alex_kwn11 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Γεια σας!! Σκέφτομαι πολύ έντονα ότι θα μου ταίριαζε να είχα μια επιχείρηση με ενα μινι bus όπου θα πηγαινα τους τουρίστες ημερίσιες εκδρομές με ξενάγηση. Χρειάζομαι άδεια λεωφορείου; Άδεια ταξί; Πόσο κοστίζει; Γενικά ότι πληροφορία ξέρετε θα μου ήταν χρήσιμη. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2019 από alex_kwn11
Βασίλης_29 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Aυτά που ζητάς δεν πρόκειται να τα μάθεις από εδώ. Το μόνο που μπορεί να πληροφορηθείς είναι απόψεις άσχετες, αναξιόπιστες ή με λάθη που αν βασιστείς σε αυτές απλά θα πετάξεις κάποια λεφτά για μια επένδυση που θα πάει χαμένη και μετά θα κλαίγεσαι. Αυτά απαιτούν ανθρώπους με εμπειρία, έρευνα μελέτη και σχέδιο που φυσικά θα πληρώσεις για αυτό για να είσια οκ αργότερα. 11 2
panosk1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Σίγουρα θες δίπλωμα ανάλογο του οχήματος που οδηγάς ,μετά δες εδώ https://www.iefimerida.gr/news/78240/εννιαθέσια-ταξί-άδεια-σε-15-μέρες-από-τον-εοτ . Θα πρέπει να κανεις συνεργασία με κανα ξενοδοχείο ,μαγαζί και να πεξεις Πολυ internet για διαφήμιση . Και μην ξεχνάς ότι ουσιαστικά κανεις έναρξη σαν ελ.επαγγελαμτιας με ότι συνεπάγεται αυτό φορολογικά .
alex_kwn11 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Απλα εγω ηθελα να μαθω αν ξερετε αν δινει το κρατος τετοιες αδειες για τουριστικο λεωφορειο γιατι πχ για ταξι δεν δινει γιατι αν δεν δινει τζαμπα το συζηταμε ολα τα αλλα που χρειαζονται τα γνωριζω...
panosk1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, alex_kwn11 είπε Απλα εγω ηθελα να μαθω αν ξερετε αν δινει το κρατος τετοιες αδειες για τουριστικο λεωφορειο γιατι πχ για ταξι δεν δινει γιατι αν δεν δινει τζαμπα το συζηταμε ολα τα αλλα που χρειαζονται τα γνωριζω... Άλλο το λεωφορείο και άλλο το 9θεσιο για transfer ,στο 9θεσιο αν διάβαζες αυτό που έβαλα λέει ότι είναι ελεύθερες οι άδειες και ότι κάνεις αίτηση στον ΕΟΤ .
alex_kwn11 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Φιλε μου εγω λεω για ενα λεωφορειο 20 θεσεων οχι για 9 Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2019 από alex_kwn11
Joshua21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 11 ώρες πριν, alex_kwn11 είπε Γεια σας!! Σκέφτομαι πολύ έντονα ότι θα μου ταίριαζε να είχα μια επιχείρηση με ενα μινι bus όπου θα πηγαινα τους τουρίστες ημερίσιες εκδρομές με ξενάγηση. Χρειάζομαι άδεια λεωφορείου; Άδεια ταξί; Πόσο κοστίζει; Γενικά ότι πληροφορία ξέρετε θα μου ήταν χρήσιμη. 1 ώρα πριν, alex_kwn11 είπε Φιλε μου εγω λεω για ενα λεωφορειο 20 θεσεων οχι για 9 Συνήθως όταν λέμε mini bus εννοούμε κάποιο όχημα 9 θέσεων το πολύ, όχι λεωφορείο 20 θέσεων.
alex_kwn11 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Ενταξει μπορει να ειπα λαθος εκφραση για 20 θεσεων μπορει να με καλυψει ο εοτ τι πρεπει να κανω;
Joshua21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 39 λεπτά πριν, alex_kwn11 είπε Ενταξει μπορει να ειπα λαθος εκφραση για 20 θεσεων μπορει να με καλυψει ο εοτ τι πρεπει να κανω; Να ρωτήσεις τον ΕΟΤ μήπως? Μόνο αυτός μπορεί να σου απαντήσει με σιγουριά. Κοίτα μόνο όταν ρωτήσεις μην πεις mini bus, γιατί θα καταλάβουν κάτι άλλο από αυτό που θέλεις.
moure Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Τουριστικό λεωφορείο δημόσιας χρήσεως είναι αυτό που θες.Χρειαζεται άδεια που την δίνει το κράτος αρκεί το λεωφορείο που θα πάρεις να είναι νέας τεχνολογίας με κινητήρα euro 5 και νεότερο. Φυσικα θα πρέπει να έχεις άδεια οδικού μεταφορεα επιβατικών μεταφορών.
alex_kwn11 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δηλαδη αυριο το πρωι μπορω να ζητησω αδεια απο το κρατος ή βγάζουν προκήρυξη που λεει δινονται τοσες αδειες;
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, alex_kwn11 είπε Δηλαδη αυριο το πρωι μπορω να ζητησω αδεια απο το κρατος ή βγάζουν προκήρυξη που λεει δινονται τοσες αδειες; Tι κεφάλαιο έχεις;
alex_kwn11 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) αυτη την στιγμη Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2019 από alex_kwn11
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Θα σου προτεινα να μην ασχοληθεις με το αντικειμενο απλα επειδη νομιζεις οτι σου αρεσει. Τουλαχιστον οχι με τη μορφη επιχειρησης. Ξεκινα ας πουμε ως οδηγος και βλεπουμε. Το γεγονος οτι θες να ασχοληθεις με ενα αντικειμενο ως επιχειρηματιας καταφευγοντας στο ινσομνια για κατευθυνσεις, προφανως πρεπει να σε προβληματισει και να σου βαλει φρενο στα σχεδια σου για μια σειρα απο λογους. Ο βασικοτερος, δεν εχεις σχεση με το αντικειμενο. Πώς ακριβως θα πουλησεις κατι που δεν το ξερεις καν;
alex_kwn11 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Το αν ασχοληθω ή οχι θα το κρινω εγω εγω απλως ρωταω ποσο κοστιζει αν ξερετε η αδεια γιατι το αμαξι το εχω βρει και αν μπορω να αγορασω αδεια αυριο το πρωι... Αστα τα λεφτα που ειπα... Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2019 από alex_kwn11 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις