Ukforthemoment Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 7 λεπτά πριν, Zazula είπε Είστε πάντως σίγουροι πως η διαδικασία με την ΕΛΠΑ για το πάλαι ποτέ international license συνεχίζει να ισχύει όπως την κάναμε παλιά; Διότι η ΕΛΠΑ πλέον δεν βρίσκεται εκεί που ήταν (έχουν πάει τα κεντρικά των Ελτά courier), το σάιτ της δεν δουλεύει, η σελίδα στο Ermis που ανέφερε τα σχετικά έχει κατέβει κ.ο.κ. το 'χει κάνει κανείς σας τώρα πρόσφατα; Το έχω κάνει εγώ τον Μάρτιο αλλά όχι Αθήνα.Ήταν σε περιφεριακο γραφείο στην επαρχία Στο λινκ εχει όλα τα γραφεία . https://www.gocar.gr/news/feed/27634,Taxideyeis_sto_exwteriko_Mhpws_xreiazesa.html# 1
George alex Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Στις 29/8/2019 στις 11:37 ΜΜ, leonidas_fs είπε 1) Το χρησιμοποιεί κανονικά, εαν έχει την κάρτα και οχι το παλιό! 2) Δεν νομίζω οτι καλύπτετε απο το ΙΚΑ σε περίπτωση που πάθει κάτι εκει, αλλα ας απαντήσεις κάποιος που ξέρεις καλύτερα. 3) Λέγεται Revolut και είναι οτι καλύτερο, ειδικά για χώρες που δεν έχουν ευρώ, την χρησιμοποιεί άφοβα! Καλησπέρα συγνώμη που ανοίγω πάλι αυτή την συζήτηση αλλά θα κάνω εάν ταξίδι Αμερική και Καναδά και ήθελα να ρωτήσω για το δίπλωμα οδήγησης Έχω την καινούργια κάρτα. Επίσης έψαξα στα official site της πολιτείας της Αμερικής και Καναδά και γράφανε ότι με το δίπλωμα της χώρας σου για τους πρώτους 3 και 6 μήνες αντίστοιχα είσαι κομπλέ αρκεί το δίπλωμα να είναι σε λατινικούς χαρακτήρες. Όπως ξέρετε στα καινούργια διπλώματα να ονόματα μας είναι σε λατινικούς χαρακτήρες αλλά ο τόπος γέννησης κλπ όχι. Όπως επίσης δεν γραφεί Driving license αλλά ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ. Αν κάποιος έχει επισκεφθεί και ξέρει να απαντήσει μην το ρισκάρω και πάω με το ευρωπαϊκό δίπλωμα μόνο και μπλέξουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα