Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν υποστηρίζει το τηλέφωνο και να κατεβάσεις εφαρμογη (εκτός store το Spirit FM) δεν θα έχεις ράδιο. Η μόνη περίπτωση ειναι για κάποιο λόγο ο κατασκευαστής να μην εχει βάλει εφαρμογή για ράδιο (κυρίως στις ΗΠΑ γινόταν) άλλα αυτό γινόταν παλιότερα.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε

Υπάρχει και η λύση του να μεταφερθείτε στον τωρινό αιώνα.

Και άμα πέσει κάνα δίκτυο να δω τι θα κάνετε εσείς οι προοδευτικοί 😂😂😂 Εδώ μίση ώρα καταρρέουν τα σοσιαλ και επικρατεί πανικός!

Οι ανάγκες δεν είναι ίδιες για όλους!

Επεξ/σία από eko13
Δημοσ.
1 ώρα πριν, eko13 είπε

Και άμα πέσει κάνα δίκτυο να δω τι θα κάνετε εσείς οι προοδευτικοί 😂😂😂 Εδώ μίση ώρα καταρρέουν τα σοσιαλ και επικρατεί πανικός!

Οι ανάγκες δεν είναι ίδιες για όλους!

Και άμα κατασταφούν οι κεραίες αναμετάδοσης, τί θα κάνετε εσείς οι συντηρητικοί;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, Voodooman είπε

Και άμα κατασταφούν οι κεραίες αναμετάδοσης, τί θα κάνετε εσείς οι συντηρητικοί;

Θα το γυρησουμε στο απλικαησο😂😂 Γιατί εμείς θα έχουμε απ στα κινητά μας, εσείς ομως δεν θα έχετε FM στα δικά σας😂😂

Η μόνη περίπτωση να καταστεί περιττό το FM είναι όταν έρθει το πραγματικά απεριόριστο ίντερνετ. Οι δικαιολογίες που προβάλλουν οι εταιρίες είναι για γέλια. 

Επεξ/σία από eko13
Δημοσ.

Εγώ ήμουν από τους Τζιχαντιστές του FM radio chip, τρελαινόμουν με τις συσκευές που δεν είχαν. Τελικά κατάλαβα ότι ο λόγος ήταν επειδή δεν είχα αρκετά δεδομένα.

• Like 1
Δημοσ.

Να υπάρχει και απεριοριστο internet και FM radio chip και άλλες  λειτουργίες που αφαιρέθηκαν κατα καιρους ,και ότι βολεύει καθένα να χρησιμοποιεί κάθε φορά . Παλι θα τα κονομάνε οι εταιρίες γιατι θα συνεχίσουν να βγαζουν μοντέλα τύπου εχω καλυτερο ραδιοφωνο όπως με τις καμερες κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Μπα το ραδιο δεν έχει πολλα πράματα να φτιάξει μόνο το RDS κάνει διάφορα, μετά θέματα εφαρμογής είναι. 

Όλα ήταν καλά μέχρι να βάλει το χέρι της η Απλ και μας κατεστρεψε

Εβγαλε: αποσπώμενη μπαταρία, ράδιο, κάρτα μνήμης, θύρα ακουστικών κτλ 

Μετά οι άλλοι σου λένε "χαζοί ειμαστε? Ας ακολουθήσουμε"

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/7/2022 στις 11:30 ΠΜ, Voodooman είπε

Εγώ ήμουν από τους Τζιχαντιστές του FM radio chip, τρελαινόμουν με τις συσκευές που δεν είχαν. Τελικά κατάλαβα ότι ο λόγος ήταν επειδή δεν είχα αρκετά δεδομένα.

Και εγώ χρησιμοποιώ το fm radio στο καθημερινό περπάτημα και τρέξιμο γύρω στη 1 με 1.30 ώρα. Μου αρέσει να ακούω αθλητικά ή ενημερωτικές εκπομπές.

Βασικά δεν ξέρω πόσα data χρειάζονται ανά ώρα και δεν μου περισσεύουν για τον μήνα.

Προς το παρόν έχω βολευτεί με το redmi note 10 pro, που είναι κινητάρα, τα έχει όλα και συμφέρει. Έχει και app για την άσκηση και g-pay, αν χρειαστεί να ψωνίσω κάτι. Όλα σε ένα. Υπάρχουν επίσης εναλλακτικά τα galaxy A52 και Α72, το moto G82 και κάποια  λίγα ακομη. Όταν μετά από κανένα χρόνο+, χρειαστεί να αλλάξω, βλέποντας και κάνοντας 😆😆😆

Επεξ/σία από Green Dragon

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...