Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spyros1908 είπε

Εγω επειδή ειμαι γκατζετακιας και τρελαίνομαι για τα ρολογια της Garmin το εβαλα ηδη αγγελία εδω στο insomnia..

Ενταξει τρελές διαφορές δεν έχει..

Κι εγώ έβαλα αγγελία το 5x plus μου αλλά σκέφτομαι να την κατεβάσω γιατί το 6x pro που έχουν φέρει μέχρι στιγμής δεν είναι το sapphire (όπως και το solar) και δεν ψήνομαι τόσο για το απλό, συν ότι με χαλάει λίγο το καινούργιο design στο bezel, με τα εξογκώματα..

Ας δώσει κάποια features και στα προηγούμενα μοντέλα η garmin.. Στον τομέα υποστήριξης με updates είναι τραγική!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά απογοητεύτηκα πλήρως από τη νέα σειρά η οποία δε δικαιολογεί σε καμία περίπτωση να λέγεται 6. Το ότι άλλαξαν το όνομα νομίζω ότι είναι καθαρά θέμα marketing. Για αυτούς που είναι στη σειρά 5 plus όπως εγώ μιλάω και όχι γενικά για τις συσκευές..

-Περίμενα σίγουρα κάποιον επιπλέον αισθητήρα και όχι απλά το Pulse Ox που έχω από πέρυσι στο 5Χ Plus.

-Περίμενα σίγουρα περισσότερα στο smart κομμάτι του ρολογιού που έχουμε μια από τα ίδια.

-Το «solar» είναι απλά αστείο και ζητάνε και 150 ευρώ για όση ενέργεια μπορεί να δώσει σε 15-20 λεπτά ένα power bank...

Προσωπικά θα την προσπεράσω τη σειρά 6 διαβάζοντας και 1-2 εκτενή reviews που μόλις ανέβηκαν Αμερική.

Καλοφορετα βέβαια σε όσους τα επιλέξουν καθώς μιλάμε για τα απόλυτα αθλητικά ρολόγια της αγοράς. Για όσους βγουν στη γύρα τώρα και θέλουν το Τοπ , θα είναι σίγουρα ήδη στο καλάθι τους.

Καλη σεζόν να έχουμε όλοι όσοι «βασανίζουμε» με τον ένα ή τον άλλο τρόπο νου και σώμα! 🔥🔥🔥

Επεξ/σία από Looter
  • Like 9
Δημοσ.

Απίστευτα specs για κάποιον που ασχολείται με κάτι σχετικό....Μιλάμε για επένδυση ξεκάθαρα....Πάρτες Apple Watch και Galaxy εσεις....

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο 5x plus πάντως, οι διαφορές είναι αστείες. Δίνουν καινούριο μοντέλο και μου διαφημίζουν το νέο μενού. Οκ αν ήθελαν το εβαζαν και με update στο 5X+. και μετά λέει και οι χάρτες αλλάζουν χρώματα.

Το μόνο ουσιασικό είναι η μεγαλύτερη οθόνη, αλλά και αυτό δεν πολυμετράει.

Δεν είναι όπως στα κινητά με super amoled οθόνες, που διαβάζεις μαιλ, ταινίες κτλ. Μιλάμε για sportwatch, βλέπεις την ώρα και σου κάνει track ασκήσεις και καθημερινότητα.

Επεξ/σία από Socratis_g
Δημοσ.

Ακομα με το 5x plus ειμαστε ,εκει μας καταντησαν οι αλητες αχχα .

Το ψηνω   για το 6 αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα   σιγουρα .

Δημοσ.
11 ώρες πριν, xenos.p είπε

Κι εγώ έβαλα αγγελία το 5x plus μου αλλά σκέφτομαι να την κατεβάσω γιατί το 6x pro που έχουν φέρει μέχρι στιγμής δεν είναι το sapphire (όπως και το solar) και δεν ψήνομαι τόσο για το απλό, συν ότι με χαλάει λίγο το καινούργιο design στο bezel, με τα εξογκώματα..

Ας δώσει κάποια features και στα προηγούμενα μοντέλα η garmin.. Στον τομέα υποστήριξης με updates είναι τραγική!!

Εγώ εχω παραγγείλει το fenix 6x την sapphire έκδοση,και μαλιστα το καταστημα επειδή αγοράζω συχνα από εκεί μου έκοψε συνολικά 80ευρω!!

• Like 5
Δημοσ.
2 ώρες πριν, spyros1908 είπε

Εγώ εχω παραγγείλει το fenix 6x την sapphire έκδοση,και μαλιστα το καταστημα επειδή αγοράζω συχνα από εκεί μου έκοψε συνολικά 80ευρω!!

αμα εισαι συχνος πελατης γενικα κοβουν

• Like 2
Δημοσ.

Πηγαίνω για το 6Χ Pro Sapphire. Εδώ  μόνο το βρήκα, δεν γράφει Pro, αλλά μάλλον έχουν κάνει λάθος, γιατί το απλό Χ Sapphire είναι στα 750€.
Το έχετε βρει πουθενά αλλού;

Δημοσ.
Στις 29/8/2019 στις 11:37 ΜΜ, Looter είπε

Προσωπικά απογοητεύτηκα πλήρως από τη νέα σειρά η οποία δε δικαιολογεί σε καμία περίπτωση να λέγεται 6. Το ότι άλλαξαν το όνομα νομίζω ότι είναι καθαρά θέμα marketing. Για αυτούς που είναι στη σειρά 5 plus όπως εγώ μιλάω και όχι γενικά για τις συσκευές..

-Περίμενα σίγουρα κάποιον επιπλέον αισθητήρα και όχι απλά το Pulse Ox που έχω από πέρυσι στο 5Χ Plus.

-Περίμενα σίγουρα περισσότερα στο smart κομμάτι του ρολογιού που έχουμε μια από τα ίδια.

-Το «solar» είναι απλά αστείο και ζητάνε και 150 ευρώ για όση ενέργεια μπορεί να δώσει σε 15-20 λεπτά ένα power bank...

Προσωπικά θα την προσπεράσω τη σειρά 6 διαβάζοντας και 1-2 εκτενή reviews που μόλις ανέβηκαν Αμερική.

Καλοφορετα βέβαια σε όσους τα επιλέξουν καθώς μιλάμε για τα απόλυτα αθλητικά ρολόγια της αγοράς. Για όσους βγουν στη γύρα τώρα και θέλουν το Τοπ , θα είναι σίγουρα ήδη στο καλάθι τους.

Καλη σεζόν να έχουμε όλοι όσοι «βασανίζουμε» με τον ένα ή τον άλλο τρόπο νου και σώμα! 🔥🔥🔥

Πολυ σωστος!

Δημοσ.
Στις 29/8/2019 στις 11:29 ΜΜ, xenos.p είπε

Στο egalagy έχουν το Sapphire.

• Like 2
Δημοσ.

Το πηρα!πολύ ωραίο και πολύ καλό!Το μόνο θεμα..κλασικα! Πρέπει να περιμένεις αρκετά να βγαλουν τα watche faces και applications επειδή είναι καινούργιο το ρολόι!

Δημοσ.
Στις 30/8/2019 στις 9:58 ΠΜ, Socratis_g είπε

Απο 5x plus πάντως, οι διαφορές είναι αστείες. Δίνουν καινούριο μοντέλο και μου διαφημίζουν το νέο μενού. Οκ αν ήθελαν το εβαζαν και με update στο 5X+. και μετά λέει και οι χάρτες αλλάζουν χρώματα.

Το μόνο ουσιασικό είναι η μεγαλύτερη οθόνη, αλλά και αυτό δεν πολυμετράει.

Δεν είναι όπως στα κινητά με super amoled οθόνες, που διαβάζεις μαιλ, ταινίες κτλ. Μιλάμε για sportwatch, βλέπεις την ώρα και σου κάνει track ασκήσεις και καθημερινότητα.

φίλε μου η οθόνη του 6 δεν υπάρχει, κάνει το 5χ να μοιάζει με ρολόι του '90. Μονο για την οθόνη και τίποτα άλλο αξίζει να αναβαθμιστείς. Εγώ στα προηγούμενα fenix είχα θέμα, στην οθόνη τους δεν μπορούσα να δω τίποτα, και μικρές και πολύ δύσκολες στην θέαση. Η οθόνη του 6 είναι ότι ακριβώς ήθελα, τρομερή αντίθεση, με ελάχιστο φως στο δωμάτιο βλέπεις πεντακάθαρα τα πάντα, ΠΟΛΥ μεγαλύτερη από το 5χ, που σημαίνει πολύ πιο ευανάγνωστες οι πληροφορίες αν οχι περισσότερες αν θελήσεις λόγω μεγαλύτερης επιφάνειας. Τρομερή βελτίωση στον αυτόματο φωτισμό, ακαριαίο άναμμα της οθόνης όταν πας να δεις το ρολόι χωρίς λάθη κ.τ.λ. Τέλος το νέο software είναι ΕΤΗ φωτός μπροστά, βασικά δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα fenix 3-5, επιτέλους έγινε ανθρώπινο, εύκολο, όμορφο, λειτουργικό, κ.τ.λ. Επίσης ξέχασα να πω ότι ο νέος αισθητήρας καρδιακών παλμών δουλεύει άψογα εκεί που είχα θέμα με τα υπόλοιπα fenix, μόλις δηλαδή ίδρωνε το χέρι μου. Βασικά οι καρδιακοί παλμοί στο 3-5 είναι παντελώς άχρηστοι μιας και υπολειτουργούν κατά την άσκηση αν ιδρώσεις (εκεί που τους χρειάζεσαι δηλαδή). Στο 6 είναι σαν να ανακαλύφθηκε ξανά ο αισθητήρας και η λειτουργία καρδιακών παλμών. Αυτά στις 2 μέρες που έχω το ρολόι στα χέρια μου. Αν με ρωτήσει κάποιος θα έλεγα το εξής. Οχι, από το fenix 3 στο fenix 5 δεν υπάρχει λόγος να πας. Από το 3-5 στο 6, χωρίς δεύτερη σκέψη. Επειδή είχα όλα τα fenix, βλέπω αγγελίες τα fenix 5x+ στα 600 ευρώ και με πιάνουν τα γέλια, όταν με 150 παραπάνω μπορείς να πάρεις καινούργιο το νέο μοντέλο με όλα αυτά που προανέφερα. Το 6 είναι νέα εποχή για τα fenix, που μέχρι και το 5χ+ απλά δεχόταν μικρές ανούσιες αναβαθμίσεις.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...