Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας. Που μπορώ να πλύνω το αυτοκίνητο από κάτω στην Αθήνα; Δε γνωριζω πλυντήρια που να έχουν τρύπα στο έδαφος και να τα πλένουν από κάτω.  Γνωρίζετε και τιμή;  Νομίζω λέγεται πλύσιμο σασί;

Επεξ/σία από μπιπ μπιπ
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Δε γνωριζω πλυντήρια που να έχουν τρύπα στο έδαφος και να τα πλένουν από κάτω.

Δεν χρειάζεται να έχουν «τρύπα» για να στο πλύνουν… αντίθετα θα στο σηκώσουν και θα το πλύνουν σαν άνθρωποι…

image.png.02e4d29f5383229313d9c1155cbe10b5.png

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε πρόκειται ο εργαζόμενος να κάνει καλύτερη δουλειά από την λεπτομερή δουλειά με μεράκι ενός που ξέρει τι κάνει στο αυτοκίνητό του. Πρέπει να καταλάβουμε στην Ελλάδα ότι για πολλά - και ειδικά όσον αφορά τα αυτοκίνητα που τρέχουν όλοι να μοιράσουν λεφτά στο πρώτο πρόβλημα - ότι πολλά που πληρώνουμε γίνονται "δωρεάν" σε λίγα λεπτά με εργαλεία σωστά που κοστίζουν όσο το να πας 1-2 φορές το πολύ σε επαγγελματία, αρκεί να σ'αρέσει κιόλας γιατί θέλει λίγο μελέτη και λίγο χρόνο, μη το κάνεις από ανάγκη, δεν αξίζει αν υποφέρεις.

ΥΓ. Μου θυμίζει κάτι παρόμοιο για τους γιατρούς. Μην τους εμπιστεύεστε αυτόματα, όχι γιατί όλοι είναι άσχετοι αλλά γιατί διαφωνούν μεταξύ τους αν κοιτάξετε το ερευνητικό τους έργο και οι γνώμες τους αλλάζουν κάθε γενιά (αλλά ο γιατρός της γειτονιάς μπορεί να μην αλλάξει "γενιά" για πολλά χρόνια).

Επεξ/σία από tobindax
  • Like 1
Δημοσ.

To δύσκολο δεν είναι να θες να το κάνεις αλλά ο εξοπλισμός.Πως θα το σηκώσεις το αμαξι για να το πλύνεις απο κάτω;Πόσο εύκολο να βρεις/αγοράσεις/δανειστείς πλυστικό με ζεστό νερό;

Δημοσ.

Μόνη ; Πώς; Έχω διαρροή φρεον, λαδιού και νερού οπότε από το συνεργείο μου ειπαν πριν το πάω να το δουν να το έχω πλύνει από κάτω. 

Το κάνουν σε όλα τα πλυντήρια; Τιμή ξέρει κανείς; 

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Μόνη ; Πώς; Έχω διαρροή φρεον, λαδιού και νερού οπότε από το συνεργείο μου ειπαν πριν το πάω να το δουν να το έχω πλύνει από κάτω. 

Συγγώμην αλλά αν έχεις διαρροές το σωστό είναι να ΜΗΝ πλυθεί πριν εντοπιστούν ακριβώς τα σημεία από τα οποια ξεκινάει η κάθε διαρροή. Θα το πλύνεις στο τέλος όταν έχουν αποκατασταθεί στα σίγουρα όλες οι βλάβες

* Ειναι το ίδιο με τα μτχ. αυτοκίνητα με καλοπλυμένο διαμέρισμα μηχανής. Είναι αδύνατον να ξέρεις αν έχει διαρροή από κάποια φλάτζα. Το βρώμικο όμως δείχνει αμέσως τα προβλήματα!!

• Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, kalmik είπε

Συγγώμην αλλά αν έχεις διαρροές το σωστό είναι να ΜΗΝ πλυθεί πριν εντοπιστούν ακριβώς τα σημεία από τα οποια ξεκινάει η κάθε διαρροή. Θα το πλύνεις στο τέλος όταν έχουν αποκατασταθεί στα σίγουρα όλες οι βλάβες

* Ειναι το ίδιο με τα μτχ. αυτοκίνητα με καλοπλυμένο διαμέρισμα μηχανής. Είναι αδύνατον να ξέρεις αν έχει διαρροή από κάποια φλάτζα. Το βρώμικο όμως δείχνει αμέσως τα προβλήματα!!

H λογική είναι να το πλύνουν για να δουν απο που είναι η διαρροή,απο που θα δακρύσει..Καλά της είπαν.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, μπιπ μπιπ είπε

Εγω σε 15€ € είχα δώσει μέσα εξω και απο κάτω .Καλό θα ηταν να πλυθεί και ο κινητήρας . 

Αλλά να σκεπάσουν τα ηλεκτρονικά μέρη και είναι κρύο το μοτέρ.

Το πιο πιθανόν είναι να δακρύζει απο κάποια φλάντζα ή από καμία αντλία νερού.

Μόνο λάδια ή και αντιψυκτικό άλλαξε η στάθμη τους ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε

Είσαι σίγουρος πως έχεις διαρροή σε όλα αυτά;, 13 ευρώ περίπου σε Shell ζήτα μόνο από κάτω.

1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

H λογική είναι να το πλύνουν για να δουν απο που είναι η διαρροή,απο που θα δακρύσει..Καλά της είπαν.

Αυτό ισχύει μόνο για το λάδι και σε ορισμένες περιπτώσεις. Για όλα τα άλλα υπάρχει Διάγνωση με πίεση αζώτου, μην ανακαλύψουμε τον τροχό πάλι :)

Επεξ/σία από Klausx
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Ναι και αντιψυκτικό χανει. Ότι υγρά έχει γενικά τα χάνει.  Που πήγες και είχαν 15 ευρώ όλα;

Εκτός Αθηνών στην Θήβα σε πλυντήριο οχημάτων

Δημοσ.
1 ώρα πριν, μπιπ μπιπ είπε

Ναι και αντιψυκτικό χανει. Ότι υγρά έχει γενικά τα χάνει.  Που πήγες και είχαν 15 ευρώ όλα;

διπλα στην ΕΡΤ εχει με 8 ευρω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...