john1987 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 erotisi' date=' poio einai kalitero to miami, to ny h to las vegas kai giati? [/quote'] αυτο ηθελα να ρωτησω και εγω.. Εχω αρχισει να βλεπω το CSI LAS VEGAS και μου αρεσει πολυ... Ωστοσο,ειχα δει ενα πενταλεπτο απο το CSI που εβαζε η NET και μου φανηκε πιο ατμοσφαιρικο-σκοτεινο..... ποιο ειναι το στοιχειο που διαχωριζει το ενα csi απο το αλλο και ποιο προτιματε εσεις?
stranger_77x Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Exw dei ola ta Seasons apo Las Vegas kai Miami mexri stigmis (se Liges meres ksekinaw to NY) Gia mena to Las Vegas einai to Kalytero, Dinei megalytera basi sto mystirio kai sta stoixeia pou dinoun tin lisi se afto kai exei fysika kai ton Grissom pou apla den paizetai. To Miami apo tin alli exei ton Horatio(David Caruso) pou einai one man show....aftos kai o superman prospathoun na swsoun ton kosmo, einai pio astinomiko apo to Las Vegas pio Dramatiko kai me perissoteri drasi alla dystixos oi xaraktires den einai toso alithofaneis kai toso endiaferon.
john1987 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 ok,οποτε θα συνεχισω να βλεπω το original και βλεπουμε... κανεις αλλος?
grigas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Μόλις τελείωσα την 2η σαιζόν του Las Vegas (έχω δει ελάχιστα ΝΥ και κανένα Μιάμι) και μπορώ να πω πως η σειρά είναι από τις καλύτερες που κυκλοφορούν στην τηλεόραση (με βάση τα γούστα μου). Το προτελευταίο επισόδειο της 2ης σαιζόν με την συνεργασία των εγκληματολογικών Λας Βέγκας και Μιάμι ήταν Ε Κ Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο!!!!
-NetHawk- Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δειτε το τελευταιο επεισοδιο της 5ης σεζον του οριγκιναλ csi..Θα παθετε πλακα...Περιττο να αναφερω οτι σκηνοθετης ειδικα για το συγκεκριμενο επεισοδιο ειναι ο .....Tarantino!
stranger_77x Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 eee file diabase ligo kai ta proigoumena post!!!
grigas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Ο θείος μου έστειλε ένα πακετάκι CSI NY και άρχισα να το βλέπω...συμπαθητικό μεν αλλά καμία σχέση με το Las Vegas προς το παρόν...Αν δεν έχει Grissom δεν γίνεται...
georgeadams Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Είδα πρόσφατα ένα επεισόδιο του CSI NY στη ΝΕΤ. Ναι, κι εμένα μου φάνηκε καλύτερο το Las Vegas. Βασικά, αυτό που δε μου άρεσε τόσο ήταν πως αυτοί του NY είναι περισσότερο μπάτσοι και λιγότερο εγκληματολόγοι...
grigas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Kαι ναι ειναι γεγονός!! Μου ήρθε το επόμενο πακέτο με Las Vegas S.3 και παράτησα τους κρυόκωλους Νεουορκέζους... Grissom Rulez 'em all!!!!!!
georgeadams Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Χαχα, κι εγώ το Las Vegas Season 3 βλέπω τώρα (σε DVD με greek subs). Έχω φτάσει μέχρι και το ep.12
HaTHoR Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Χωρίς τον bug man, εν είναι CSI. [Το λέει κ το userbar μου, lol ]
virgo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 ego proti fora tin eida ena bradu stin net k pragmatika kollisa...apo tote exo vrei arketa dvd tis seiras k oti kainourgio bgainei 8a psakso na to bro...parepiptontos to1 epeisodio pou eida sti NET prin kopsoun tin seira na baloun cartoons itan las vegas oxi miami i NY...
mpamparos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 paidia i seira einai apaixth... alla otan teleionei i season 1 tu miami, de se afhnei xekremasto kapws;
stranger_77x Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 loipon gia mena i 6 season tou Las Vegas einai gia mena an oxi i kaklyteri alla mia apo tis kalyteres mexri twra. To antitheto isxiei kata tin gnomi mou gia to Miami. H 4 season pou epaikse fetos itan apo tis xeiroteres mias kai mou ganike oti to kanane se kapoia fasi too personal me apotelesma na ginei poly glikanalato.To NY mexri stigmis me exei afisei psiloadiaforo an kai eixe merika kala crossover me to Miami
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα