ELTASSOS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Eγω εχω ενα μπ3 που εχει και ραδιο και παιζει και βιντεο...κινεζια αλλα μια χαρα. Δεν ξοδευω μπαταρια κινητου. Κανα 20 αρι ευρω ειναι οκ να ακους ειδησεις μουσικη μετρο κλπ. Τα ακουστικα εχουν σημασια. Υπαρχουν και ακουστικα με δεκτη....αυτονομα.
nickolas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Εγώ σε iPhone έχω το E-Radio. Βρίσκεις (σχεδόν) όλους τους Ελληνικούς σταθμούς. 1
Green Dragon Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Χρησιμοποιώ το VRadio, το οποίο πλέον δουλεύει απροβλημάτιστα. Δεν μου έχει κάνει εδώ και μέρες καμμία διακοπή, ούτε όταν απενεργοποιείτε η οθόνη, ούτε σε συνδυασμό με βελτιστοποίηση της μπαταρίας. Μη το ματιάσω, είναι super!. Μίλησα με τον προγραμματιστή της εφαρμογής και μου είπε να κάνω ένα σετάρισμα, με τη βοήθειά του, που έλυσε το πρόβλημα. 1
sotirisl Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 εγώ που ούτως ή αλλως δεν μπορώ να ακουσω ελληνικό ραδιόφωνο από δέκτη FM καθώς μένω στο εξωτερικό χρησιμοποιώ την εφαρμογη e-radio.gr
Candela Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Υπάρχουν smartphones που έχουν ενσωματωμένο τσιπ για ραδιόφωνο, αλλά δεν έχουν εφαρμογή ραδιόφωνο και πρέπει να κατεβάσεις την εφαρμογή ραδιόφωνο από το Google Play ή από κάπου αλλού? (για ραδιόφωνο που να παίζει χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ αναφέρομαι) Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2022 από Candela
Fotia Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δεν μπορεις να ξέρεις ποια τηλεφωνα έχουν ενσωματωμένο τσιπ . Καλύτερα να αγοράσεις κάποιο που αναφέρει σχετικά εχει ραδιόφωνο ,που πλέον είναι λίγα . 1
Candela Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Fotia είπε Δεν μπορεις να ξέρεις ποια τηλεφωνα έχουν ενσωματωμένο τσιπ . Καλύτερα να αγοράσεις κάποιο που αναφέρει σχετικά εχει ραδιόφωνο ,που πλέον είναι λίγα . Ισχύει ή όχι αυτό που έγραψα παραπάνω, ότι δηλαδή μπορεί να έχει ενσωματωμένο τσιπ αλλά να μην έχει εφαρμογή ραδιοφώνου και να χρειαστεί να την κατεβάσεις?
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 28 λεπτά πριν, Candela είπε Ισχύει ή όχι αυτό που έγραψα παραπάνω, ότι δηλαδή μπορεί να έχει ενσωματωμένο τσιπ αλλά να μην έχει εφαρμογή ραδιοφώνου και να χρειαστεί να την κατεβάσεις? Αλλο να λείπει η εφαρμογή και άλλο να είναι κλειδωμενο ως δυνατότητα.Αν είναι κλειδωμένο ως δυνατότητα ίσως να γίνεται ενεργό με άλλη ρομ. 1
Candela Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 28 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αλλο να λείπει η εφαρμογή και άλλο να είναι κλειδωμενο ως δυνατότητα.Αν είναι κλειδωμένο ως δυνατότητα ίσως να γίνεται ενεργό με άλλη ρομ. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, να σαι καλά
eko13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Αυτο με το τσιπακι που λετε δεν ισχυει παντα, υπαρχουν κινητα με το ιδιο τσιπακι που το ενα εχει και το αλλο δεν εχει, ουτε να παιρνει με προγραμμα (Spirit FM). Εμενα η ελλειψη Ραδιο ειναι λογος απορριψης, εδω ειχα παρει κινητο που εχει ραδιο στην Ινδια και Κινα αλλα το ιδιο μοντελο στην γκλομπαλ εκδοση το ειχαν απενεργοποιησει!! Real me 6 pro. Χρησιμοποιω και εγω το VR, για σημεια που δεν πιανει, ειμαι σχετικα ικανοποιημενος, κανει δουλιτσα αλλα εχει ενοχλητικες ηχιτικες διαφημισεις, και κοβεται οταν χανει το σημα, θα προτιμουσα να κανει buffering και να μην κοβεται κας ας ειχε μια καθυστεριση 10 δευτερολεπτων πχ... Επισης ουτε τα handsfree με ραδιο ειναι λυση διοτι ειναι ξεχωριστη συσκευη, θελουν εξτρα φορτιση. Υπηρχαν παλιοτερα ενσυρματα ακουστικα που ειχα ενσωματωμενο fm ραδιο με δικια τους μπαταρια ή και χωρις! Aπορω γιατι τα σταματησαν. Σιγουρα υπαρχουν μοντελα για Sony Ericsson και Motorola Αυτο πχ ηταν για motorolla https://www.amazon.com/-/es/Motorola-Stereo-Radio-auricular-V70-teléfonos/dp/B0000633KT/ 2
Candela Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, eko13 είπε εδω ειχα παρει κινητο που εχει ραδιο στην Ινδια και Κινα αλλα το ιδιο μοντελο στην γκλομπαλ εκδοση το ειχαν απενεργοποιησει!! Real me 6 pro Όταν λες το είχαν απενεργοποιήσει τι εννοείς? Είχε τσιπ για FM ράδιο και δεν είχε κατεβασμένη εφαρμογή ράδιο, ή δεν υπήρχε καθόλου ράδιο όπως στο Samsung Galaxy A03s?
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Eγω στα δυο τελευταία μου κινητά που το πρώτο είχε ραδιο και το δευτερο όχι εχω το http://radio.garden/ Δοκιμασε το .
Candela Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Συγκεκριμένα: Έχω το Alcatel 1B (2022). Στην ιστοσελίδα της Alcatel (https://www.alcatelmobile.com/product/smartphone/alcatel1/alcatel-1b-2022/#spec) αναφέρει ότι έχει ράδιο η έκδοση 5031 G την οποία και έχω. Έψαξα παντού στο μενού στο κινητό και δεν βρήκα ράδιο. Βρήκα μόνο κάτι για ράδιο όταν πήγα στις ρυθμίσεις και στην αναζήτηση πάτησα "FM" και μου έβγαλε αυτό εδώ: Όταν πατάω επάνω σ αυτά τα δύο δεν ανοίγει κανένα ράδιο. Τι ακριβώς παίζει? Είναι κλειδωμένο το ράδιο? Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2022 από Candela
eko13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, Candela είπε Όταν λες το είχαν απενεργοποιήσει τι εννοείς? Είχε τσιπ για FM ράδιο και δεν είχε κατεβασμένη εφαρμογή ράδιο, ή δεν υπήρχε καθόλου ράδιο όπως στο Samsung Galaxy A03s? Το Realme 6 pro που ειναι φανταστικο τηλεφωνο (μεχρι και καμερα με τηλεφακο εχει και επεξεργαστη ιδιο με το 8 προ εχει) στα χαρακτηριστικα εχει ραδιο και οι ασιατες χρηστες αναφερουν οτι εχει. Στα τηλεφωνα που προοριζονται για ευρωπη με ιδιο τσιπακι (αλλα εχουν αλλη κωδικη ονομασια) το ραδιο το εχουν απενεργοποιησει λογω λεει καποιας ευρωπαικης νομοθεσιας! που απαγορευει τα ραδιοφωνα! λες και η xiaomi και η samsung δεν βαζουν ραδιο στα κινητα τους... Εμενα περισσοτερο για γελοια δικαιολογια μου κανει για να κοψουν μελλοντικα (οπως και το εκαναν) το ραδιοφωνο σε ολα τους τα μοντελα!
Candela Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Στις 25/6/2022 στις 5:05 ΜΜ, eko13 είπε Το Realme 6 pro που ειναι φανταστικο τηλεφωνο (μεχρι και καμερα με τηλεφακο εχει και επεξεργαστη ιδιο με το 8 προ εχει) στα χαρακτηριστικα εχει ραδιο και οι ασιατες χρηστες αναφερουν οτι εχει. Στα τηλεφωνα που προοριζονται για ευρωπη με ιδιο τσιπακι (αλλα εχουν αλλη κωδικη ονομασια) το ραδιο το εχουν απενεργοποιησει λογω λεει καποιας ευρωπαικης νομοθεσιας! που απαγορευει τα ραδιοφωνα! λες και η xiaomi και η samsung δεν βαζουν ραδιο στα κινητα τους... Εμενα περισσοτερο για γελοια δικαιολογια μου κανει για να κοψουν μελλοντικα (οπως και το εκαναν) το ραδιοφωνο σε ολα τους τα μοντελα! Γίνεται να κατεβάσεις εφαρμογή ραδιόφωνο από το Google Play και να παίζει το ραδιόφωνο χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα