Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. 

Συνηθίζω να ακούω ραδιόφωνο στο κινητό μου S9+, το οποίο δεν διαθέτει FM Radio. Έχω χρησιμοποιήσει δύο τρόπους. Ο πρώτος είναι η εφαρμογή VRadio. Ο δεύτερος είναι μέσω της ιστοσελίδας του σταθμού που ανοίγω στον browser.

To VRadio είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή που έχω βρει στο Play Store, αλλά μου κάνει συχνές διακοπές. Έχω παρατηρήσει ότι κάνει διακοπή πιο συχνά όταν απενεργοποιείται η οθόνη ή το κόβει η λειτουργία βελτιστοποίησης της μπαταρίας. Προφανώς καταναλώνει πολύ μπαταρία. Από την άλλη, με βολεύει γιατί έχει προγραμματισμό για να κλείνει μετά από κάποια ώρα.

Η παρακολούθηση από την ιστοσελίδα είναι πιο σταθερή, αλλά δεν έχει πρόβλεψη για να κλείνει μετά από κάποια ώρα και μένει ανοιχτό όλη τη νύχτα. Εσείς ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε  ή τι ρυθμίσεις έχετε για να λειτουργεί χωρίς διακοπές;

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αγοράζεις κινητό με ραδιόφωνο.

Εγώ έχω το vradio, έκανα το λάθος και πήρα κινητό χωρίς ράδιο δεν την ξανά παθαίνω.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, chios είπε

Αγοράζεις κινητό με ραδιόφωνο.

Εγώ έχω το vradio, έκανα το λάθος και πήρα κινητό χωρίς ράδιο δεν την ξανά παθαίνω.

Και εγώ δεν θα την ξαναπάθω. Νόμιζα πως θα ήταν κάτι απλό. Εσύ πως τα πας με το VRadio; Έχεις διακοπές σε σχέση με την οθόνη ή και άσχετα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η πιο γνωστή εφαρμογή του είδους είναι νομίζω η TuneIn radio. Είναι πολύ καλή, αν έχεις δεδομένα για ξόδεμα.

Επειδή η έλλειψη FM radio έχει γίνει πληγή για τις ναυαρχίδες, έκανα ένα κουράγιο και αγόρασα αυτό το handsfree, που έχει ενσωματωμένο δέκτη FM και ξεμπέρδεψα. Πανάκριβο, τουλάχιστον στην Ελλάδα, αλλά τουλάχιστον έχω πια FM receiver.  Δεν λειτουργεί άριστα με το S10 μου όπως το παλιότερο SBH50 που είχα, έχει αρκετά προβλήματα με τις ειδοποιήσεις, αλλά την δουλειά του την κάνει.

Επεξ/σία από Voodooman
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Voodooman είπε

Η πιο γνωστή εφαρμογή του είδους είναι νομίζω η TuneIn radio. Είναι πολύ καλή, αν έχεις δεδομένα για ξόδεμα.

Επειδή η έλλειψη FM radio έχει γίνει πληγή για τις ναυαρχίδες, έκανα ένα κουράγιο και αγόρασα αυτό το handsfree, που έχει ενσωματωμένο δέκτη FM και ξεμπέρδεψα. Πανάκριβο, τουλάχιστον στην Ελλάδα, αλλά τουλάχιστον έχω πια FM receiver.  Δεν λειτουργεί άριστα με το S10 μου όπως το παλιότερο SBH50 που είχα, έχει αρκετά προβλήματα με τις ειδοποιήσεις, αλλά την δουλειά του την κάνει.

Πολύ ακριβό handsfree και από την στιγμή που υπάρχουν τόσα κινητά με ράδιο δεν βλέπω λόγο να το αγοράσω.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, chios είπε

Πολύ ακριβό handsfree και από την στιγμή που υπάρχουν τόσα κινητά με ράδιο δεν βλέπω λόγο να το αγοράσω.

Κινητά με ράδιο υπάρχουν, οι ναυαρχίδες με ράδιο είναι σε έλλειψη...

Δημοσ.

Σχετικά με το να ακούς ραδιοφωνο με δεδομένα. 

Τραβάει πολύ; δηλαδή ξεζουμιζει δεδομένα ή είναι νορμάλ η καταναλωση; 

(μιλάμε για νορμάλ ποιότητα και όχι βέλτιστη κτλπ) 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Voodooman είπε

2 ώρες πριν, coolnetgr είπε

Με την εφαρμογή Greek Radios.

Θα δοκιμάσω και αυτές τις δύο εφαρμογές, να δω ποια δουλεύει καλύτερα στη συσκευή μου, χωρίς διακοπές.

23 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Σχετικά με το να ακούς ραδιοφωνο με δεδομένα. 

Τραβάει πολύ; δηλαδή ξεζουμιζει δεδομένα ή είναι νορμάλ η καταναλωση; 

(μιλάμε για νορμάλ ποιότητα και όχι βέλτιστη κτλπ) 

Ευτυχώς ακούω ραδιόφωνο μόνο στη δουλειά ή στο σπίτι και δεν χρειάζομαι δεδομένα. Υπάρχει το WIFI. Μία φορά που χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω το VRadio έξω με δεδομένα, υπολόγισα ότι ήθελε 40-50 mb την ώρα. Δεν θυμάμαι καλά, μπορεί να κάνω και λάθος. Αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει αυτές τις εφαρμογές με δεδομένα, ας μας πει.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Voodooman είπε

Κινητά με ράδιο υπάρχουν, οι ναυαρχίδες με ράδιο είναι σε έλλειψη...

Το ξέρω ότι υπάρχουν, ναυαρχίδες ( ο Θεός να τις κάνει) δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσω, δεν θα σκάσω ένα σωρό λεφτά για να μην έχω αυτό που θέλω. Κινητό αγοράζω για να μου καλύπτει τις ανάγκες μου όχι για μόστρα.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω κρατήσει το παλιό μου Samsung.Αλλιώς και με κινητό των 20€ ακούς ραδιόφωνο.

Οι περισσότερες ναυαρχίδες δεν έχουν ραδιόφωνο και έχουν τα low και τα mid range smartphones.  😕

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...