL και λόγω της απόστασης μεταξύ router και σαλονιού, όπου έχω LG Smart TV και Xbox One, δεν πιάνω καλό σήμα. Για το λόγο αυτό σκέφτομαι να αγοράσω ένα Powerline Adapter. Με μια σύντομη έρευνα κατέληξα στο TP-LINK TL-PA7020P, το οποίο βρήκα και σε σχετικά καλή τιμή. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Είναι αρκετά τα 1000 Mbps για σύνδεση VDSL ή θα πρέπει να κοιτάξω για κάτι παραπάνω τύπου 1200+? Ευχαριστώ πολύ
stelios.s Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 1000 PLC δεν θα σου δωσει 1000Mpbs θα σου δωσει πιο κάτω ταχύτητα. Παντα να υπολογίζεις πιο κάτω (ο λαός λέει μισό κάτω). Η ταχύτητα της VDSL δεν εχει καμια απολύτως σχέση με την ταχύτητα του PLC σου και η απάντηση στην ερώτηση σου ειναι "Ναι θα σε καλύψει :)" 1
Xenophongr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, stelios.s είπε 1000 PLC δεν θα σου δωσει 1000Mpbs θα σου δωσει πιο κάτω ταχύτητα. Παντα να υπολογίζεις πιο κάτω (ο λαός λέει μισό κάτω). Η ταχύτητα της VDSL δεν εχει καμια απολύτως σχέση με την ταχύτητα του PLC σου και η απάντηση στην ερώτηση σου ειναι "Ναι θα σε καλύψει :)" Τέλεια ευχαριστώ πολύ! 1
poulinos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 https://www.insomnia.gr/review/hardware/powerlines/devolo-magic-1-wifi-starter-kit-review-r1040/ και πηγαινε στις δοκιμες.ειναι αλλο powerline αλλα για να ξερεις τι να περιμενεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα