Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά την ανακοίνωση των K50s και K40s, η LG παρουσίασε μία ακόμα συσκευή λίγες ημέρες πριν ανοίξει τις πύλες της η έκθεση IFA.

Το smartphone έχει την ονομασία LG Q70 και είναι το πρώτο με οθόνη που διαθέτει «punch-hole» σχεδιασμό, με την Νοτιοκορεάτικη ονομασία να την ονομάζει «Hole-In-Display».

Η οθόνη FullVision έχει διαγώνιο 6,4 ιντσών και υποστηρίζει ανάλυση Full HD+ (2310 x 1080 pixels, 398ppi). Στο εσωτερικό του Q70 βρίσκουμε το SoC της Qualcomm, Snapdragon 675, σε συνδυασμό με 4GB RAM και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.

Αν και η συσκευή βασίζεται σε ένα mid-range SoC έχει πολλά από τα χαρακτηριστικά των ναυαρχίδων της εταιρείας, V50 ThinQ και G8 ThinQ, όπως είναι η υποστήριξη των προτύπων IP68 και MIL-STD-810G, ο 32-bit Hi-Fi Quad DAC, η υποστήριξη 3D Stereo Sound DTS:X, Quick Charge 3.0, WiFi 802.11b/g/n/ac, Bluetooth 5.0, NFC και LG Pay, USB-C κ.ά. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 4000mAh.

LG-Q70-1.jpg.840cc22c082566ec77745eba9df27c18.jpg

Η εμπρόσθια κάμερα που βρίσκεται στην οπή στην οθόνη βασίζεται σε αισθητήρα 16 Megapixels. Οι τρεις κάμερες στο πίσω μέρος, που υπάρχει και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, βασίζονται σε αισθητήρες των 32 Megapixels (σύστημα φακών f:/1.8), 13 Megapixels (υπερ-ευρυγώνιο σύστημα φακών 120⁰ FoV) και 5,0 Megapixels (αισθητήρας βάθους).

Η συσκευή θα βρίσκεται στο περίπτερο της LG στην έκθεση IFA, στο Βερολίνο στις αρχές Σεπτεμβρίου. Η τιμή του στην Ν. Κορέα είναι περίπου €410.

LG-Q70-2-1024x552.jpg.f0123e3aebd39909bdb3e1a20aea8560.jpg

GSMArena

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλα αδιαφορο να πω αν και ναι θα μπορουσε ισως για καποιους να ειναι μια ενναλακτικη τιμια επιλογη ; (χωρις παρεξηγηση-προσωπικη αποψη).

Κανε βρε LG καλες τηλεορασεις (που το κανεις ηδη) και μην γανιαζεις με τα τηλεφωνα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Μια ακομα αδιαφορη συσκευη απο την lg.Αν επαιζε κατω απο 300 το συζηταγαμε.Mi9t και ξερω ψωμι ( μεχρι τα 400 ευρω) δεν υπαρχει ανταγωνισμος στην mid-range κατηγορια (ο θεος να το κανει mid-range) απο οποιαδηποτε αλλη εταιρεια  πλεον 🤩

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Notis07 είπε

Μια ακομα αδιαφορη συσκευη απο την lg.Αν επαιζε κατω απο 300 το συζηταγαμε.Mi9t και ξερω ψωμι ( μεχρι τα 400 ευρω) δεν υπαρχει ανταγωνισμος στην mid-range κατηγορια (ο θεος να το κανει mid-range) απο οποιαδηποτε αλλη εταιρεια  πλεον 🤩

Mε τέτοια τιμή θα πάει απατο 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, hondakkias31 είπε

Mε τέτοια τιμή θα πάει απατο 

Ακλαφτο θα παει χαχαχ Αν ηξερε και ο κοσμος οτι υπαρχουν και τετοια κινητα η lg θα παρατουσε την παραγωγη smartphones και θα εμενε στις τηλεορασεις οπως λεει απο πανω ο φιλος nextp 

Δημοσ.

Ρε LG πόσο δύσκολο είναι τελικά;

3 σειρές, V, G, Q, η V η ναυαρχίδα, G mid range, Q η low end, κυκλοφόρησε τις όταν τις ανακοινώνεις, όχι 8 μήνες μετά και με 3 variants αναλόγως την  ήπειρο, και δώσε αναβαθμίσεις. Τόσο απλό.

Και για να μην παρεξηγηθώ, ήμουν με το G6 για 1 χρόνο και τώρα με το V30.. πριν ένα μήνα πήρα pie...........

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα μου αρεσει, η τιμή θα πεσει. 

Αυτο που δεν κατάλαβα ειναι γιατι εβαλαν τα κουμπιά απο τη λαθος πλευρά; (βλ. Note 10)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έ όχι και αδιάφορο..θα τρελαθούμε τελείως εδώ μέσα!

6.4 Screen FullHD+, Snapdragon 675, MicroSD, IP68, MIL-STD-810G, 32-bit Hi-Fi Quad DAC, 3D Stereo Sound DTS:X, Quick Charge 3.0, Bluetooth 5.0, NFC, 4000mAh, σύστημα 3 καμερών με ευρυγώνιο φακό και είναι αδιάφορο?

Διαβάσατε καν το κείμενο ή είδατε απλά τον τίτλο?

Όταν πέσει γύρω στα 350 ευρώ και κάτω μια χαρά λουκούμι είναι, μη λέμε και ότι θέλουμε!

Δεν σχολιάζω τα περί Xiaomi, κανένα Xiaomi δεν έχει ip68, mil-std-810g, 32-bit Hi-Fi DAC.

Άλλο το "δεν με ενδιαφέρουν εμένα" και άλλο το τι πραγματικά περιέχει ένα κινητό.

Και μην αρχίσετε τα περί boot loop έχει κουράσει..προ-περσινά ξινά σταφύλια.

Να μου πείτε για τις ανύπαρκτες αναβαθμίσεις στα κινητά της ναι πάω πάσο, την κράζω όσο δεν πάει, με andoid 9 ή 10 θα το πάρεις, πολύ πιθανό εκεί θα μείνεις 🤣

Επεξ/σία από music_lover
  • Like 12
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, music_lover είπε

Έ όχι και αδιάφορο..θα τρελαθούμε τελείως εδώ μέσα!

6.4 Screen FullHD+, Snapdragon 675, MicroSD, IP68, MIL-STD-810G, 32-bit Hi-Fi Quad DAC, 3D Stereo Sound DTS:X, Quick Charge 3.0, Bluetooth 5.0, NFC, 4000mAh, σύστημα 3 καμερών με ευρυγώνιο φακό και είναι αδιάφορο?

Διαβάσατε καν το κείμενο ή είδατε απλά τον τίτλο?

Όταν πέσει γύρω στα 350 ευρώ και κάτω μια χαρά λουκούμι είναι, μη λέμε και ότι θέλουμε!

Δεν σχολιάζω τα περί Xiaomi, κανένα Xiaomi δεν έχει ip68, mil-std-810g, 32-bit Hi-Fi DAC.

Άλλο το "δεν με ενδιαφέρουν εμένα" και άλλο το τι πραγματικά περιέχει ένα κινητό.

Και μην αρχίσετε τα περί boot loop έχει κουράσει..προ-περσινά ξινά σταφύλια.

Να μου πείτε για τις ανύπαρκτες αναβαθμίσεις στα κινητά της ναι πάω πάσο, την κράζω όσο δεν πάει, με andoid 9 ή 10 θα το πάρεις, πολύ πιθανό εκεί θα μείνεις 🤣

Εχεις δικιο τα χαραστηριστικα ακουγονται δυνατα και σιγουρα θα ειναι (για αυτο και εγω τουλαχτιστον αναφερω οτι θα μπορουσε να αποτελεσει μια τιμια επιλογη για καποιους).

Απο την αλλη οπως ομως ισχυει το οξυμωρο οτι ενω ολοι τρολαρουμε τον ταδε η τον δεινα vendor (μηδενος εξερομενου) σιγουρα κοιταμε να εχουμε και  συσκευη(ες για μερικους) που να ειναι απο vendors που τουλαχιστουν δινουν την αισθηση οτι ειναι πιο δυνατοι και εδραιωμενοι στο χωρο   (ναι εχεις δικιο αυτο ακουγεται πολυ ματαιοδοξο και ανοητο) και οι οποιοι δεν βγαζουν μια συσκευη που ακουγεται στο τοσο (και εδω ειναι το οξυμωρο που ελεγα γιατι απο την μια οι εν λογω vendors βγαζουν καταιγισμο προιοντων καθε τρεις και λιγο και απο την αλλη αυτο το γεγονος εχει κουρασει αφανταστα).

Με λιγα λογια και συγνωμμη εαν  κουρασα ζουμε εποχες που  ενα ειναι κατανοητο . Ολοι αυτοι προσπαθουν να παρουν χρηματα απο την τσεπη μας βασιζομενοι στην ματαιοδοξια μας  , γιατι κακα τα ψεμματα εαν ολοι μπορουσαμε να εχουμε ειτε ενα Note 10+ ειτε ενα Iphone XS Max δεν θα κοιτουσαμε παραδιπλα. (χωρις παρεξηγηση) 

Δημοσ.

Mαλλον , θα κανει να κλαψουν μανουλες . Ποιο xiaomi mi9t που σου καιει εγκεφαλο κτλ. Ανεκαθεν η lg εδινε τηλεφωναρες με κατασκευη και καμερες που τα <σπαγαν>, προσεγμενο sar οθονες σε αλλη διασταση. Αναμονη.

• Like 3
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, nionios1979 είπε

Mαλλον , θα κανει να κλαψουν μανουλες . Ποιο xiaomi mi9t που σου καιει εγκεφαλο κτλ. Ανεκαθεν η lg εδινε τηλεφωναρες με κατασκευη και καμερες που τα <σπαγαν>, προσεγμενο sar οθονες σε αλλη διασταση. Αναμονη.

Θέλω ο κατασκευαστής του smartphone μου απαραίτητα να φτιάχνει και λευκές συσκευές

Αν δεν φτιάχνει, θέλω τουλάχιστον να έχουν γράψει το software του Κινέζοι, να έχει ανοιχτό community, με πολλά πολλά πολλά stickers (http://en.miui.com) και VIP συνδρομή (https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12746-Επίσημη-έναρξη-της-VIP-υπηρεσίας-μας-προς-όλα-τα-μέλη-μας/)

Κάποια καλή πρόταση;
Ευχαριστώ

Επεξ/σία από EuphangeL
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...