akpe Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Θετικές οι πρώτες μου εντυπώσεις απο τα 4 πρώτα επεισόδια του NY. Ακόμα καλύτερα και τα πρώτα επεισόδια του πέμπτου κύκλου Las Vegas που είδα. Miami τα έχω παρατήσει κάπου στον 2ο...λέτε να τα ξαναρχίσω; κλειδοκράτωρ έεεεχεις ακόοομα μέλλον Grissom uber alles ωρέ
haris_ch02019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 na erwtisw kati?ta episodeia tou NY exoune kykloforisei sta DVDadika???h mono ama exeis theio sthn ameriki sou ta stelnei??
akpe Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Το AVE Γλυφάδας πάντως τα έχει, οπότε υποθέτω πως έχουν κυκλοφορήσει
georgeadams Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Μπήκα σήμερα στο http://www.tv.com για να δω κάτι άλλο αλλά μια διαφήμιση μου τράβηξε την προσοχή: CSI Crossover Με δυο λόγια σε ένα από τα επόμενα επεισόδια του CSI:Miami θα συμμετάσχει ο Gary Sinise (από το CSI:NY) και στο εμέσως επόμενο επεισόδιο του CSI:NY θα συμμετάσχει ο David Caruso (από το CSI:Miami). Τα σενάρια των 2 αυτών επεισοδίων θα αποτελούν κομμάτια της ίδιας υπόθεσης (χονδρικά, κάποιος κάνει εγκλήματα και στο Μαϊάμι και στην Νέα Υόρκη κι έτσι εμπλέκονται στην υπόθεση και συνεργάζονται οι υπηρεσίες CSI των 2 πόλεων). Έξυπνη ιδέα!
KaizerSoze Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Synithismeni taktiki se seires me spin-offs,opws ta Angel/Buffy i ta diafora Law&Order
akpe Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Μπήκα σήμερα στο http://www.tv.com για να δω κάτι άλλο αλλά μια διαφήμιση μου τράβηξε την προσοχή: CSI Crossover Με δυο λόγια σε ένα από τα επόμενα επεισόδια του CSI:Miami θα συμμετάσχει ο Gary Sinise (από το CSI:NY) και στο εμέσως επόμενο επεισόδιο του CSI:NY θα συμμετάσχει ο David Caruso (από το CSI:Miami). Τα σενάρια των 2 αυτών επεισοδίων θα αποτελούν κομμάτια της ίδιας υπόθεσης (χονδρικά' date=' κάποιος κάνει εγκλήματα και στο Μαϊάμι και στην Νέα Υόρκη κι έτσι εμπλέκονται στην υπόθεση και συνεργάζονται οι υπηρεσίες CSI των 2 πόλεων). Έξυπνη ιδέα![/quote'] Το ίδιο περίπου συνέβη και στους Πιλότους των Miami και NY, όταν ο Grissom και ο Caine αντίστοιχα ταξίδεψαν σε Μαϊάμι και Νεα Υόρκη για υποθέσεις που κατέληξαν εκεί ps: είδε μήπως κανείς το Grave Danger (LV series 5 finale by Tarantino) να μας πεί σχόλια (ΟΧΙ spoilers plz )
chriskar Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Μια ερώτηση... Ξεκίνησα να βλέπω CSI NY, ειδα ολα οσα εχουν βγει και εμεινα ενθουσιασμένος. Αρκετά ενδιαφέρουσα. Αλλα βλέπω οτι τα Las Vegas και Miami ειναι καλύτερα απο οτι λετε.. Το πρόβλημα ειναι οτι ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!! μιλαμε για 8.5 GIGA καθε season και εχει 5 season το LV και αλλες 3 νομιζω το Miami!θελω κατι μηνες για να τα εχω ολα. Πιο να διαλέξω να ξεκινήσω? σκεφτομαι το Μαιμι που εχω την μιση πρώτη, αν ξεκινήσω και το αλλο μαζι, θα πρέπει να τα πάρω απο την αρχή? απο την 1η season? δηλαδη μπορω να ξεκινησω να βλεπω πχ απο την 5η του LV και μετα? Θα εχω χασει σημαντικα η ειναι αυτοτελή επισόδια οποτε δεν εχει και ιδιαίτερη σημασια?
nthanasis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Το CSI LV εχει 6 κυκλους ο 6ος παιζεται τωρα στην Τv της αμερικης BTW Εγω πιστευω οτι αυτο ειναι το καλυτερο
stranger_77x Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 gia mena to CSI Las Vegas einai xalara to kalytero! o Grissom einai apextos! exw ksekinisei aftin tin stigmi kai blepw tin 6 season..miami exw dei tin proti mono apo dvd kai twra katebazw 2 kai 3 stim ameriki paizetai i tetarti...kalo kai to miami alla poly one man show ektos apo ton horatio (poly trampoukos) mono i ksanthia aksizei oloi oi ypoloipoi xaraktires mou fanikan adiaforoi..mou tin spaei kai ligo i giatros pou milaei sta ptomata...elpizw pantos i 3h season na einai oso kali lete
sniper_206 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Συμφωνώ κι εγώ, απο το Miami αξίζει μόνο ο Horacio ενώ στο Las Vegas όλοι έχουν κάτι το ενδιαφέρον ενώ ο Grisom είναι ο μαμάω και δέρνω όλων των CSI, όχι σαν τσαμπουκά αλλα σαν γενικός χαρακτήρας Ωστε παίζεται 6ος κύκλος ε? Ενδιαφερον...
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Έχω ήδη όλη την πρώτη season και πάω για τη 2η!!! Είναι μαμάτο (για το Las Vegas μιλάω...) Το έχουν όλο και περισσότερα video clubs...
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 είδε μήπως κανείς το Grave Danger (LV series 5 finale by Tarantino) να μας πεί σχόλια (ΟΧΙ spoilers plz ) Το είδα! Αποτελείται από 2 μέρη, και πραγματικά μέχρι το τέλος με είχε φάει το άγχος. Αρκετά καλό και σε ορισμένες φάσεις αναπάντεχο
nthanasis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Ελεος πια με τις ελληνικες εταιριες αντι να κυκλοφορησει ολοκληρος ο 5ος κυκλος του csi las vegas κυκλοφορησε μονο το τελευταιο επεισοδιο επειδη το εχει κανει ο tarantino σε ενα dvd και το πλασαρουν σαν ταινια ........
Godfath3r Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Κάποιος γνωστός μου μου είπε οτι διάβασε κάπου πως δεν είναι πραγματικά σκηνοθέτης του επεισοδίου ο Ταραντινο.Απλά είναι διαφημιστικό τρίκ...(Έχω ακούσει απο διάφορους για ταινίες που έχουν "χρεωθεί" σε άλλους...)
nthanasis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Αυτη η φωτογραφια ειναι απο το παρτυ που εκαναν μετα το τελος των γυρισματων για τους δυσπιστους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα