Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, music_lover είπε

Δεν είναι ότι δεν θα έχει καθόλου υποστήριξη (ίσως υπερέβαλα σε προηγούμενο post), η LG λογικά θα σου δώσει μια επιπλέον έκδοση, δηλαδή υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες το Q70 να πάρει κάποια στιγμή την Android 10 ενώ το V30 έμεινε στο 9, δεν υποστηρίζεται πλέον.

Απλά το πάει αργά, πολύ αργά με τις αναβαθμίσεις, απελπιστικά αργά.

Πως είναι δυνατόν να είναι κατώτερος ο 675 ενώ έχει για gpu την adreno 612 και ο 660 έχει για gpu την adreno 512?

Και που αλλού είναι κατώτερος γιατί τα tests άλλα λένε..

https://www.digit.in/features/mobile-phones/vivo-v15-pro-vs-oppo-k1-vs-nokia-81-performance-comparison-snapdragon-675-is-the-mid-range-soc-to-lo-46630.html

Και όμως σε gpu ο 675 δεν τραβάει. Σε cpu είναι λίγο καλύτερος. Και το Α70 έχει τον 675 και στα παιχνίδια σέρνετε. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Τον 675 τον έχουν τηλέφωνα 200€ , άντε με την αδιάβροχο ποίηση και το quad dac να πάει 250-300€, σε αυτήν την τιμή θα έσκιζε.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Arkin είπε

Και όμως σε gpu ο 675 δεν τραβάει. Σε cpu είναι λίγο καλύτερος. Και το Α70 έχει τον 675 και στα παιχνίδια σέρνετε. 

Δεν ξέρω τι κάνει το Α70, τα tests πάντως και η ίδια η qualcomm θεωρεί την 612 καλύτερη από την 512.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, music_lover είπε

Δεν ξέρω τι κάνει το Α70, τα tests πάντως και η ίδια η qualcomm θεωρεί την 612 καλύτερη από την 512.

Έχει τον 675. Ο mediatek έχει 2.5 φορές καλύτερη gpu. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Έχει τον 675. Ο mediatek έχει 2.5 φορές καλύτερη gpu. 

Μα δεν διαφωνήσαμε στον Mediatek..διαφωνήσαμε στο ότι όπως είπες, ο 660+512 είναι καλύτερο πακέτο από τον 675+612 κάτι που προφανώς δεν ισχύει.

Αν ο Mediatek είναι 2.5 φορές καλύτερος ας τον επέλεγε η LG!

Δημοσ.
6 ώρες πριν, greg4 είπε

Έλα πείτε την αλήθεια,

Πρώτα είδατε την κοπελιά και μετά το «punch hole» :P 

Κρίμα να μην φαίνεται το punch hole της κοπελιάς 😗😗😗

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Notis07 είπε

Μια ακομα αδιαφορη συσκευη απο την lg.Αν επαιζε κατω απο 300 το συζηταγαμε.Mi9t και ξερω ψωμι ( μεχρι τα 400 ευρω) δεν υπαρχει ανταγωνισμος στην mid-range κατηγορια (ο θεος να το κανει mid-range) απο οποιαδηποτε αλλη εταιρεια  πλεον 🤩

Μα στα 334 παίρνεις το προ.... 

9 ώρες πριν, Talepwros είπε

Εμενα μου αρεσει, η τιμή θα πεσει. 

Αυτο που δεν κατάλαβα ειναι γιατι εβαλαν τα κουμπιά απο τη λαθος πλευρά; (βλ. Note 10)

Το λέει και το νικ σου... Είναι στο αίμα σου η ταλαιπωρία ε.... 

8 ώρες πριν, nionios1979 είπε

Γιατι, συγκρινεις τις πλαστικουρες της xiaomi με τα κινητα της lg η της sony για παρδειγμα? Αν ναι , κανε μια βολτα απο το καναλι του Jerry χεχεχε. Μας λανσαρε η xiaomi πχ , το redmi note 7 με gorila glass 5, που μαλλον ο γοριλας που εβαλε , παρεμεινε στην ζουγκλα να κανει παρεα με τα αδερφια του. Να μιλησουμε για sar,, αστο ο κινεζος καιει. Να μιλησουμε για καμερες? Εδω γελανε και οι πετρες. Εκανα την μαλακια και πηρα το mi a3, λογο καμερας, ευτυχως βρηκα να το δωσω.

Ελα ρε φίλε τόσο κακό σε βρήκε..... Πόσο πήρες το  Redmi note 7? Αν μου βρεις πιο τίμιο κινητό πες μου.... Επίσης πες μου ένα ανταγωνιστικο τηλ σε τιμή redmi note 7....η εξυπνάδα έχει περισσέψει σε αυτόν τον τόπο 

Επεξ/σία από kostasfalcon
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostasfalcon είπε

Ελα ρε φίλε τόσο κακό σε βρήκε..... Πόσο πήρες το  Redmi note 7? Αν μου βρεις πιο τίμιο κινητό πες μου.... Επίσης πες μου ένα ανταγωνιστικο τηλ σε τιμή redmi note 7....η εξυπνάδα έχει περισσέψει σε αυτόν τον τόπο 

Κωστάκη μιας και το κανεις προσωπικό, ο ταλεπωρος περναει φινα με τα κινητα που αγοράζει χωρις να χρειάζεται να κοιταει συνεχεια ποιο ειναι vfm αλλα ποιο του αρέσει 😉😉😉😘

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kostasfalcon είπε

Ναι μιλάω υποτίθεται για την μεσαία κατηγορία σε σχέση με τις υπόλοιπες μάρκες αυτο δεν το βάζω καν μέσα γιατί μετά μέχρι τα 500++ μην πω 600 δεν υπάρχει κάτι πιο vfm στην κατηγορία του. Το mi9t είναι μονόδρομος μέχρι και τα 400 συγκριτικά με όλο τον υπόλοιπο ανταγωνισμό εκτός xiaomi

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Talepwros είπε

Κωστάκη μιας και το κανεις προσωπικό, ο ταλεπωρος περναει φινα με τα κινητα που αγοράζει χωρις να χρειάζεται να κοιταει συνεχεια ποιο ειναι vfm αλλα ποιο του αρέσει 😉😉😉😘

Για να σου αρέσει η LG παρατηρώ τάσεις μαζοχισμού 😏 όσον αφορά το άλλο που είπες δεν με αφορά γιατί το Mi Max3 ήθελα αυτό έχω.... 😘

Δημοσ.

Παρότι ένα all over the place απαισιουργημα, ας αναγνωρίσουν το εξης: κάμερα χωρίς εξόγκωμα. Ενώ στην Αμερική εξελίσσουν τα εξογκώματα σε καρκίνωματα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...