georgeadams Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 epote, έχοντας δει κάμποσα επεισόδια από το Las Vegas και το Miami, το Las Vegas μου φάνηκε λίγο καλύτερο.
tzinos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 kai ego exo dei thn proth sezon se dvd kai apo thn teleutaia (5h, epeisodio 24 - 25) eida to finale dioti eixe poly hype afou to skinothetise o QUENTIN TARANTINO! poly kalo epeisodio, me poles epiroes tarantino kai skhnes pou fernoun se kill bill kai ales tainies tou. Bebaia se kapia shmeia oi emones tou den polykolousan me to yfos tou CSI kathos o typos einai apodedeigmena psyxakias kai tralalala, alla opos kai na exei to epeisodio me ta mikrolathakia tou htan poly entono kai poly dramatiko. Exo dei apo ta alla mono 2-3 epeisodio apo to miami kai den mou arese to cast. Genikos kalh seira, alla sto entertainment value den pleisiazei 24, alias, lost.....
Toufas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 miami rules pleon o main char einai o apolitos macho apla teleios....o 3os kiklos tou miami itan oti kalitero
drake21 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Πολυ καλη σειρα. Την ειδα μια φορα στο σπιτι του ξαδερφου μου (εχει Filmnet) και απο τοτε την βλεπω. Νομιζω οτι υπαρχουν στα βιντεο κλαμπ οι 2 πρωτες σαιζον. Το Filmnet λογικα θα παιξει την 5η σαιζον του χρονου.
haris_ch02019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 sumpathitiki seira alla exei orismenes fores kapoia psematakia gia kapoion pou kserei....!!pantws to Las Vegas mou arese pio polu...an kai den exw teleiwsei to Miami
epote Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 oraia, kai apo ta las vegas kai miami poies sezon aksizoun perisotero? tora vlepo thn 2h tou las vegas, einai simpathitiko, ligo pio analafro kai paixnidiariko apo to miami, diaforetiko, mou aresoun kai ta dio apla to miami einai POLY pio viaio. to NY ti leei? deixnei na exei kalo cast.
jdarladimas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Εγώ έχω δει Las Vegas και Miami και θεωρώ καλύτερο το Μiami λόγω τοποθεσιών.Το Las Vegas είναι λίγο καταθλιπτικό,όλο φόνοι σε καζίνο και ξενοδοχεία.Από την άλλη το Miami είναι λίγο πολύ one man show, οι υπόλοιποι χαρακτήρες δεν αναπτύσσονται τόσο πολύ..........τουλάχιστον στην 1η που έχω δει
Zookeeper84 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 η τεταρτη σεζον κυκλοφορει απο χθες στα videoclub
haris_ch02019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 η τεταρτη σεζον κυκλοφορει απο χθες στα videoclub egw pantws tin noikiasa sto video club edw kai 3 ebdomades
Moderators Praetorian Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Χθες πήρα χαμπάρι ότι τo New York θα το δείχνει φέτος η NET. Νομίζω ξεκινώντας απο αυτή την Κυριακή στις 22:00 (για μέρα και ώρα δεν είμαι 100% σίγουρος)
nthanasis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 den mporo pleon na do seira stin tv tin kovoun kai tin xanaprovaloun opote theloun Ego vlepo tora ton deutero kiklo tou las vegas kai me exei katakerdisei idi apo ton proto einai para poli kalo akoma den exo dei miami i las vegas alla mono kai mono to cast den me travaei anyway den mporoume na ta sigkrinoume me 24 giati kamia sxesi to ena series me to allo! Mipos na anoixte ena topic gia miami ena gia las vegas kai ena gia new york???
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Η Net οντως προβαλλει τη σειρά καθε Κυριακή. Σήμερα παρατήρησα ότι έδειξε δυο επεισόδια back 2 back (χωρίς καποιο hint ότι 8α εκανε κάτι τέτοιο). Ατιμη ΝΕΤ ένα σωστό κάνει και 2 λάθη στο καπάκι... Ελεος
iparou Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Παιδιά, κι εγώ είχα κολλήσει με το Las Vegas, αλλά από τότε που άρχισα το Miami, δεν ξεκολλάω. Έχω δει όλα τα επεισόδια του Miami μέχρι τώρα και, πιστέψτε με, πρόκειται για το κάτι άλλο. Ο Horatio Caine είναι ειλικρινά ο πιο εξαιρετικά καλογραμμένος χαρακτήρας στην τηλεόραση τα τελευταία (πολλά) χρόνια... Και ο τρόπος που τον ενσαρκώνει ο David Caruso... Απλά απολαυστικός. Η 3η σεζόν του Miami ήταν πραγματικά μυθική. Πολύ μπροστά από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί αυτή την περίοδο σε σειρές.
kleidokratwr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Μόλις τέλειωσα την 1η season Las Vegas και ξεκινάω την δεύτερη. Δεν είναι τόσο εξαντλητική όσο το 24** και βλέπεται πολύ πιο ευχάριστα. **=[Το οποίο με κόλλησε πραγματικά.Σε λιγότερο απο βδομάδα είχα δει και τις 3 πρώτες season. Αλλα παρόλα αυτά το γνωστό "σε κρατάω απο τα @@, οπότε θα κάνεις οτι λέω" πραγματικά κουράζει-εκνευρίζει μετά απο τόση επανάληψη].
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα