Godfath3r Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Αυτό είναι απόδειξη πως σκηνοθέτισε και το επεισόδιο?
john1987 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 ρε παιδια ποιο αξιζει να δω? το Ny,το Miami η το L.a ?
sniper_206 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Egw sou proteinw to L.V. kai molis to teleiwseis asxolisou me kanena apo ta alla!
BIAP Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 κι απο εδω αλλη μια ψηφος για το L.V. σε υποθεσεις, ενδιαφερον παρουσιαζουν ολα [βεβαια, αλλο δινει περισσοτερη εμφαση στο αστυνομικο μυστηριο, αλλο στις ανατριχιαστικες λεπτομερειες, αλλο στους χαρακτηρες των πρωταγωνιστων κ.ο.κ] για μενα μεγαλυτερο ενδιαφερον εχει το lv, γιατι αναπτυσσει κατα τη γνωμη μου τους χαρακτηρες πιο ολοκληρωμενα, και ως αρχηγοπουλο ο grissom μου αρεσει περισσοτερο απο ολους. αναμεσα στα αλλα δυο, προτιμω ny. [αν και ενα φουξια μαιμι κουζινακι ηταν τρελα!!!! λολ]
nthanasis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Αυτό είναι απόδειξη πως σκηνοθέτισε και το επεισόδιο? http://csiguide.com/episode.asp?csi=232 Και σχετικα με πιο ειναι καλυτερο και εγω ψηφιζω las vegas!
stranger_77x Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 nomizw opoios einai fun tou tarantino kai exei dei to grave danger mporei na diakrinei merikes skines pou einai poly xaraktiristika dikes tou... sxetika me tin 6 season tou Las Vegas mexri stigmis (10 epeisodia) nomizw einai apo tis kalyteres kai apo oti fainetai to grave Danger exei epiptwseis se kapoious xaraktires kai genika stin ploki tis seiras
iparou Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 nomizw opoios einai fun tou tarantino kai exei dei to grave danger mporei na diakrinei merikes skines pou einai poly xaraktiristika dikes tou...sxetika me tin 6 season tou Las Vegas mexri stigmis (10 epeisodia) nomizw einai apo tis kalyteres kai apo oti fainetai to grave Danger exei epiptwseis se kapoious xaraktires kai genika stin ploki tis seiras Σωστό. Ειδικά η σκηνή της νεκροψίας, μυρίζει Ταραντίνο από πολύ μακριά... Προσωπικά βέβαια με ξενέρωσε γιατί δεν κολλούσε καθόλου με τον χαρακτήρα του συγκεκριμένου επεισοδίου ή της σειράς γενικότερα, αλλά ... to each his own.
kleidokratwr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Χθές είδα και γω το SCI Grave Danger και όντως η νεκροψία δεν κόλλαγε με την κανονική ροή της σειράς. Δηλαδή δεν υπήρχε πουθενά παρόμοιο περιστατικό στις season 1-2-4 που έχω δει ολόκληρες. Το σημείο που δείχνει το πως αποφάσισαν το ποιός θα πάει στο crime scene με το νόμισμα και ο τρόπος που παρουσιάζει τα γεγονότα χρονκά δεν ήταν πολύ ταραντινικό; Εκεί ειδικά που o Nick πετάει το νόμισμα και λέει "κράτα το, είναι γρουσουζιά" και καπάκι τον δείχνει άναίσθητο στο φορτηγάκι..
GreekCharmed Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Μην ξεχνάτε πως το CSI:NY πάλι άρχισε να μεταδίδεται στο κανάλι της ΝΕΤ κάθε Πέμπτη στις 24:00...όσοι πιστοί θέλετε πληροφορίες CSI:NY Fan Club
kleidokratwr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Μην ξεχνάτε πως το CSI:NY πάλι άρχισε να μεταδίδεται στο κανάλι της ΝΕΤ κάθε Πέμπτη στις 24:00...όσοι πιστοί θέλετε πληροφορίες CSI:NY Fan Club Βασικά μέσα στον νοέμβρη είχα αποφασίσει να στηθώ στην ΝΕΤ μια κυριακή στις 22.00 που υποτίθεται οτι θα το βαζε, αλλα αποφάσισαν οτι η διακοσιοστή επανάληψη μιας ελληνικής ταινίας είναι καλύτερη απο τις ξενέρωτες αμερικάνικες μαλακίες. Οπότε αν είναι να το ρίχνουμε και στα χαρτιά καλύτερα dvdάκια. Ρε σεις στο Grace Danger εκεί στην αρχή για ποιό λόγο έδειξε τον πυροβολισμό στο κεφάλι δυο και καλά δίδυμων; [αποτι εξηγεί αργότερα ο Grissom] Κόλλαγε πουθενά με τα δύο τελευταία επεισόδια και δεν το πιασά εγώ; Ή ήταν ξεκάρφωτο; Δεν έχω δει την season 5 οπότε ίσως μας διαφωτίσει κάποιος που την έχει δει..
nthanasis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 ξερει κανεις τπτ σχετικα με την 5η season las vegas οι μονο το τελευταιο επεισοδιο οι λαλακες κυκλοφορησαν ??
stranger_77x Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 i 5h season tou CSI :las vegas tha kykoforisei sw dvd stin ellada mallon febrouario i martio
BIAP Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 @kleidokratwr....δεν κολλαγε με την υποθεση που μας απασχολει, αλλα κανοντας αναδρομη, [ωστε να σου δειξει το ποσο κακη τυχη ειχε ο ενας εκ των δυο]εδειξει γενικα τι εκαναν πριν οι csi's. Και εδωσε εμφαση για αλλη μια φορα στην εμμονη του grissom με τη λεπτομερεια [θυμησου και το διαλογο με τη Σαρα στο γραφειο, κολλημα με τα trivialities...]Γενικα μου αρεσε ο τροπος που απεδωσε την ιστορια, αν το εκανε τηρωντας τη χρονικη ακολουθια των γεγονοτων θα ηταν καπως flat...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα