Thomas82gr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Παιδιά καλημέρα σε όλους! Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον σταθερό μου υπολογιστή και συγκεκριμένα με το dvd recorder. Βάζω ένα DVD για να γράψω δεδομένα και όλα τα προγράμματα εγγραφής μου λένε "δεν επιλέχθηκε συσκευή εγγραφής" από το bios το dvd φαίνεται κανονικά, διαβάζει όλα τα cd και τα παίζει κανονικά αλλά για εγγραφή τίποτα. Εχω αλλάξει θέση του ΣΑΤΑ καλωδίου, έχω αλλάξει καλώδιο και πάλι τίποτε. Τώρα έκανα και reset τη μητρική και πάλι τίποτε... Είχα και ένα δεύτερο dvd recorder που απλά είχε πρόβλημα στο πορτάκι αλλά δούλευε κανονικα.. αλλά και σε αυτό μου λέει ότι δεν βρέθηκε συσκευή εγγραφής. Γνωρίζει κανένας τι πρόβλημα είναι αυτό; μήπως πρέπει να αλλάξω μητρική;
asmilon Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Εχεις προβλημα μονο οταν πας να γραψεις DVD? Στο My Computer φαινεται κανονικα το drive? Κανει αναγνωση των δισκων που βαζεις; Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2019 από asmilon
hp8 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Thomas82gr είπε δεν επιλέχθηκε συσκευή εγγραφής αυτό παρατηρείται συνήθως όταν έχεις δυο cd-dvd rom στο σύστημα Τα προγράμματα ζητάνε από πιο θα διαβασει και σε πιο θα γράψει Δες μήπως έχεις κάποια επιλογη στο πρόγραμμα Spoiler Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2019 από hp8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα